Page 29 of 47 FirstFirst ... 19272829303139 ... LastLast
Results 421 to 435 of 695
  1. #421
    computer120's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    toronto
    Posts
    18
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Guys This hack was perfectly working today , but later it dosent work. I have aero on
    and it said couldnt read process.

  2. #422
    lpjz50's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Gender
    male
    Posts
    118
    Reputation
    10
    Thanks
    127
    My Mood
    Bashful
    Quote Originally Posted by master131 View Post
    Because it is easier to collab with and easier to manage. Aslo external hacks don't work in fullscreen, that requires injecting or hooking into the process' DirectX render device which is detected by VAC.
    Actually C++ External hacks do work in fullscreen. The Aimbot works

  3. #423
    dollarboy69's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Location
    sweden
    Posts
    65
    Reputation
    10
    Thanks
    11
    My Mood
    Amused
    Great Thanks

  4. #424
    ricu153's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    If i use this and i stop before it gets detected will i get banned?

  5. #425
    Horsedick.mpeg's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Location
    Rio de Janeiro
    Posts
    120
    Reputation
    11
    Thanks
    17
    My Mood
    Fine
    Quote Originally Posted by GEEX View Post
    for me doesn't work...who can help me please??
    Windows 7 ultimate 64bit / ATI readon 5870 HD
    i run it as administrator and in window mode but in game the hack isn't active

    please guys help me
    OK,

    1) Download the hack and open it (double click on "ExternalHack v1.6.1 for BlackOps by Sph4ck.rar")

    2) Copy the folder and paste it on your desktop.

    3) Open Black Ops in windowed mode.

    4) Open the folder that u extracted to your desktop.

    5) Execute "Run.bat"

    If u followed all the steps and the hack still don't work, be sure you have Aero mode on.
    If that helped click the thanks button .
    If that doesn't helped you, post your error as a quote so i can check it .

    Quote Originally Posted by ricu153 View Post
    If i use this and i stop before it gets detected will i get banned?
    Nope, and it will not get detected for a long time so chill out, and stay tuned for updates.
    Last edited by Horsedick.mpeg; 02-24-2011 at 12:37 AM.

  6. #426
    embate's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    Sure, It's a House
    Posts
    93
    Reputation
    10
    Thanks
    8
    My Mood
    Fine
    Quote Originally Posted by Horsedick.mpeg View Post
    OK,

    1) Download the hack and open it (double click on "ExternalHack v1.6.1 for BlackOps by Sph4ck.rar")

    2) Copy the folder and paste it on your desktop.

    3) Open Black Ops in windowed mode.

    4) Open the folder that u extracted to your desktop.

    5) Execute "Run.bat"

    If u followed all the steps and the hack still don't work, be sure you have Aero mode on.
    If that helped click the thanks button .
    If that doesn't helped you, post your error as a quote so i can check it .



    Nope, and it will not get detected for a long time so chill out, and stay tuned for updates.
    Open Hack first then Black Ops.



  7. #427
    Horsedick.mpeg's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Location
    Rio de Janeiro
    Posts
    120
    Reputation
    11
    Thanks
    17
    My Mood
    Fine
    Quote Originally Posted by embate View Post
    Open Hack first then Black Ops.
    OMFG!!!!
    Make a test:

    1) Run the hack

    2) Run the game in full screen (that's what happens when some one don't read the instructions)

    3) Now sellect windowed mode, trying to correct the mistake.

    4) Then u noticed that there is no menu so you go to the cmd window.

    Now tell me that im wrong

  8. #428
    Squall88's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    VAC undetected?

  9. #429
    haxorCod's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    103
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    My Mood
    Sleepy
    Quote Originally Posted by Squall88 View Post
    VAC undetected?
    >,> you don't read posts?
    But if you are afraid just don't download.

    Quote Originally Posted by lpjz50 View Post
    Actually C++ External hacks do work in fullscreen. The Aimbot works
    So stick with that hack
    Last edited by haxorCod; 02-24-2011 at 09:02 AM.

  10. #430
    GEEX's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    yes, i have aero mode on

    Im not too noob u.u ... still not working
    Last edited by GEEX; 02-24-2011 at 09:54 AM.

  11. #431
    hooch's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Gender
    male
    Posts
    208
    Reputation
    6
    Thanks
    1,194
    My Mood
    Hungover
    Quote Originally Posted by GEEX View Post
    yes, i have aero mode on



    Im not too noob u.u ... still not working
    This information is not useful at all.
    Give us some more info on your problem.

  12. #432
    Horsedick.mpeg's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Location
    Rio de Janeiro
    Posts
    120
    Reputation
    11
    Thanks
    17
    My Mood
    Fine
    Quote Originally Posted by GEEX View Post
    yes, i have aero mode on



    Im not too noob u.u ... still not working
    Dude, copy the error and paste it here so we can see whats going on.

  13. The Following User Says Thank You to Horsedick.mpeg For This Useful Post:

    jandre (02-24-2011)

  14. #433
    Edlmann's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    Main.pas
    Posts
    1,387
    Reputation
    15
    Thanks
    405
    My Mood
    Sneaky
    If you want to get a good screenshot of the error, just right click the run.bat, click edit, and add the following line:

    Pause

    Save, and run.

    Sph4ck, maybe you should add that by default, way easier ^^
    My Releases:
    GUI For External BoxESP v. 1.0
    Another Single-Player-Zombie-Trainer v 3.0
    <Delphi Source> Simple Pattern Scanner

    If you have questions concerning coding/hacking in delphi, just pm me

  15. The Following User Says Thank You to Edlmann For This Useful Post:

    jandre (02-24-2011)

  16. #434
    jandre's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Gender
    male
    Location
    somewhere
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Aggressive
    this is awsome man i love u been using for about 4 weeks now but i'm keeping its slow on the aimbot cuz i dont wana get banned but big thanks awsome hack but hope they make a level hack for BO
    Last edited by jandre; 02-24-2011 at 01:28 PM.

  17. #435
    Slaytanic's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    924
    Reputation
    12
    Thanks
    103
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by jandre View Post
    this is awsome man i love u been using for about 4 weeks now but i'm keeping its slow on the aimbot cuz i dont wana get banned but big thanks awsome hack but hope they make a level hack for BO
    Won't ne a level hack for blopsunless you can hack treyarchs master servers, stats are server side now

Page 29 of 47 FirstFirst ... 19272829303139 ... LastLast