Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 42
  1. #16
    Moto's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Bay Area, CA
    Posts
    13,057
    Reputation
    707
    Thanks
    13,434
    My Mood
    Blah
    Quote Originally Posted by itayzzz2 View Post
    hi moto it doesnt work for me ): and i tryed 2 times...
    You probably need to change your IP...

  2. #17
    Everest's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Location
    ლ(ಠ益ಠლ
    Posts
    32
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Fine
    How do you see if you have a static dynamic IP??
    Code:
     _____                         _     __  __ ____   ____ _   _     _                         _____ 
    | ____|_   _____ _ __ ___  ___| |_  |  \/  |  _ \ / ___| | | |  _| |___  ___ __ _ _____   _|____ |
    |  _| \ \ / / _ \ '__/ _ \/ __| __| | |\/| | |_) | |  _| |_| | |__ |__ \/ _ \__` / _ \ \ / / |_  |
    | |___ \ V /  __/ | |  __/\__ \ |_  | |  | |  __/| |_| |  _  |  _| / __/\__  | | \__  \ V / ___| |
    |_____| \_/ \___|_|  \___||___/\__| |_|  |_|_|    \____|_| |_| |__/\___||___/  |_|___/ \_/ |_____|
     _____ _____ _____ _____ _____ _____ _____ _____ _____ _____ _____ _____ _____ _____ _____ _____
    |_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|
    My internet connection xD

  3. #18
    Max Damage's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    Bulgaria
    Posts
    357
    Reputation
    10
    Thanks
    136
    My Mood
    Cynical
    This will be patched soon, enjoy while you can. :3

  4. #19
    shadowx360's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    305
    Reputation
    15
    Thanks
    69
    My Mood
    Cynical
    Quote Originally Posted by Max Damage View Post
    This will be patched soon, enjoy while you can. :3
    Lol, what, you're going to break out the kernel level drivers or something?


    When I wrote this code, only God and I understood what I was doing. Now, God only knows.
    I will give you two of my seventy-two virgins if you can fix the code mess below

  5. #20
    Max Damage's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    Bulgaria
    Posts
    357
    Reputation
    10
    Thanks
    136
    My Mood
    Cynical
    Possibly. :3

  6. #21
    omgigotbanned's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Posts
    85
    Reputation
    10
    Thanks
    14
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by Moto View Post
    Tested & working on Windows 7 Ultimate 64bit. You might need to get your IP changed if you have static (you can do that by calling up your isp and asking for a change), or some other method. :3

    So let's get started!

    Step 1: Do the keyboard shortcut Windows key + run and type "cmd".

    At this point, Command Prompt should be up and running. That means your on a good track so far.

    Step 2: Type "getmac" and press enter. Then your mac address should pop up. The "Physical Address" is the one we're looking for.



    Step 3: Copy and paste the address into a text file somewhere, you'll need it later on.

    Step 4: Open the Start Menu and search "Network and Sharing Center"

    Step 5: Then click "change adapter settings"



    Step 6: Right click your adapter (whichever one you're using for internet)



    Step 7: Click properties then configure.



    Step 8: Find the advanced tab and click on it.



    Step 9: Under property, scroll down to "Network Address" and click on it.



    Step 10: Make sure the top bubble is selected, and paste your MAC Address from Step 3 in the box.

    Step 11: Replace a few numbers in the middle with some new numbers. (I.E. 00FFCFDD3E4D, then 00FF34D1334D)

    Step 12: Then click "Ok" and exit.

    Warning, you may want to change your name before you run alteriwnet again.

    If you get the IW22 Error, follow these steps.

    Step 1: Download the file in the attachment (1|2)

    Step 2: Run it as an administrator

    Step 3: Click Ok ONCE, then exit the program

    Voila, you're done. Once again, this only works for DYNAMIC IP.

    Admins will be like.



    Throw some thanks my way if this worked.

    Credits to: GeneralShep - methodfix
    You just figured this out?

  7. #22
    [HP]Unique's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Posts
    138
    Reputation
    10
    Thanks
    13
    Thanks... i got a blue screen error i had to completely restore my computer. good news is, i got rid of all the shitty shit shit on my computer. Yes i said it all the shitty shit shit =3
    Leecher: 0 ✔
    Choob: 25 ✔
    Newbie: 50 ✖
    Member: 100 ✖
    H4X0R Member: 150 ✖
    Dual-Keyboard Member: 250 ✖
    Expert Member: 500 ✖
    Bobo's Trainer: 750✖
    MPGH Expert: 1000 ✖
    Synthetic Hacker: 1250✖
    Blackhat Hacker: 1500 ✖
    Whitehat Hacker: 2000 ✖
    Bobo's Guardian: 2500 ✖
    Upcoming MPGHiean: 3000 ✖
    MPGH Addict: 3500 ✖
    MPGHiean: 4000 ✖
    MPGH Knight: 4500 ✖
    MPGH Lord: 5000 ✖
    MPGH Champion: 5500 ✖
    MPGH King: 6000 ✖
    MPGH Legend: 6500 ✖
    MPGH God: 7000 ✖
    MPGH God II: 7500 ✖
    MPGH God III: 8000 ✖
    MPGH God IV: 8500 ✖
    MPGH God V: 9000 ✖
    Arun's Slave: 9500 ✖
    Dave's Slave: 10000 ✖

  8. #23
    Moto's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Bay Area, CA
    Posts
    13,057
    Reputation
    707
    Thanks
    13,434
    My Mood
    Blah
    Quote Originally Posted by [HP]Unique View Post
    Thanks... i got a blue screen error i had to completely restore my computer. good news is, i got rid of all the shitty shit shit on my computer. Yes i said it all the shitty shit shit =3
    That couldn't be because of this?

  9. #24
    Moto's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Bay Area, CA
    Posts
    13,057
    Reputation
    707
    Thanks
    13,434
    My Mood
    Blah
    Quote Originally Posted by Max Damage View Post
    This will be patched soon, enjoy while you can. :3
    @Max Damage


  10. #25
    BGS. flameboy's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Location
    Netherlands
    Posts
    1,060
    Reputation
    32
    Thanks
    50
    My Mood
    Fine
    mmh this also works for wirless conection?

    i do no think so. cuz i followed all your steos but can find network address
    Feel free to pm me: Click Here
    Or add me on MSN: tim-sterrenburg@hotmail.com
    Skype: strongvim


     

     
    succesfull:
    *]Nuage, smooth trade, helped me because was my first buy 1+ Vouch!



  11. #26
    BGS. flameboy's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Location
    Netherlands
    Posts
    1,060
    Reputation
    32
    Thanks
    50
    My Mood
    Fine
    look at this which one do i need?


    if i use my wirless internet conection i see this:

    Feel free to pm me: Click Here
    Or add me on MSN: tim-sterrenburg@hotmail.com
    Skype: strongvim


     

     
    succesfull:
    *]Nuage, smooth trade, helped me because was my first buy 1+ Vouch!



  12. #27
    Moto's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Bay Area, CA
    Posts
    13,057
    Reputation
    707
    Thanks
    13,434
    My Mood
    Blah
    Quote Originally Posted by BGS. flameboy View Post
    dude help
    Sorry I was sleeping.

    If it doesn't have "Network Address" It's not the adapter your internet is being used on.

  13. #28
    killingfire's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    26
    Reputation
    18
    Thanks
    0
    My Mood
    Stressed
    Thank You Moto You Helped This Section So Much Like Creating That Hack And Making This Great Tutorial It Must Have Took A Lot Of Time I Was Upset To See Only Two People Who Pressed Thanks Including Me. But Thank You Anyways Keep Up The Good Work

  14. #29
    slipknot74892's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    19
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    works perfect. thank you for your wonderful guide. i just unbanned my self from AIW and EVERY server ive ever been banned form

  15. The Following User Says Thank You to slipknot74892 For This Useful Post:

    [MPGH]Moto (10-23-2011)

  16. #30
    BGS. flameboy's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Location
    Netherlands
    Posts
    1,060
    Reputation
    32
    Thanks
    50
    My Mood
    Fine
    mmh i still do not got my anser
    Feel free to pm me: Click Here
    Or add me on MSN: tim-sterrenburg@hotmail.com
    Skype: strongvim


     

     
    succesfull:
    *]Nuage, smooth trade, helped me because was my first buy 1+ Vouch!



Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Similar Threads

  1. [Tutorial] how to get unbanned from alteriwnet (real solution!)
    By griekenland in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Tutorials
    Replies: 20
    Last Post: 09-06-2011, 10:18 AM
  2. How to get unbanned from AlterIWnet (works for static and dynamic IP)
    By demonware15 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Tutorials
    Replies: 2
    Last Post: 06-23-2011, 03:10 AM
  3. [SOLVED] how to get unbanned from mw2
    By bryanboy48 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 6
    Last Post: 07-04-2010, 11:03 AM
  4. [Tutorial] how to get unbanned from mw2 (working 100%)
    By zsniprx in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Tutorials
    Replies: 32
    Last Post: 05-08-2010, 03:48 AM
  5. How to get unbanned from MW2.
    By eliteop in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Discussions
    Replies: 90
    Last Post: 02-27-2010, 09:22 PM