Page 47 of 69 FirstFirst ... 37454647484957 ... LastLast
Results 691 to 705 of 1032
  1. #691
    b00i0wnu's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Gender
    male
    Location
    in the us
    Posts
    21
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Quote Originally Posted by nick009 View Post
    sorry for my noobishness but its detected on UAC3 ehrn you play on turnoments for$$$ right? So its detectdeble on Wager Matches? Please answer cuz i want to play Wager Mathes.
    no wager matches arnt considered tournaments that use uac3 the tournaments that use uac3 are for real cash not for ingame cash the wager matches use vac so hack away.

  2. The Following User Says Thank You to b00i0wnu For This Useful Post:

    nick009 (04-08-2011)

  3. #692
    songoku4450's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    WHAT THE FUCK IS UAC3????

  4. #693
    Slaytanic's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    924
    Reputation
    12
    Thanks
    103
    My Mood
    Bored
    Read the thread that question has been answered ...

  5. #694
    Horsedick.mpeg's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Location
    Rio de Janeiro
    Posts
    120
    Reputation
    11
    Thanks
    17
    My Mood
    Fine
    Quote Originally Posted by haxorCod View Post
    need download 1.7.2 version.

    game need be window mode ...dont start hack via admin mode.
    Again, this is not the reason, the error from the 1.7 version was this one:

    Code:
    Application ending, cleaning up D3D
    Traceback (most recent call last):
      File "C:\Users\Lui\Desktop\Hacks\ExternalHack v1.7 for BlackOps by Sph4ck\Sph4
    ck\main_real.py", line 140, in launch
        m.init()
      File "C:\Users\Lui\Desktop\Hacks\ExternalHack v1.7 for BlackOps by Sph4ck\Sph4
    ck\main_real.py", line 58, in init
        self.offsets.find_patterns(self.read_game.cod7_process)
      File "C:\Users\Lui\Desktop\Hacks\ExternalHack v1.7 for BlackOps by Sph4ck\Sph4
    ck\PatternFinder.py", line 102, in find_patterns
        cg_t_ptr = self._get_int_in_raw(raw, self.addr["cg_t"] + 6)
    KeyError: 'cg_t'
    Press [ENTER] to exit application
    He had the path not fount error, because he dont know how to read the README.txt file

  6. #695
    Mario773's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    i have a problem with this.... when i start the programm and black ops is a Key Error and than i shout press any button for closing it...
    any help???
    pls

    sorry for my bad english

  7. #696
    Horsedick.mpeg's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Location
    Rio de Janeiro
    Posts
    120
    Reputation
    11
    Thanks
    17
    My Mood
    Fine
    Quote Originally Posted by Mario773 View Post
    i have a problem with this.... when i start the programm and black ops is a Key Error and than i shout press any button for closing it...
    any help???
    pls

    sorry for my bad english
    Now this is the 1.7 problem, just download 1.7.2

  8. #697
    haxorCod's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    103
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    My Mood
    Sleepy
    Now uac3 can scan your whole computer and can detect hacks even if are inactive!

  9. #698
    peerless's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Location
    al-waha
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Hot
    hi everyone!

    this hack was detected two weeks ago, i hope you're working on a new hack.
    thank you very much!, you are a great man! by the way you're making this game very fair because some people, who is from far locations from European servers have very bad pings! it gets somtimes to 300ms i know it's not good at all, so thank you again "friend".

  10. #699
    Slaytanic's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    924
    Reputation
    12
    Thanks
    103
    My Mood
    Bored
    It's not detected quit spreading bullshit

  11. #700
    Horsedick.mpeg's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Location
    Rio de Janeiro
    Posts
    120
    Reputation
    11
    Thanks
    17
    My Mood
    Fine
    Quote Originally Posted by peerless View Post
    hi everyone!

    this hack was detected two weeks ago, i hope you're working on a new hack.
    thank you very much!, you are a great man! by the way you're making this game very fair because some people, who is from far locations from European servers have very bad pings! it gets somtimes to 300ms i know it's not good at all, so thank you again "friend".
    Ur just saying this so people will stop using it, fuck you

  12. #701
    haxorCod's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    103
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    My Mood
    Sleepy
    Quote Originally Posted by peerless View Post
    hi everyone!

    this hack was detected two weeks ago, i hope you're working on a new hack.
    thank you very much!, you are a great man! by the way you're making this game very fair because some people, who is from far locations from European servers have very bad pings! it gets somtimes to 300ms i know it's not good at all, so thank you again "friend".
    lool...1st April already gone.
    -------------
    but now im on clan base/esl league can't use this anyway, only if sph4ck make bypass wich i doub it xD.

  13. #702
    Horsedick.mpeg's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Location
    Rio de Janeiro
    Posts
    120
    Reputation
    11
    Thanks
    17
    My Mood
    Fine
    Quote Originally Posted by haxorCod View Post
    Now uac3 can scan your whole computer and can detect hacks even if are inactive!
    YEEEEAH OOOOBVIOUSLYYYY, bcuz, u know, CIA coded uac3 /sarcastic_mode 1

  14. #703
    Mario773's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    when i download the 1.7.2 version and extract it than it is The system can not find the path

    what should i do than`?

  15. #704
    Horsedick.mpeg's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Location
    Rio de Janeiro
    Posts
    120
    Reputation
    11
    Thanks
    17
    My Mood
    Fine
    Quote Originally Posted by Mario773 View Post
    when i download the 1.7.2 version and extract it than it is The system can not find the path

    what should i do than`?
    post a screenshot

  16. #705
    Mario773's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    how can i post one^^ ???


    it is in german sorry
    Last edited by JamesA1994; 04-08-2011 at 02:56 AM.

Page 47 of 69 FirstFirst ... 37454647484957 ... LastLast