Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Jazk's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    Colombia
    Posts
    5,986
    Reputation
    280
    Thanks
    367
    My Mood
    Dead

    Can we play AVA?

    Yes or no?
    Im waiting for my new Mouse

  2. #2
    Toshie's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    In a dark place
    Posts
    6,286
    Reputation
    48
    Thanks
    391
    No .

  3. #3
    Jazk's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    Colombia
    Posts
    5,986
    Reputation
    280
    Thanks
    367
    My Mood
    Dead
    Fking Hackers D:

  4. #4
    Toshie's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    In a dark place
    Posts
    6,286
    Reputation
    48
    Thanks
    391
    I meant Yes .

  5. #5
    holvis's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    218
    Reputation
    11
    Thanks
    21
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by Toshie View Post
    I meant Yes .
    But how it says "Failed to update REACTOR. Please try again.[83]


    Do we redownload REACTOR and reinstall?


  6. #6
    Toshie's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    In a dark place
    Posts
    6,286
    Reputation
    48
    Thanks
    391
    Quote Originally Posted by holvis View Post
    But how it says "Failed to update REACTOR. Please try again.[83]


    Do we redownload REACTOR and reinstall?
    Re-install .

  7. #7
    Jazk's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    Colombia
    Posts
    5,986
    Reputation
    280
    Thanks
    367
    My Mood
    Dead
    Workingg
    But i dont have mouse.
    For Updates just run it as admin.

  8. #8
    Toshie's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    In a dark place
    Posts
    6,286
    Reputation
    48
    Thanks
    391
    Quote Originally Posted by Jazk View Post
    Workingg
    But i dont have mouse.
    For Updates just run it as admin.
    How do you not have a mouse?

  9. #9
    holvis's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    218
    Reputation
    11
    Thanks
    21
    My Mood
    Cool
    Ok it works i reinstalled AND.......... I CAN PLAY GAMES THIS WEEKEND im back again again


  10. #10
    CRUSTY's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    ._.
    Posts
    8,016
    Reputation
    161
    Thanks
    497
    My Mood
    Pensive
    Quote Originally Posted by Toshie View Post


    How do you not have a mouse?
    laptop trackpad.

  11. #11
    Jazk's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    Colombia
    Posts
    5,986
    Reputation
    280
    Thanks
    367
    My Mood
    Dead
    Quote Originally Posted by CRUSTY View Post


    laptop trackpad.

    In 2 hours i will have one

  12. #12
    holvis's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    218
    Reputation
    11
    Thanks
    21
    My Mood
    Cool
    Ok now do i have to reinstall AVA Cause' it keeps messing up like gameguard send do not send thing the it says ijji, then something binarys or something


Similar Threads

  1. can't play warrock on vista help!
    By 916freddi in forum Suggestions, Requests & Help
    Replies: 12
    Last Post: 08-17-2010, 02:18 AM
  2. can i play sf if i have vistas
    By doorshutter in forum Soldier Front General
    Replies: 2
    Last Post: 01-29-2008, 03:14 AM
  3. can't play warrock anymore,plz help
    By senne in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 6
    Last Post: 01-12-2008, 12:08 PM
  4. How can I play Gunbound World CHampion!?
    By Beer_Hunter in forum GunBound Hacks / Bots
    Replies: 5
    Last Post: 12-27-2007, 09:12 AM
  5. how can i play beta now????
    By domin8666 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 2
    Last Post: 04-28-2007, 12:01 PM