Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    ivil99's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    1

    Question HOW CAN I BE THE HOST?

    Hello everyone
    I want to know How i can be sure the host
    there was a program that does this But this dont works
    the program is-mw2_host

    I need the last update 1.3.37a

  2. #2
    Neekokeen's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    female
    Posts
    387
    Reputation
    14
    Thanks
    361
    My Mood
    Breezy
    The easiest way, to me, is to type the following commands in your mw2 console:
    party_hostmigration 0
    and
    party_connecttimeout 1

    If you are using alterIWNET, the console is unlocked by default.
    If you are using official MW2, you'll need to unlock the console with programs like VAC chaos (at your own risk)

    Click on the banners to take a look at my mods.





  3. #3
    Hahaz's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Gender
    male
    Location
    Matrix World
    Posts
    1,170
    Reputation
    64
    Thanks
    4,083
    My Mood
    Bored
    use my trainer:
    http://www.mpgh.net/forum/269-call-d...ml#post2267954

    Make sure u activate "Force Host" before go to lobby.

  4. #4
    House jr's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    22
    Reputation
    10
    Thanks
    26
    My Mood
    Aggressive
    hostmigration command doesnt work.... btw i finished our mod, I added some crazy stuff... making preview atm

  5. #5
    ZeroTroubles's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Whereever I feel like.
    Posts
    3,052
    Reputation
    145
    Thanks
    505
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by hahaz View Post
    use my trainer:
    http://www.mpgh.net/forum/269-call-d...ml#post2267954

    Make sure u activate "Force Host" before go to lobby.

    I lol at ur sig

  6. #6
    Neekokeen's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    female
    Posts
    387
    Reputation
    14
    Thanks
    361
    My Mood
    Breezy
    Quote Originally Posted by [MPGН]House View Post
    hostmigration command doesnt work.... btw i finished our mod, I added some crazy stuff... making preview atm
    What do you mean it doesn't work?
    Those commands are all I ever use, works every time (for months now)..

    Click on the banners to take a look at my mods.





Similar Threads

  1. How can I "kill" the [GM] Nexon spam ?
    By Zephir in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 13
    Last Post: 01-16-2009, 03:17 PM
  2. How can I work the hack?
    By orangefizz in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 1
    Last Post: 12-20-2008, 05:58 AM
  3. How can i hook the punkbuster?
    By TheRedEye in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 5
    Last Post: 05-27-2007, 01:34 PM
  4. how can i put the 5TH SLOT
    By ktalin91 in forum WarRock Korea Hacks
    Replies: 4
    Last Post: 05-22-2007, 07:52 PM
  5. How can i switch the maps on Warrock
    By bioslover in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 6
    Last Post: 04-17-2007, 12:29 PM