Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 36
  1. #16
    samye122's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Hot
    i've do it but i cant find it :'(

  2. #17
    WhiteLionATX's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    34
    Reputation
    10
    Thanks
    21
    Quote Originally Posted by samye122 View Post
    hmmm kk but ... i cant find it ... C/:...modern wafare 2/ ???? / ???? /????
    HELP plz
    do you have a desktop link to start the game ? if so: -> right button -> Settings -> there you should find the installation directory .... but if you have problem with that I guess that you have never installed the alteriw.net ...cause than you would have known ...so you should do that first ! the tool will not work without! -> look in the forum to find a tutorial how to install the alterIW.net and where to get it! ... if you have the legit copy of the game than you will find the game dir. in the steam - folders! but this is only visable if you have the checks on in explorer ->"show hidden files/folders..systemfiles ....aso" if you dont get it now I am sry for you.

  3. #18
    samye122's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Hot
    Thx i think i've find the prob

  4. #19
    minizippzapp's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    9
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Amused
    smart to use ALT+F4 as a hotkey? lol

  5. #20
    WhiteLionATX's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    34
    Reputation
    10
    Thanks
    21
    Quote Originally Posted by minizippzapp View Post
    smart to use ALT+F4 as a hotkey? lol
    hehe, it works thats all what matters

  6. #21
    minizippzapp's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    9
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by WhiteLionATX View Post
    hehe, it works thats all what matters
    yeah, maybe it does.
    But it closes the game...
    or maybe it doesnt when running this program?
    havent test it yet

  7. #22
    WhiteLionATX's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    34
    Reputation
    10
    Thanks
    21
    Quote Originally Posted by minizippzapp View Post
    yeah, maybe it does.
    But it closes the game...
    or maybe it doesnt when running this program?
    havent test it yet
    of cause it does NOT close anything... why dont test it before talking/posting about my intelligence?

  8. #23
    Make My Day's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Location
    UAE, Dubai
    Posts
    2,137
    Reputation
    28
    Thanks
    172
    My Mood
    Stressed
    err, could u tell us what each of the hotkey commands mean? lol i cant undertsand it

    thanks

  9. #24
    WhiteLionATX's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    34
    Reputation
    10
    Thanks
    21
    Quote Originally Posted by Make My Day View Post
    err, could u tell us what each of the hotkey commands mean? lol i cant undertsand it

    thanks

    there is a help button in the tool with most used commands... there a many threads in the foum whith lists of commands too .... you can of cause edit the commands by yourself... I you want to put more than one command on one hotkey just seperat them with "; " beween like:
    command1; command2;

  10. #25
    shahin7777's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    Some where with a lot of hot chicks!
    Posts
    671
    Reputation
    6
    Thanks
    380
    My Mood
    Angelic
    Looks cool gonna try it now

  11. #26
    csas25's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    56
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    My Mood
    Daring
    i dont get it , when i change the part_minplayers to something else , and start the game it still uses that cvar , and does the same when i press apply chnages/save

  12. #27
    WhiteLionATX's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    34
    Reputation
    10
    Thanks
    21
    Quote Originally Posted by csas25 View Post
    i dont get it , when i change the part_minplayers to something else , and start the game it still uses that cvar , and does the same when i press apply chnages/save
    you have to use these command on the right place:
    1. go to menu and press ALT+F3 you should then get host for the next game....
    2. go to lobby and press ALT+PgDn/PgUp to send playerlimit commands

    some commands have to be used in lobby, some in game and some in menu...

    dont ask for commandlist .... there are so much topics here where you should find further information.

  13. #28
    SAS46's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    41
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Bored
    avg report me a virus

  14. #29
    Insane's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    9,055
    Reputation
    1007
    Thanks
    1,997
    Quote Originally Posted by SAS46 View Post
    avg report me a virus

    It might be a False Positive because Panda didn't detect anything for me, but this guy does have a low amount of posts.

    EDIT:
    How can I get this to work with the VAC Chaos console? Anyone?
    Last edited by Insane; 06-27-2010 at 04:19 AM.
    Insane
    Ex Middleman
    [
    PM|VM]
    |x|x|x|x|x|x|x|



    Quote Originally Posted by Boombox View Post
    Shut the fuck up insane you pussy bitch.
    Quote Originally Posted by arunforce View Post
    Shut the fuck up kid, everything that comes out of your mouth sounds retarded as fuck.

  15. #30
    Josephlittle™'s Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    GSC Modding Section
    Posts
    1,345
    Reputation
    26
    Thanks
    560
    My Mood
    Devilish
    4 malwares, not gonna download

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Similar Threads

  1. [Release] CoD:MW2 Admin Tool (1.3.37)
    By eusebiu_a in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Private Servers
    Replies: 26
    Last Post: 02-02-2011, 10:53 AM
  2. [Release] Hotkey Tool V8.00 for aIW
    By WhiteLionATX in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Private Servers
    Replies: 25
    Last Post: 09-14-2010, 06:53 AM
  3. [Detected] MW2 Extreme Edition V4.2 (1.2.208) + Hotkeys
    By silentrunner2 in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 242
    Last Post: 08-27-2010, 01:00 PM
  4. Hotkey Tool V7.20 {1.3.37a} Compatible
    By Insane in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Private Servers
    Replies: 7
    Last Post: 07-31-2010, 07:53 AM
  5. Hotkey Tool V7.00 {1.3.37a} Compatible
    By Insane in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Private Servers
    Replies: 24
    Last Post: 07-27-2010, 05:17 PM

Tags for this Thread