Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    amp_kid37's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    Second Circle Of Hell
    Posts
    16
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Pensive

    Just curious....

    Is there any possible way to use the previous hacks (1.3.37) in 1.3.37a?

  2. #2
    PP_CrazyApple's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    At home...
    Posts
    841
    Reputation
    28
    Thanks
    416
    My Mood
    Innocent
    yea i am curious about that too, i will edit this post when i know something

  3. #3
    amp_kid37's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    Second Circle Of Hell
    Posts
    16
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Pensive
    Requesting this thread to be closed. I accidentally doubled the thread.
    Last edited by amp_kid37; 07-15-2010 at 10:04 AM.

  4. #4
    PP_CrazyApple's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    At home...
    Posts
    841
    Reputation
    28
    Thanks
    416
    My Mood
    Innocent
    Quote Originally Posted by amp_kid37 View Post
    Requesting this thread to be closed. I accidentally double the thread.
    Yea, now you gotta hope that you wont get banned accidents can happen

  5. #5
    KIDEBR's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    20
    Reputation
    11
    Thanks
    131
    (1.3.37) = 1.3.37a not a news in .exe
    Last edited by KIDEBR; 07-15-2010 at 10:30 AM.

  6. #6
    bryanboy48's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    26
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Amazed
    u can use window title changer (google) and the change the alterIWnet to modern warfare 2 that should get the .exe hacks to work

  7. #7
    user_error's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    34
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by bryanboy48 View Post
    u can use window title changer (google) and the change the alterIWnet to modern warfare 2 that should get the .exe hacks to work
    that's assuming you've renamed iw4mp.dat to iw4mp.exe of course...

  8. #8
    Ass§ssinsCr§ed's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    Egypt
    Posts
    84
    Reputation
    10
    Thanks
    16
    My Mood
    Bored
    all the hacks works

Similar Threads

  1. Just Curious....
    By 1337Sniper in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 19
    Last Post: 06-06-2009, 02:35 PM
  2. Just curious to this question.
    By Trip-FX in forum General
    Replies: 12
    Last Post: 04-07-2009, 08:04 PM
  3. Just Curious...
    By kill3r4lyf in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 0
    Last Post: 12-08-2008, 05:58 PM
  4. Hackers vs Leachers (Just curious)
    By Kreeg in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 48
    Last Post: 09-16-2008, 07:24 PM
  5. Just curious....
    By MagikBullet in forum Art & Graphic Design
    Replies: 5
    Last Post: 12-25-2006, 02:39 AM