Thread: Border

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    alphafox992's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    earth
    Posts
    19
    Reputation
    10
    Thanks
    3

    Border

    Hey, I found a way to get the border back.
    Does that mean External Hacks would work?
    Because, I miss the old Aim Assist, box esp External hax.

    (Proof)
    http://imageshack.us/photo/my-images/809/external.png
    Last edited by alphafox992; 10-12-2011 at 01:59 AM.

  2. #2
    shadowx360's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    305
    Reputation
    15
    Thanks
    69
    My Mood
    Cynical
    No. It's dead simple to get the border back. "r_noborder 0; vid_restart" It has nothing to do with making those old hacks work.


    When I wrote this code, only God and I understood what I was doing. Now, God only knows.
    I will give you two of my seventy-two virgins if you can fix the code mess below

  3. #3
    Moto's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Bay Area, CA
    Posts
    13,057
    Reputation
    707
    Thanks
    13,432
    My Mood
    Blah
    Removed screenshot, upload it to imageshack or imgur and integrate it here.



  4. #4
    alphafox992's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    earth
    Posts
    19
    Reputation
    10
    Thanks
    3

    It Works.

    I'd beg to differ. getting back the border. I was able to get a hack to work. (still not banned. been using for about... 3hours now?)

    http://imageshack.us/photo/my-images/522/unledpn.png/

    90% functional
    TK bot
    Aimbot
    Wall ESP Boxes.


    WARNING, Do NOT... Use any Radar hack. You will get banned. (thanks to a XUID changer before attempting it, im still not banned. The only thing that got me ACI banned was the Radar. (F10 in this hack))

    I will provide a link to the External Hack. It works great.

  5. #5
    master131's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    8,802
    Reputation
    3165
    Thanks
    73,309
    My Mood
    Breezy
    The method of getting the border back was told in an aIW announcement so no, you can't take credit for finding it..

    /closed
    Donate:
    BTC: 1GEny3y5tsYfw8E8A45upK6PKVAEcUDNv9


    Handy Tools/Hacks:
    Extreme Injector v3.6.1 *NEW* Windows 10 compatible!
    A powerful and advanced injector in a simple GUI.
    Can scramble DLLs on injection making them harder to detect and even make detected hacks work again!

    Minion Since: 13th January 2011
    Moderator Since: 6th May 2011
    Global Moderator Since: 29th April 2012
    Super User/Unknown Since: 23rd July 2013
    'Game Hacking' Team Since: 30th July 2013

    --My Art--
    [Roxas - Pixel Art, WIP]
    [Natsu - Drawn]
    [Natsu - Coloured]


    All drawings are coloured using Photoshop.

    --Gifts--
    [Kyle]

Similar Threads

  1. how do i add a border in photo shop
    By tagger28 in forum Art & Graphic Design
    Replies: 2
    Last Post: 09-02-2009, 06:11 PM
  2. Simple Rounded Borders
    By SpaWn in forum Tutorials
    Replies: 2
    Last Post: 06-23-2009, 12:37 PM
  3. Wierd lines on borders when playin games???
    By thechewu in forum Hardware & Software Support
    Replies: 2
    Last Post: 08-07-2007, 01:48 PM
  4. The Mexican Border
    By gmgundamx7 in forum General
    Replies: 2
    Last Post: 03-28-2007, 01:01 AM
  5. Odd border
    By jadedfrog in forum Art & Graphic Design
    Replies: 2
    Last Post: 07-18-2006, 10:44 PM