Page 4 of 11 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 164
  1. #46
    antiqque's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Posts
    20
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Quote Originally Posted by pppppurple View Post
    this will not work with skidrow version unless you change the path to look for blackops_mp.exe instead of COD7.exe
    it won't work at all with skidrow because structs are different.

  2. #47
    blooksa's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    its work 4 me

    You must not run alterOps.exe as admin

    jast open BlackOpsMP.exe

    and work

    sry my english realy bad

  3. #48
    tehnandox's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Pto.montt =)
    Posts
    41
    Reputation
    10
    Thanks
    17
    My Mood
    Aggressive
    this works perfectly, thanks for the hax bro

  4. #49
    sarsukatel's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Posts
    208
    Reputation
    10
    Thanks
    20
    My Mood
    Blah
    Am I get Ban in AlterOps For Use This Any one Know The Ans
    PLZ Confirm Is This Undetected ?

  5. #50
    antiqque's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Posts
    20
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Quote Originally Posted by sarsukatel View Post
    Am I get Ban in AlterOps For Use This Any one Know The Ans
    PLZ Confirm Is This Undetected ?
    there is no anticheat yet, how could it possibly be detected?

  6. #51
    garycoleman's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Is anyone having the same problem as me?

    After the aimbot locks on, it starts shaking a tiny bit. This makes it difficult for the sniper rifles to hit most of the time.

  7. #52
    antiqque's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Posts
    20
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Quote Originally Posted by garycoleman View Post
    Is anyone having the same problem as me?

    After the aimbot locks on, it starts shaking a tiny bit. This makes it difficult for the sniper rifles to hit most of the time.
    the only time that happened to me was when the server was lagging, join a server where your ping is lower and it will not shake anymore

  8. #53
    tehnandox's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Pto.montt =)
    Posts
    41
    Reputation
    10
    Thanks
    17
    My Mood
    Aggressive
    yes, they got an anticheat but the hax is undetected , i tested it 10 mins ago

  9. #54
    Sujinn's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Gender
    male
    Location
    Financial
    Posts
    151
    Reputation
    7
    Thanks
    19
    My Mood
    Angelic
    Well, i still get error 6.
    Win 7 64 bit aero enabled, antivirus off.
    Playing windowed.
    ________________________
    COD7 Game found
    Found process ID: 5108
    Resolution: 800 x 600, pos: 191x200x997x828
    Exiting: ('Could not ReadProcessMemory: ', 6 )
    Application ending,cleaning up D3D

    C:\Users\xxxx\Desktop\ExternalHack1.8.1)pause
    Press a button to continue...
    Last edited by Sujinn; 01-22-2012 at 10:29 AM.

  10. #55
    antiqque's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Posts
    20
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Quote Originally Posted by tehnandox View Post
    yes, they got an anticheat but the hax is undetected , i tested it 10 mins ago
    nope, no anticheat atm. they will add one in the next update though and this hack will be detected

  11. #56
    luizzestanislau's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Gender
    male
    Location
    hell
    Posts
    17
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Does i have to START it, before or after open AlterOps ???
    AND NOW?

  12. #57
    tehnandox's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Pto.montt =)
    Posts
    41
    Reputation
    10
    Thanks
    17
    My Mood
    Aggressive
    kk, i think u are right :P

  13. #58
    antiqque's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Posts
    20
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Quote Originally Posted by luizzestanislau View Post
    Does i have to START it, before or after open AlterOps ???
    doesn't matter, the hack will wait for the game to start if you start before.

  14. #59
    elijarh's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    oops I got banned, I've used it a few hours

  15. #60
    sarsukatel's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Posts
    208
    Reputation
    10
    Thanks
    20
    My Mood
    Blah
    This Hack Not work for me

Page 4 of 11 FirstFirst ... 23456 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Tutorial] Run Black ops and External Hack by Sph4ck with the same file
    By Horsedick.mpeg in forum Call of Duty Black OPS Tutorials
    Replies: 11
    Last Post: 04-06-2011, 08:25 PM
  2. HELP WITH KOENS EXTERNAL HACK PLS
    By []Nate in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 5
    Last Post: 04-08-2010, 09:11 AM
  3. The hacks works for me with out DC, nothing new, come in.
    By fallenleaves in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 11
    Last Post: 12-21-2008, 12:40 PM
  4. [Tutorial] How to work Speed Hack in Combat Arms, with MPGH Pub.
    By Emokashi in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 12
    Last Post: 10-28-2008, 03:35 PM
  5. Jump Hack In-Depth Tutorial with Attachment
    By l0dingplzw8 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 22
    Last Post: 08-21-2008, 08:02 PM