Page 5 of 11 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 164
  1. #61
    pcvirus's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    i Get bannet too ,what can i do?

  2. #62
    THEGMoD's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    DETECTED AS OF 23/01/2012

    I loaded it up and Black Ops lost connection to the server (Apparently). And now when I run it, it still says that it is unable to connect. So, that says that it is detected to me!

  3. #63
    antiqque's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Posts
    20
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Quote Originally Posted by THEGMoD View Post
    DETECTED AS OF 23/01/2012

    I loaded it up and Black Ops lost connection to the server (Apparently). And now when I run it, it still says that it is unable to connect. So, that says that it is detected to me!
    no, it means the server is down dumbass

  4. #64
    bestcheatfinder's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Posts
    11
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Amused
    I got an error saying:
    Exiting: ('Could not ReadProcessMemory: ', 6)
    Application ending, cleaning up D3D

  5. #65
    supressi's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    definitely patched

  6. #66
    snorlaxlau's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    male
    Posts
    24
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Quote Originally Posted by supressi View Post
    definitely patched
    Could anyone clarify this? Preferably the creator of this?

  7. #67
    C-4's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Posts
    14
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Amazed
    thx for that

  8. #68
    antiqque's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Posts
    20
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Quote Originally Posted by snorlaxlau View Post
    Could anyone clarify this? Preferably the creator of this?
    it's not patched and not detected. ignore the idiots who think that if the server is down it must mean the hack is patched/detected

  9. #69
    Sujinn's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Gender
    male
    Location
    Financial
    Posts
    151
    Reputation
    7
    Thanks
    19
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by antiqque View Post
    it's not patched and not detected. ignore the idiots who think that if the server is down it must mean the hack is patched/detected
    The only thing we need right now is a fix for Win7 x64.
    Most ppl get error six with it.

  10. #70
    kanavana1's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Posts
    16
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Angelic
    Got banned for using it..

  11. #71
    Sujinn's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Gender
    male
    Location
    Financial
    Posts
    151
    Reputation
    7
    Thanks
    19
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by kanavana1 View Post
    Got banned for using it..
    At least you were able to run it --'

  12. #72
    antiqque's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Posts
    20
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Quote Originally Posted by kanavana1 View Post
    Got banned for using it..
    you can't get banned atm, only banned from a specific server.

    Quote Originally Posted by Sujinn View Post
    The only thing we need right now is a fix for Win7 x64.
    Most ppl get error six with it.
    works fine with Win7 x64, the problem is either UAC or maybe an antivirus blocking the hack from accessing the game's memory.
    also, make sure the game is windowed and resolution is under 1920x1080, someone said the hack kept giving the "Could not ReadProcessMemory" error but after he changed to 1600x900 it worked.
    Last edited by antiqque; 01-25-2012 at 12:06 PM.

  13. The Following User Says Thank You to antiqque For This Useful Post:

    Sujinn (01-26-2012)

  14. #73
    bestcheatfinder's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Posts
    11
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Amused
    Anyone help? My resolution for alterOps is set to 800x600, and my antivirus is turned off. When I attempt to launch it while the game is open, I still get the ReadProcessMemory error.
    Last edited by bestcheatfinder; 01-25-2012 at 03:04 PM.

  15. #74
    Sujinn's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Gender
    male
    Location
    Financial
    Posts
    151
    Reputation
    7
    Thanks
    19
    My Mood
    Angelic
    Turning UAC complettly of made it work for me. Rep+

  16. The Following User Says Thank You to Sujinn For This Useful Post:

    bestcheatfinder (01-26-2012)

  17. #75
    bestcheatfinder's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Posts
    11
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Amused
    OMFG YES THANK YOU!@ YESSSSS

Page 5 of 11 FirstFirst ... 34567 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Tutorial] Run Black ops and External Hack by Sph4ck with the same file
    By Horsedick.mpeg in forum Call of Duty Black OPS Tutorials
    Replies: 11
    Last Post: 04-06-2011, 08:25 PM
  2. HELP WITH KOENS EXTERNAL HACK PLS
    By []Nate in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 5
    Last Post: 04-08-2010, 09:11 AM
  3. The hacks works for me with out DC, nothing new, come in.
    By fallenleaves in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 11
    Last Post: 12-21-2008, 12:40 PM
  4. [Tutorial] How to work Speed Hack in Combat Arms, with MPGH Pub.
    By Emokashi in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 12
    Last Post: 10-28-2008, 03:35 PM
  5. Jump Hack In-Depth Tutorial with Attachment
    By l0dingplzw8 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 22
    Last Post: 08-21-2008, 08:02 PM