Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
  1. #1
    loocat's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Happy

    How to compile the np server?

    Hi Guys!

    I am having the source code for the np server, but i dont know how to compile it... and whats with mongodb? what i have to do with it?
    hope someone can help me ;-)

    thank you!

  2. #2
    xVIRUZx's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Gender
    male
    Posts
    248
    Reputation
    10
    Thanks
    48
    My Mood
    Drunk
    Do you think that someone is going to help you with NPServer? Do something by yourself.
    Last edited by Lovroman; 11-03-2013 at 07:57 AM.
    blah blah blah

  3. #3
    loocat's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Happy
    Why would not anyone help me?

  4. #4
    xVIRUZx's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Gender
    male
    Posts
    248
    Reputation
    10
    Thanks
    48
    My Mood
    Drunk
    Quote Originally Posted by loocat View Post
    Why would not anyone help me?
    Because you're trying to use leaked code to make your own super NPServer v2. As I said, learn a programming language and do something by yourself.
    Last edited by Lovroman; 11-05-2013 at 03:10 PM.
    blah blah blah

  5. #5
    loocat's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Happy
    I am trying to play offline with the PlusMaster client. I just need the NP-Server for that... not to make an NPServer v2 ;-)

  6. #6
    xVIRUZx's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Gender
    male
    Posts
    248
    Reputation
    10
    Thanks
    48
    My Mood
    Drunk
    Quote Originally Posted by loocat View Post
    I am trying to play offline with the PlusMaster client. I just need the NP-Server for that... not to make an NPServer v2 ;-)
    Why would you need NPServer to play offline? Seriously you're looking at the wrong direction..
    blah blah blah

  7. #7
    loocat's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Happy
    Quote Originally Posted by xVIRUZx View Post
    Why would you need NPServer to play offline? Seriously you're looking at the wrong direction..
    Why false direction? I need the NP to start the client. Right? So I am looking to run the NP at the LAN-Party so we all start it offline and play.
    Or is there a another solution to play offline?

  8. #8
    xVIRUZx's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Gender
    male
    Posts
    248
    Reputation
    10
    Thanks
    48
    My Mood
    Drunk
    Quote Originally Posted by loocat View Post
    Why false direction? I need the NP to start the client. Right? So I am looking to run the NP at the LAN-Party so we all start it offline and play.
    Or is there a another solution to play offline?
    You need the NP to start the client? Suicide bro.. which game though?
    blah blah blah

  9. #9
    hkKenshin's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Gender
    male
    Posts
    301
    Reputation
    28
    Thanks
    321
    Quote Originally Posted by xVIRUZx View Post


    You need the NP to start the client? Suicide bro.. which game though?
    Need you be so rude?
    Apparently you don't know what you're talking about. Yes, it is true you need the NP server to start the client ( An internet connection. )
    However you could always do a manual patch to bypass it. Not entirely sure it'll work but creating a LAN-type NP server will work.

  10. #10
    xVIRUZx's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Gender
    male
    Posts
    248
    Reputation
    10
    Thanks
    48
    My Mood
    Drunk
    Quote Originally Posted by hkKenshin View Post
    Need you be so rude?
    Apparently you don't know what you're talking about. Yes, it is true you need the NP server to start the client ( An internet connection. )
    However you could always do a manual patch to bypass it. Not entirely sure it'll work but creating a LAN-type NP server will work.
    Wow, just wow.. since when you need NP to start a client? You sir don't really know what you're talking about.. NP is just for authenticating with forum account's credentials, friends system and so on..

    And there are lots of communities using NTA's sources without giving credits, one of them is alterMilkyWay.
    Last edited by xVIRUZx; 11-07-2013 at 07:53 AM.
    blah blah blah

  11. #11
    hkKenshin's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Gender
    male
    Posts
    301
    Reputation
    28
    Thanks
    321
    Quote Originally Posted by xVIRUZx View Post


    Wow, just wow.. since when you need NP to start a client? You sir don't really know what you're talking about.. NP is just for authenticating with forum account's credentials, friends system and so on..

    And there are lots of communities using NTA's sources without giving credits, one of them is alterMilkyWay.
    And so, tell me how, if you don't have an internet connection. will you be able to play the game without the NP server?
    I know exactly what I speak of.

  12. #12
    loocat's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Happy
    I don't know what the NP server exactly does... but i heard that it doesn't need mongodb. is this right?

  13. #13
    xVIRUZx's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Gender
    male
    Posts
    248
    Reputation
    10
    Thanks
    48
    My Mood
    Drunk
    Quote Originally Posted by hkKenshin View Post
    And so, tell me how, if you don't have an internet connection. will you be able to play the game without the NP server?
    I know exactly what I speak of.
    You don't need the libnp to run a game.. NP is just a platform for friends and authentication and so on, you don't really need it to open a game, unless you add libnp to your project, which is stupid if you only pretend to run the game.
    blah blah blah

  14. #14
    xVIRUZx's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Gender
    male
    Posts
    248
    Reputation
    10
    Thanks
    48
    My Mood
    Drunk
    Quote Originally Posted by loocat View Post
    I don't know what the NP server exactly does... but i heard that it doesn't need mongodb. is this right?
    It does.. and it is easy to setup everything. There is another build of NPServer without requiring mongodb though, and easier to run without errors .
    blah blah blah

  15. #15
    aIW|Convery's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Posts
    2,876
    Reputation
    124
    Thanks
    595
    My Mood
    Cynical
    Quote Originally Posted by xVIRUZx View Post

    And there are lots of communities using NTA's sources without giving credits, one of them is alterMilkyWay.
    And another two are nemexis and volcanicmods. Both that you dev for using NTAs code. Stop being such a hypocrite.

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. [Solved]How can u find a server if u got the ip
    By IKilledSanta in forum Call of Duty Black Ops Help
    Replies: 5
    Last Post: 02-11-2011, 02:10 PM
  2. how to remove the grenade launcher on my server
    By brand2000 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 GSC Modding Help/Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 01-04-2011, 12:03 PM
  3. [Tutorial] How to fix the "Server is full" error!
    By Zayk in forum CrossFire Tutorials
    Replies: 15
    Last Post: 08-22-2010, 04:31 PM
  4. How to make the server run
    By wowhaxor in forum Gunz General
    Replies: 3
    Last Post: 05-25-2006, 10:59 PM