Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    InnoxRin's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Texture Mods not working in Pub Matches.

    When I was finished installing the camo pack, I tested it out. For private matches, it worked, but I couldn't go to pub matches! It would always say "Error : Different Files From The Server." Can someone please help me?

  2. #2
    noobsludgerz's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Gender
    male
    Posts
    36
    Reputation
    10
    Thanks
    817
    My Mood
    Amazed
    That means that the iwi file is larger or smaller then the original file.
    if it is smaller then goto hex edit and put some 00 on the third line if it is larger go all the way down the file and delete some 00
    ( If it is like 4 bytes different then add four 00 or delete four 00's )

  3. #3
    Heartview's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    KY Cygni
    Posts
    9,208
    Reputation
    717
    Thanks
    2,872
    Quote Originally Posted by noobsludgerz View Post
    That means that the iwi file is larger or smaller then the original file.
    if it is smaller then goto hex edit and put some 00 on the third line if it is larger go all the way down the file and delete some 00
    ( If it is like 4 bytes different then add four 00 or delete four 00's )
    Deleting (albeit null) bytes of code is not going to fix it. You have to make sure that the CRC is identical to the original, and the files the same size.
    Texture Mods


    Obedear, the sky is low

  4. #4
    Grafu's Avatar
    Join Date
    Aug 2015
    Gender
    male
    Posts
    18
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Once again, if you're using RepZ Client, place your custom camouflage inside ''m2demo/images'' folder and it should work without any problems.

Similar Threads

  1. Help. Exp with computers, mods not working
    By gatorzfan12 in forum Combat Arms Help
    Replies: 3
    Last Post: 07-03-2010, 05:40 AM
  2. Mods not Working
    By darky1212 in forum Combat Arms Mods & Rez Modding
    Replies: 3
    Last Post: 03-07-2010, 03:37 PM
  3. Mods Not Working, HELP!!
    By murda_nyc in forum Combat Arms Mod Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 02-03-2010, 01:41 PM
  4. Character Texture Remover not working.
    By AsianPwned in forum Combat Arms Help
    Replies: 0
    Last Post: 12-23-2009, 05:29 PM
  5. Bypasser not working in pub hack?
    By ploxide in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 6
    Last Post: 10-19-2008, 06:49 PM