Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 51
  1. #16
    steryman's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Posts
    51
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Cheerful
    @Glennibboy: Have you set your game to windowed mode?

  2. #17
    poeh's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Location
    Honeymoon Avenue
    Posts
    47
    Reputation
    11
    Thanks
    1,256
    My Mood
    Fine
    Quote Originally Posted by Glennibboy View Post
    Uhm, Its not working, only crosshair is working by me, but wallhack and radar is not working,

    Uhm, hij werkt niet bij mij, alleen crosshair doet het, ,maar walhack en radar, dan gebeurt er niks ik hoor wel die geluidjes
    Do you see a green square with the map when you press F5' as seen in this image:

  3. #18
    rawr im a tiger's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Location
    On the edge of Sanity
    Posts
    238
    Reputation
    40
    Thanks
    1,017
    My Mood
    Angelic
    No credits..?

  4. #19
    CafeSucreable's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Location
    k
    Posts
    57
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    My Mood
    Angry
    The boxes since doens't change for me, so i can't know if the enemy is close to me

  5. #20
    kendrickguy1's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Gender
    male
    Posts
    37
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    For some reason it isn't working anymore. Only the no recoil and aimbot work. The crosshair doesn't show up, and the boxes never initialize. I run the .bat and get address sensitivity not found. Afterwards it gives the standard F1-F8 to apply hacks and I press all the "F" keys and they make a noise like they are working but they don't I am running iBerian Ops in a windowed 800x600 on a 1600x900 monitor. I even reinstalled iBerian Ops, It just isn't working does this require any special dependencies like java or .net framework? Thank you for your time.
    Last edited by kendrickguy1; 03-04-2013 at 05:37 PM.

  6. The Following User Says Thank You to kendrickguy1 For This Useful Post:

    Futurec (03-08-2013)

  7. #21
    poeh's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Location
    Honeymoon Avenue
    Posts
    47
    Reputation
    11
    Thanks
    1,256
    My Mood
    Fine
    Quote Originally Posted by kendrickguy1 View Post
    For some reason it isn't working anymore. Only the no recoil and aimbot work. The crosshair doesn't show up, and the boxes never initialize. I run the .bat and get address sensitivity not found. Afterwards it gives the standard F1-F8 to apply hacks and I press all the "F" keys and they make a noise like they are working but they don't I am running iBerian Ops in a windowed 800x600 on a 1600x900 monitor. I even reinstalled iBerian Ops, It just isn't working does this require any special dependencies like java or .net framework? Thank you for your time.
    It sound like you don't see the overlay at all.
    This hack needs windows-aero to draw the overlay. Do you have an windows-aero theme enabled?

  8. #22
    kendrickguy1's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Gender
    male
    Posts
    37
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    Quote Originally Posted by poeh View Post
    It sound like you don't see the overlay at all.
    This hack needs windows-aero to draw the overlay. Do you have an windows-aero theme enabled?
    Yea standard windows 7 theme with "Best For Appearance" setting in windows.

  9. #23
    hlias789's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    help pls boxes doesnt work for me!! and i do all right the instructions

  10. #24
    stools077's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    i have BO1 installed on my PC with steam , i want to play iBerian ops , how can i play ? thx

  11. #25
    poeh's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Location
    Honeymoon Avenue
    Posts
    47
    Reputation
    11
    Thanks
    1,256
    My Mood
    Fine
    Quote Originally Posted by stools077 View Post
    i have BO1 installed on my PC with steam , i want to play iBerian ops , how can i play ? thx
    iBerianOps is gone, but you can use nemexisOps instead.

    Copy the files from the "steamapps/call of duty black ops' folder to a new folder.
    Download the nemexisOps client files and place them in this new folder.

  12. The Following User Says Thank You to poeh For This Useful Post:

    HFKoKoOo (06-05-2013)

  13. #26
    SEANSNYPER's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Posts
    47
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Aggressive
    This would be good for search and destroy if your the last alive.

  14. #27
    kakuro02's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I can't open it WTF

  15. #28
    spurs783's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    does this still work on nemexisOps ?

  16. #29
    bloodmaker17's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    121
    Reputation
    10
    Thanks
    271
    My Mood
    Cold
    Quote Originally Posted by spurs783 View Post
    does this still work on nemexisOps ?
    Yes. I'm using it right now!


  17. #30
    Takamish's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Gender
    female
    Posts
    27
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Stressed
    Does this only work for Iberianops? because Im currently using Interops...

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Similar Threads

  1. [Outdated] B0 - WM, iBerianOps Hack v1.6.2
    By poeh in forum Call of Duty 7 - Black Ops Hacks & Cheats
    Replies: 58
    Last Post: 04-24-2013, 12:39 PM
  2. [Outdated] B0 - WM, iBerianOps Hack v1.6
    By poeh in forum Call of Duty 7 - Black Ops Hacks & Cheats
    Replies: 27
    Last Post: 03-03-2013, 03:35 AM
  3. Warrock Hack - Tutorial
    By Dave84311 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 667
    Last Post: 10-09-2007, 11:10 AM
  4. In-Depth Tut. to hacking in War Rock (Conc. to Dave)
    By fl0 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 15
    Last Post: 01-18-2006, 03:49 PM
  5. i need short icq number pls and hack to wr..
    By BoneXDBreaker in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 1
    Last Post: 12-26-2005, 06:08 PM

Tags for this Thread