Page 43 of 69 FirstFirst ... 33414243444553 ... LastLast
Results 631 to 645 of 1032
  1. #631
    Jakob's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Posts
    4,722
    Reputation
    237
    Thanks
    505
    My Mood
    Psychedelic
    GUYS stop confusing the noobs.
    Its not detected unless you play in leagues (pro gamimg [for $$$])

  2. #632
    CFhacks4ever's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    37
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Amazed
    Great Hack work 99% xD Because tomahaw Bot doesnt work at 1.7.2
    But thanks anyway !

  3. #633
    Stroop1337's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Posts
    111
    Reputation
    12
    Thanks
    12
    UAC detected only means that if your playing a war vs another team and their scanning for hacks you will be noticed.

    But VAC doenst detect it, so if you dont play wars your fine
    ~ Parts of this Signature Violated MPGH Rules & Guidelines~

    Tell me which rules plz ^^

  4. #634
    Edlmann's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    Main.pas
    Posts
    1,387
    Reputation
    15
    Thanks
    405
    My Mood
    Sneaky
    Pretty funny how 80% of the posts in every topic of this hack are about questioning if its detected...Don't ask if it says undetected. Because guess what? When it says its undetected, its undetected...
    My Releases:
    GUI For External BoxESP v. 1.0
    Another Single-Player-Zombie-Trainer v 3.0
    <Delphi Source> Simple Pattern Scanner

    If you have questions concerning coding/hacking in delphi, just pm me

  5. #635
    [MP*GH]Döddel's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Posts
    39
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    how does the Tomabot works. Is it neccesary to change some controls?

  6. #636
    pubbot's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    9
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    I will make it clear for noobs.

    HACK is not DETECTED IF :

    You play on steam VAC Servers.

    HACK is DETECTED IF :

    You play on UAC3 servers, which are used for leagues.
    Last edited by pubbot; 04-02-2011 at 11:55 AM.

  7. #637
    Horsedick.mpeg's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Location
    Rio de Janeiro
    Posts
    120
    Reputation
    11
    Thanks
    17
    My Mood
    Fine
    Do like me, play on servers that the admin is off
    I dunno if the tomabot is deactivated, but ammo counter was fixed and grenade cooking was reenabled in v1.8 (google code)

  8. #638
    heroeskiller's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Posts
    57
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    Yeah, i know, that it's detected by UAC3...

    But someone here said, it can be bypassed. Can you tell me how please?

  9. #639
    Brii's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    Virtual World
    Posts
    313
    Reputation
    13
    Thanks
    42
    Quote Originally Posted by heroeskiller View Post
    Yeah, i know, that it's detected by UAC3...

    But someone here said, it can be bypassed. Can you tell me how please?
    hacking on public server ok.

    Trying to use the hack on tournaments is just lame noob
    Plz Thank me when i helped you!


    Quote Originally Posted by derpderp View Post
    Also, assasinate3d your IQ is bullshit. The highest IQ recorded is 228, and if you mean to tell me that you only fall 41 points behind that, and even 27 points higher than fucking Einstein, and yet you cant read a simple thread then you are dumber than I thought.
    Owned.

  10. #640
    demon541's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Location
    Anywhere
    Posts
    147
    Reputation
    9
    Thanks
    16
    My Mood
    Twisted
    dose this one still work or is there a newer version
    just stole black opps for walmart so i wanna try it out

  11. #641
    Edlmann's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    Main.pas
    Posts
    1,387
    Reputation
    15
    Thanks
    405
    My Mood
    Sneaky
    Quote Originally Posted by demon541 View Post
    dose this one still work or is there a newer version
    just stole black opps for walmart so i wanna try it out
    download v. 1.7.2 and youre fine.
    My Releases:
    GUI For External BoxESP v. 1.0
    Another Single-Player-Zombie-Trainer v 3.0
    <Delphi Source> Simple Pattern Scanner

    If you have questions concerning coding/hacking in delphi, just pm me

  12. #642
    demon541's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Location
    Anywhere
    Posts
    147
    Reputation
    9
    Thanks
    16
    My Mood
    Twisted
    weres that at? post a link plz?

  13. #643
    [MP*GH]Döddel's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Posts
    39
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    at midday the hack works fine but now i get error
    External Hack version 1.7.2 by sph4ck
    for COD7 BlackOps
    - works on Vista/Win7 with Aero theme activated

    Waiting for BlackOps game...
    COD7 game found.
    Found process ID: 3460
    Resolution: 1920 x 1072, pos: -3x0x1923x1100
    sensitivity found: 0x80a15f
    cgs_t found: 0x49f260
    cg_t found: 0x695990
    weapons found: 0x560fb0
    entities found: 0x51a440
    helis found: 0x6c04f0
    ----------------------------------------
    Found CG_T ptr 0xd4e1d4 and 0x0, should be 0x2b398100
    Calculated REFDEF 0x43100, should be 0x2b3dafc0
    Found CGS_T ptr 0xd4e1a4 and 0x0, should be 0x2b409700
    Found ENTITIES ptr 0xd513d0 and 0x0, should be 0x2b4840dc
    Calculated CLIENTINFO 0x5f228, should be 0x2b3f70e8
    Game not completely loaded, waiting for 2 seconds
    ----------------------------------------
    Found CG_T ptr 0xd4e1d4 and 0x2bb97d80, should be 0x2b398100
    Calculated REFDEF 0x2bbdae80, should be 0x2b3dafc0
    Found CGS_T ptr 0xd4e1a4 and 0x2bc09700, should be 0x2b409700
    Found ENTITIES ptr 0xd513d0 and 0x2bc840fc, should be 0x2b4840dc
    Calculated CLIENTINFO 0x2bbf6fa8, should be 0x2b3f70e8
    Sensitivity DVAR found 0xe5e7e4, should be 0xe3cc54
    Found Weapons 0xc7fc48, should be 0xc5e218
    Found DOG_T 0xc97a68, should be 0xc76038
    Found RXCD_T 0xc978a8, should be 0xc75e78
    Found HELI_T 0xc984e8, should be 0xc76ab8
    ===> All offsets seem ok.
    ----------------------------------------
    Exception in thread Thread-1:
    Traceback (most recent call last):
    File "C:\Users\Philipp\Downloads\Hacks\ExternalHack v1.7.2 for BlackOps by Sph
    4ck\Python27\lib\threading.py", line 530, in __bootstrap_inner
    self****n()
    File "C:\Users\Philipp\Downloads\Hacks\ExternalHack v1.7.2 for BlackOps by Sph
    4ck\Python27\lib\threading.py", line 483, in run
    self.__target(*self.__args, **self.__kwargs)
    File "C:\Users\Philipp\Downloads\Hacks\ExternalHack v1.7.2 for BlackOps by Sph
    4ck\Sph4ck\main_real.py", line 130, in thread_window
    self.frame.init_create_window()
    File "C:\Users\Philipp\Downloads\Hacks\ExternalHack v1.7.2 for BlackOps by Sph
    4ck\Sph4ck\Frame.py", line 102, in init_create_window
    oledll.Dwmapi.DwmExtendFrameIntoClientArea(self.hw nd, byref(MARGINS(-1, -1,
    -1, -1)))
    File "_ctypes/callproc.c", line 936, in GetResult
    WindowsError: [Error -2144980991] {Die Desktopkomposition ist deaktiviert.}
    Der Vorgang konnte nicht abgeschlossen werden, da die Desktopkomposition deaktiv
    iert ist

    Application ending, cleaning up D3D
    Traceback (most recent call last):
    File "C:\Users\Philipp\Downloads\Hacks\ExternalHack v1.7.2 for BlackOps by Sph
    4ck\Sph4ck\main_real.py", line 140, in launch
    m.init()
    File "C:\Users\Philipp\Downloads\Hacks\ExternalHack v1.7.2 for BlackOps by Sph
    4ck\Sph4ck\main_real.py", line 73, in init
    self.frame.init_d3d()
    File "C:\Users\Philipp\Downloads\Hacks\ExternalHack v1.7.2 for BlackOps by Sph
    4ck\Sph4ck\Frame.py", line 133, in init_d3d
    self.d3d.CreateDevice(0, D3DDEVTYPE.HAL, self.hwnd, D3DCREATE.HARDWARE_VERTE
    XPROCESSING, byref(params), byref(self.device))
    COMError: (-2005530516, None, (None, None, None, 0, None))
    Press [ENTER] to exit application

  14. #644
    shetface300's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by pubbot View Post
    I will make it clear for noobs.

    HACK is not DETECTED IF :

    You play on steam VAC Servers.

    HACK is DETECTED IF :

    You play on UAC3 servers, which are used for leagues.
    How do i know if a server is a UAC3 server?

  15. #645
    Horsedick.mpeg's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Location
    Rio de Janeiro
    Posts
    120
    Reputation
    11
    Thanks
    17
    My Mood
    Fine
    Quote Originally Posted by [MP*GH]Döddel View Post
    at midday the hack works fine but now i get error
    External Hack version 1.7.2 by sph4ck
    for COD7 BlackOps
    - works on Vista/Win7 with Aero theme activated

    Waiting for BlackOps game...
    COD7 game found.
    Found process ID: 3460
    Resolution: 1920 x 1072, pos: -3x0x1923x1100
    sensitivity found: 0x80a15f
    cgs_t found: 0x49f260
    cg_t found: 0x695990
    weapons found: 0x560fb0
    entities found: 0x51a440
    helis found: 0x6c04f0
    ----------------------------------------
    Found CG_T ptr 0xd4e1d4 and 0x0, should be 0x2b398100
    Calculated REFDEF 0x43100, should be 0x2b3dafc0
    Found CGS_T ptr 0xd4e1a4 and 0x0, should be 0x2b409700
    Found ENTITIES ptr 0xd513d0 and 0x0, should be 0x2b4840dc
    Calculated CLIENTINFO 0x5f228, should be 0x2b3f70e8
    Game not completely loaded, waiting for 2 seconds
    ----------------------------------------
    Found CG_T ptr 0xd4e1d4 and 0x2bb97d80, should be 0x2b398100
    Calculated REFDEF 0x2bbdae80, should be 0x2b3dafc0
    Found CGS_T ptr 0xd4e1a4 and 0x2bc09700, should be 0x2b409700
    Found ENTITIES ptr 0xd513d0 and 0x2bc840fc, should be 0x2b4840dc
    Calculated CLIENTINFO 0x2bbf6fa8, should be 0x2b3f70e8
    Sensitivity DVAR found 0xe5e7e4, should be 0xe3cc54
    Found Weapons 0xc7fc48, should be 0xc5e218
    Found DOG_T 0xc97a68, should be 0xc76038
    Found RXCD_T 0xc978a8, should be 0xc75e78
    Found HELI_T 0xc984e8, should be 0xc76ab8
    ===> All offsets seem ok.
    ----------------------------------------
    Exception in thread Thread-1:
    Traceback (most recent call last):
    File "C:\Users\Philipp\Downloads\Hacks\ExternalHack v1.7.2 for BlackOps by Sph
    4ck\Python27\lib\threading.py", line 530, in __bootstrap_inner
    self****n()
    File "C:\Users\Philipp\Downloads\Hacks\ExternalHack v1.7.2 for BlackOps by Sph
    4ck\Python27\lib\threading.py", line 483, in run
    self.__target(*self.__args, **self.__kwargs)
    File "C:\Users\Philipp\Downloads\Hacks\ExternalHack v1.7.2 for BlackOps by Sph
    4ck\Sph4ck\main_real.py", line 130, in thread_window
    self.frame.init_create_window()
    File "C:\Users\Philipp\Downloads\Hacks\ExternalHack v1.7.2 for BlackOps by Sph
    4ck\Sph4ck\Frame.py", line 102, in init_create_window
    oledll.Dwmapi.DwmExtendFrameIntoClientArea(self.hw nd, byref(MARGINS(-1, -1,
    -1, -1)))
    File "_ctypes/callproc.c", line 936, in GetResult
    WindowsError: [Error -2144980991] {Die Desktopkomposition ist deaktiviert.}
    Der Vorgang konnte nicht abgeschlossen werden, da die Desktopkomposition deaktiv
    iert ist

    Application ending, cleaning up D3D
    Traceback (most recent call last):
    File "C:\Users\Philipp\Downloads\Hacks\ExternalHack v1.7.2 for BlackOps by Sph
    4ck\Sph4ck\main_real.py", line 140, in launch
    m.init()
    File "C:\Users\Philipp\Downloads\Hacks\ExternalHack v1.7.2 for BlackOps by Sph
    4ck\Sph4ck\main_real.py", line 73, in init
    self.frame.init_d3d()
    File "C:\Users\Philipp\Downloads\Hacks\ExternalHack v1.7.2 for BlackOps by Sph
    4ck\Sph4ck\Frame.py", line 133, in init_d3d
    self.d3d.CreateDevice(0, D3DDEVTYPE.HAL, self.hwnd, D3DCREATE.HARDWARE_VERTE
    XPROCESSING, byref(params), byref(self.device))
    COMError: (-2005530516, None, (None, None, None, 0, None))
    Press [ENTER] to exit application
    This error happens when the aero mode is not activated \\My victim

Page 43 of 69 FirstFirst ... 33414243444553 ... LastLast