Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    haxifix's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    17
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Aggressive

    Question about modded lobby

    Me and a friend are writing a script and at the beginning of the match, we want the script to skip the class select screen.

    Is there any way to do this?

  2. #2
    rkaf's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    OPEN RIGHT NOW!! <--- ADD MPGHRKAF
    Posts
    748
    Reputation
    73
    Thanks
    1,632
    My Mood
    Yeehaw
    if im correct there is a console code for this so u could just use a tweak...

  3. The Following User Says Thank You to rkaf For This Useful Post:

    kaf073 (06-22-2010)

Similar Threads

  1. A question about modding and one specifically for gallo...
    By Solley in forum Combat Arms Mod Discussion
    Replies: 55
    Last Post: 02-27-2010, 06:00 AM
  2. Question about modding.
    By ~G36E~ in forum Combat Arms Mod Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 02-24-2010, 12:19 PM
  3. question about modding to knives?
    By Solley in forum Combat Arms Mod Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 02-23-2010, 12:42 AM
  4. Question about modding
    By Nig12 in forum Combat Arms Mod Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 01-31-2010, 12:51 AM
  5. Question about modding
    By Shakugan no Shana in forum Combat Arms Mod Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 12-13-2009, 02:31 AM