Page 8 of 20 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 106 to 120 of 300
  1. #106
    FUKO's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    PBlackout.exe /mhu
    Posts
    11,132
    Reputation
    1103
    Thanks
    3,842
    Quote Originally Posted by ktyzd View Post
    Does not work ._.
    Yes it does.. I just tested it.
    Not my fault you can't follow simple instructions.

  2. #107
    !_TaBiSh_!'s Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Karachi
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    not working for me getting this

    "External BoxESP +bot version 1.1 by master 131 (thanks sph4ck & dheir!)
    For AlterIW 1.3.37a++ - build 11224-1.
    -works on Vista/Win7 with Aero theme activated

    Waiting for AlterIW...
    COD6 game found.
    Found process ID: 5932
    Resolution: 1024 x 768, pos: 247x136x1277x932
    ExitingL <' Could not ReadProcessMemory: ' , 6>
    Application ending, cleaning up D3D

    C:\Users\c2d\Desktop\pause
    Press any key to continue..."


    After i press continue,nothing happens.I have set the default windows 7 theme. please help!! PLEASE!

  3. #108
    xbeatsszzx's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Behind a dumpster jerking off. xD jks
    Posts
    2,520
    Reputation
    13
    Thanks
    1,494
    My Mood
    Asleep
    Quote Originally Posted by !_TaBiSh_! View Post
    not working for me getting this

    "External BoxESP +bot version 1.1 by master 131 (thanks sph4ck & dheir!)
    For AlterIW 1.3.37a++ - build 11224-1.
    -works on Vista/Win7 with Aero theme activated

    Waiting for AlterIW...
    COD6 game found.
    Found process ID: 5932
    Resolution: 1024 x 768, pos: 247x136x1277x932
    ExitingL <' Could not ReadProcessMemory: ' , 6>
    Application ending, cleaning up D3D

    C:\Users\c2d\Desktop\pause
    Press any key to continue..."


    After i press continue,nothing happens.I have set the default windows 7 theme. please help!! PLEASE!
    Same here but i got vista 64bit.
    I Am on this site for the mods for mw2 ONLY. Not hacks.

  4. #109
    master131's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    8,802
    Reputation
    3165
    Thanks
    73,317
    My Mood
    Breezy
    Quote Originally Posted by !_TaBiSh_! View Post
    not working for me getting this

    "External BoxESP +bot version 1.1 by master 131 (thanks sph4ck & dheir!)
    For AlterIW 1.3.37a++ - build 11224-1.
    -works on Vista/Win7 with Aero theme activated

    Waiting for AlterIW...
    COD6 game found.
    Found process ID: 5932
    Resolution: 1024 x 768, pos: 247x136x1277x932
    ExitingL <' Could not ReadProcessMemory: ' , 6>
    Application ending, cleaning up D3D

    C:\Users\c2d\Desktop\pause
    Press any key to continue..."


    After i press continue,nothing happens.I have set the default windows 7 theme. please help!! PLEASE!
    Are you running on a computer with admin rights? I think error 6 means that it could not open the process.
    Donate:
    BTC: 1GEny3y5tsYfw8E8A45upK6PKVAEcUDNv9


    Handy Tools/Hacks:
    Extreme Injector v3.6.1 *NEW* Windows 10 compatible!
    A powerful and advanced injector in a simple GUI.
    Can scramble DLLs on injection making them harder to detect and even make detected hacks work again!

    Minion Since: 13th January 2011
    Moderator Since: 6th May 2011
    Global Moderator Since: 29th April 2012
    Super User/Unknown Since: 23rd July 2013
    'Game Hacking' Team Since: 30th July 2013

    --My Art--
    [Roxas - Pixel Art, WIP]
    [Natsu - Drawn]
    [Natsu - Coloured]


    All drawings are coloured using Photoshop.

    --Gifts--
    [Kyle]

  5. #110
    Houston's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Location
    The Netherlands
    Posts
    1,941
    Reputation
    175
    Thanks
    2,461
    My Mood
    Blah
    Thanks for sharing

  6. #111
    !_TaBiSh_!'s Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Karachi
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by master131 View Post
    Are you running on a computer with admin rights? I think error 6 means that it could not open the process.
    I dont know much about comps and stuff...tell me how to check whether it is on admin and a way around it so i can use your ESP.Thanks btw

  7. #112
    matteus7's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    sedenanien
    Posts
    25
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    how do I make mw2 in windowed mode?

  8. #113
    xbeatsszzx's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Behind a dumpster jerking off. xD jks
    Posts
    2,520
    Reputation
    13
    Thanks
    1,494
    My Mood
    Asleep
    Quote Originally Posted by matteus7 View Post
    how do I make mw2 in windowed mode?
    alt+enter.
    I Am on this site for the mods for mw2 ONLY. Not hacks.

  9. #114
    firewing2's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    17
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Confused
    The aimbot and the triggerbot is not working i tryed using the code (VK_LBUTTON) But it still doesnt work..help!

  10. #115
    matteus7's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    sedenanien
    Posts
    25
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    I have a question where shall I extract the winrar and its not a run.bat or what it was It was only some click me is it anything I shall do I just did the mw2 in windowed mode then I extracted the winrar file to my downloads and opened clickme.bat or wth it was and it didnt work what did I do wrong?

  11. #116
    FUKO's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    PBlackout.exe /mhu
    Posts
    11,132
    Reputation
    1103
    Thanks
    3,842
    Quote Originally Posted by matteus7 View Post
    I have a question where shall I extract the winrar and its not a run.bat or what it was It was only some click me is it anything I shall do I just did the mw2 in windowed mode then I extracted the winrar file to my downloads and opened clickme.bat or wth it was and it didnt work what did I do wrong?
    What did the error say?
    First extract it. Can't just run it as soon as you download it or it will say can not find the specified path or something.

    If it gives some other error, go in game and change your resolution.

  12. #117
    ktyzd's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    On a Farm
    Posts
    71
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Brooding
    Quote Originally Posted by ~DownFall~ View Post
    Yes it does.. I just tested it.
    Not my fault you can't follow simple instructions.
    I follow instructions very well you as*****. I'm not the only one getting error 6.

  13. #118
    matteus7's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    sedenanien
    Posts
    25
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    Any specified folder to extract I only havethose files in the hak (maps,python27, sprites , src, clickme.bat, config I extracted those to my downloads (not to mw2 file shall I do that or ?)

  14. #119
    FUKO's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    PBlackout.exe /mhu
    Posts
    11,132
    Reputation
    1103
    Thanks
    3,842
    Quote Originally Posted by ktyzd View Post
    I follow instructions very well you as*****. I'm not the only one getting error 6.
    No need to flame...

    Quote Originally Posted by matteus7 View Post
    Any specified folder to extract I only havethose files in the hak (maps,python27, sprites , src, clickme.bat, config I extracted those to my downloads (not to mw2 file shall I do that or ?)
    Extract the folder to your desktop.
    That's what I did.
    If you get another error, change your resolution in game.

  15. #120
    fatjoe2015's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Gender
    male
    Posts
    84
    Reputation
    10
    Thanks
    185
    My Mood
    Amazed
    Cant get it run ill try all resolutions but erverytime this appears in the cmd:


    External BoxESP+bot version 1.1 by master131 (Thanks sph4ck & dheir!)
    for AlterIW 1.3.37a++ - build 11224-1.
    - works on Vista/Win7 with Aero theme activated

    Waiting for AlterIW...
    COD6 game found.
    Found process ID: 4200
    Resolution: 1280 x 960, pos: 222x10x1508x998
    Exiting: ('Could not ReadProcessMemory: ', 6)
    Application ending, cleaning up D3D

    C:\Users\jere is coll\Desktop\ExternalESP 1.1 for AlterIW 1.3.37++>pause
    Drücken Sie eine beliebige Taste . . .


    thought he when he coulndt read the mem i have to run in admin mode but when i try this this happens:

    Das System kann den angegebenen Pfad nicht finden.

    C:\Windows\system32>pause
    Drücken Sie eine beliebige Taste . . .



    any help ?

Page 8 of 20 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast

Similar Threads

  1. External ESP 1.1 for 1.3.37a++
    By CaptainMalaysia in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 6
    Last Post: 08-20-2011, 10:57 AM
  2. QuickScope plugin for External ESp V1.7.2
    By Sprinter_MA in forum Call of Duty Black Ops Help
    Replies: 4
    Last Post: 04-03-2011, 03:29 PM
  3. [Release] Oldschool External Esp for Call of Duty 4 (V1.7 Compitable)
    By Archangel in forum Call of Duty 4 - Modern Warfare (MW) Hacks
    Replies: 240
    Last Post: 01-12-2011, 08:50 PM
  4. [Release] Sumol+Kn4ck3r's External ESP v2 ( For XP Users =)
    By Melodia in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Private Servers
    Replies: 45
    Last Post: 08-02-2010, 02:06 AM
  5. will it be possible for EXTERNAL ESP
    By norcali in forum Call of Duty Black Ops Discussions
    Replies: 2
    Last Post: 07-05-2010, 08:24 PM