Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 48
  1. #31
    bart114's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    female
    Location
    Estate
    Posts
    108
    Reputation
    10
    Thanks
    8
    My Mood
    Amused
    Pretty hard to prove it ... since it doesn't give error messages. Weren't you banned recently btw... ?

  2. #32
    lolek999's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Thx im shure it will help

  3. #33
    ChimiBang's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    South California
    Posts
    5,870
    Reputation
    152
    Thanks
    441
    My Mood
    Mellow
    good job man nice work


    Multi

  4. The Following User Says Thank You to ChimiBang For This Useful Post:

    sn1p3ro12 (08-18-2010)

  5. #34
    rkaf's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    OPEN RIGHT NOW!! <--- ADD MPGHRKAF
    Posts
    748
    Reputation
    73
    Thanks
    1,632
    My Mood
    Yeehaw
    gj but personally i rather put in the console commands myself or use a modded .iwd file/ use modloader for this. +thanked cause i can see how this will help people that dont know how to mod a lobby

  6. The Following User Says Thank You to rkaf For This Useful Post:

    QuickRaw (08-27-2010)

  7. #35
    wardogz1919's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    My Mood
    Bored
    hmm something is up with mine I know its hardly anything but I seem to have a small window not a big one like yours and its all compressed into a little space, I am using vista home basic

  8. #36
    oferheiman's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Location
    dsfgsdf
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    can you force host with this?

  9. #37
    xbeatsszzx's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Behind a dumpster jerking off. xD jks
    Posts
    2,520
    Reputation
    13
    Thanks
    1,494
    My Mood
    Asleep
    wow nice ty
    I Am on this site for the mods for mw2 ONLY. Not hacks.

  10. #38
    Nightmare 50's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    I doNt TeLL You again
    Posts
    20
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Cool
    mate nice job..

  11. #39
    Groby234's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    103
    Reputation
    10
    Thanks
    16
    My Mood
    Happy
    Quote Originally Posted by sn1p3ro12 View Post
    NEW Screenshots:







    Tested with Windows 7.

    Old Changelog:

    Spoiler: Toggle
    Update:0.28
    4 controls are now inplimented into the GUI
    LeftAlt+0 = Presses button Take Control of Server
    LeftAlt+1 = Sets minimum player to 1
    LeftAlt+2 = Sets minimum player to 2
    LeftAlt+LeftControl+2 = Sets FFA Time to 20 Minutes.

    Update:0.30
    LeftAlt+LeftControl+2 = Sets FFA Time to what you set the minutes to in the Timelimit tab.
    Removed Gametype "VIP" as it just crashed the game.
    Added GUI to launch iw4mp.exe if GUI is placed in game folder.
    Added GUI to detect if Console is running, after closing the console ( Game ) GUI will auto close...

    Update: 0.32
    New: Gametype, Score limit, and Round limit to the main screen.
    Added: If you set your "Time" limit tab , set your min. players in the "Players" tab, and set Score limit and Round limit then select your gametyp it will autoset your commands you set and restart your map.
    Broken: I don't know if it's the console command or i am putting the wrong codes in but when you select TDM it does not seem to work, Any ideas?

    Update: 0.32.1
    Added: Alt+Numpad9 = Fast restart a map while in game

    Update: 0.32.2
    Changed: instead of LeftAlt+2 = Sets minimum player to 2, it now sets it to the number you put in the Players Tab.

    Update: 0.36b
    Added: Added a Custom Command Tab Hope you Enjoy it!

    Update: 0.37
    Removed the 4 Preset inplimented controls as it just interfered with the custom commands. Good new is now you no longer have to Press Alt+Win+#, Now you only press Alt+#

    Update: 0.50
    Added Save and Read ini file for the Custom Commands Tab.

    Update: 0.80.1
    Added Max Ping--> this allows you server to accept higher ping Clients( I believe that both Client and server must do this to actually connect).
    Added set Max Player button
    Added Kill Server Button
    Added Map Restart Button
    Added Fast Restart Button
    Added Disable killcam button
    Added Clean Disconnect Button to allow server to "Host Migrate" Clean, so that the game continues instead of killing game if server chooses to disconnect.
    Fixed the Custom Command Tab to proper definition of button combinations.

    Update: v0.83.5 WIP
    GUI now works with version 1.3.37a, Will no longer support 1.3.37.
    Added new maps to the Map list.

    Update: v0.90.0 WIP
    Fixed bug in loading the Custom commands in the config file from fresh install.
    Cleaned up code, version now almost in final stage.
    GUI sends commands 98% faster.

    Update: 0.92.0
    Cleaned up more code, version now almost in final stage.
    Added code to better detect game running so when it shuts down the HostGUI will close properly.
    Added the AlterIW Emulator program with the GUI so now you can start your own Matchmaker. Granted you have all the proper ports opened.

    Update: 0.98.0
    1. Cleaned up more code, version now almost in final stage.
    2. Cleaned the INI read and write for the GUI, it is best to delete your current "HostGUI.config" file before running this new version.
    3. Added Mod loader Tab, now if you did the current Native Mod as instructed ( viewtopic.php?f=72&t=8334 ) the GUI will scan the mods folder and list the current mods. All you have to do is launch the GUI and click the "Run CoD MW2" button and select your mod listed in Mod Loader tab and then click "Use Mod" button. Easy as PIE!
    4. Added code to Work with newer version of build ( Works with current 10728-4 )
    5. Added a IP Quick Connect to the GUI in the "AlterIWNet Config", it will save and read your value to the new INI file.
    6. Added Default Field of View settings to the "AlterIWNet Config", it will also apply the "FOV" while launching the game from GUI. Also it will read and write FOV value to the INI.

    Update: 0.99.1
    1. Cleaned more code.
    2. GUI is now independent now you can place the GUI anywhere and launch it.
    3. Now the GUI will launch iw4mp.dat instead of iw4mp.exe. Now you have an option to update in the AlterIWNet tab. After it launches the Updater/iw4mp.exe it will launch the game as normal.
    4. I am running out of ideas. Any suggestions? other than can you make it overlay in the game? Answer: NO I dont know how to do it, if it is even possible.

    Update: v0.99.2
    Added About Box, which tells you version number of the program and other info.
    Took the version number out from the title of window (Reason above).
    Added Alt+F11 will switch to Window Mode, goto " Others Tab " and set your options there, eg: 1024x768
    Added Alt+F12 will switch to Full Screen, goto " Others Tab " and set your options there, eg: 1680x1050



    Old Version for 1.3.37 original without newest updates:


    Whats New: v0.99.4 Beta:

    VirusTotal
    VirsCan
    Changed the code to do a map_restart rather than doing a vid_restart on mod section.
    Hopefully fixed the bug on the first initial start, it would not work properly and the GUI did not pick up on the window and pass the codes.



    Project now works with latest build of AlterIW version
    I just got this and asked a friend if you can get banned for using it, he said yes. Is this true?

    If its true, will just running the exe file but not MW2 get you banned?

  12. #40
    bart114's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    female
    Location
    Estate
    Posts
    108
    Reputation
    10
    Thanks
    8
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by Groby234 View Post
    I just got this and asked a friend if you can get banned for using it, he said yes. Is this true?

    If its true, will just running the exe file but not MW2 get you banned?
    the fuck ? Your friend's just jealous, that little prick. Check the damn aIW rules. None of them says : "You're not allowed to god damn host a game, using a host tool, meeeeh."

  13. #41
    Groby234's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    103
    Reputation
    10
    Thanks
    16
    My Mood
    Happy
    Quote Originally Posted by bart114 View Post
    the fuck ? Your friend's just jealous, that little prick. Check the damn aIW rules. None of them says : "You're not allowed to god damn host a game, using a host tool, meeeeh."
    Where are the aIW rules? And why is there an "a" infront of IW?

  14. #42
    matjuh123's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    So.. you didn't look in your closet yet?
    Posts
    1,204
    Reputation
    21
    Thanks
    623
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by Groby234 View Post
    Where are the aIW rules? And why is there an "a" infront of IW?
    the 'a' stands for alter, aIW stands for alterIW it's an MW2 private server.
    -I'm back as an active member. (8th December, 2013)

  15. #43
    B4M's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    Real World
    Posts
    6,939
    Reputation
    478
    Thanks
    1,746
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by matjuh123 View Post
    the 'a' stands for alter, aIW stands for alterIW it's an MW2 private server.
    alternativeIWnet to be more exact.


    Back in '10



    Got a question?PM/VM me!
    I read them all.
    Also contact me via MSN.
    vlad@mpgh.net

    Minion since:07-04-2010
    Mod since:08-31-2010
    Till : 05.07.2011

  16. #44
    Threadstarter
    You do not feel comfortable sailer or at home
    MPGH Member
    sn1p3ro12's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Posts
    910
    Reputation
    10
    Thanks
    158
    B4M if dont work you can close or delete this thread if dont work
     


    DONT FORGET TO THANK ME

  17. #45
    bart114's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    female
    Location
    Estate
    Posts
    108
    Reputation
    10
    Thanks
    8
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by sn1p3ro12 View Post
    B4M if dont work you can close or delete this thread if dont work
    I think you're the one to tell us wheter this works or not, Mr Threadstarter./yea

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Similar Threads

  1. CODMW2 Console Command GUI 0.99.4 Beta not working
    By anti087 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 3
    Last Post: 02-15-2011, 04:22 PM
  2. a complete tutorial for CODMW2 Console Command GUI 0.99.4 Beta???
    By hamed2011 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 3
    Last Post: 08-16-2010, 06:28 AM
  3. [RELEASE] CODMW2 Console Command GUI 0.99.2
    By wmonte75 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Private Servers
    Replies: 45
    Last Post: 08-12-2010, 06:28 PM
  4. CODMW2 Console Command GUI 0.99.1 by me the Creator.
    By wmonte75 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Private Servers
    Replies: 23
    Last Post: 08-05-2010, 07:53 PM
  5. Console command to spectate if im the host?
    By CoNtEsA in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 4
    Last Post: 02-08-2010, 01:38 AM