Page 6 of 12 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 178
  1. #76
    mexicanman's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    Somewhere
    Posts
    61
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    They only take the time to patch glitches that affect multiplayer, not co-op. We still have the lockdown glitch and the death valley glitches after who know how long, I don't think this will be much different.
    To do list
    (Because everyone has one)

    Get 50 Posts []
    Get 100 Posts []
    Get 500 Posts []
    Get 1,000 Posts []
    Get OVER 9,000 POSTS! []
    Become a MINION []
    Get called a troll []
    Upload a Hack []
    Pwn N00bZ without hax []
    Get banned for hacking []
    Get called a hacker when im not []
    Make a better to do list []
    PRESS THANKS IF I HELPED!

    Quote Originally Posted by SmartAss View Post
    How ironic it is how Mexicans build the thing that keeps them out of our country.

  2. #77
    drammen's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    26
    Reputation
    10
    Thanks
    20
    Just to let you guys know, corner glith is patched.

  3. #78
    mexicanman's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    Somewhere
    Posts
    61
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    Quote Originally Posted by drammen View Post
    Just to let you guys know, corner glith is patched.
    Anyone else can confirm this? If it is i have one word to say, finally.
    To do list
    (Because everyone has one)

    Get 50 Posts []
    Get 100 Posts []
    Get 500 Posts []
    Get 1,000 Posts []
    Get OVER 9,000 POSTS! []
    Become a MINION []
    Get called a troll []
    Upload a Hack []
    Pwn N00bZ without hax []
    Get banned for hacking []
    Get called a hacker when im not []
    Make a better to do list []
    PRESS THANKS IF I HELPED!

    Quote Originally Posted by SmartAss View Post
    How ironic it is how Mexicans build the thing that keeps them out of our country.

  4. #79
    Kane_'s Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    15
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Quote Originally Posted by mexicanman View Post
    Anyone else can confirm this? If it is i have one word to say, finally.
    I just did it 5 minutes ago, and it worked

  5. #80
    mexicanman's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    Somewhere
    Posts
    61
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    Quote Originally Posted by Kane_ View Post
    I just did it 5 minutes ago, and it worked
    It probably wont be patched for a long time. ijji doesn't give a shit about co-op glitches.
    To do list
    (Because everyone has one)

    Get 50 Posts []
    Get 100 Posts []
    Get 500 Posts []
    Get 1,000 Posts []
    Get OVER 9,000 POSTS! []
    Become a MINION []
    Get called a troll []
    Upload a Hack []
    Pwn N00bZ without hax []
    Get banned for hacking []
    Get called a hacker when im not []
    Make a better to do list []
    PRESS THANKS IF I HELPED!

    Quote Originally Posted by SmartAss View Post
    How ironic it is how Mexicans build the thing that keeps them out of our country.

  6. #81
    Battlefield 3's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    One Man's Trash Is Another Man's Pleasure!
    Posts
    2,911
    Reputation
    -119
    Thanks
    587
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by mexicanman View Post
    It probably wont be patched for a long time. ijji doesn't give a shit about co-op glitches.
    Yea they do
    Watch it

  7. #82
    MvRouC12's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Stalking Choobs
    Posts
    1,693
    Reputation
    13
    Thanks
    246
    My Mood
    Brooding
    Corner glitch isn't patched at all. Did it about an hour ago.


    Quote Originally Posted by m_t_h View Post


    By stop playing AVA untill brasilian server comes.

    Do you guys really need to ruin EVERY game?


  8. #83
    Battlefield 3's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    One Man's Trash Is Another Man's Pleasure!
    Posts
    2,911
    Reputation
    -119
    Thanks
    587
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by MvRouC12 View Post
    Corner glitch isn't patched at all. Did it about an hour ago.
    Map glitch...
    Unlease remake map

    -----------------------
    nvm they dont want to fix it.......................
    Last edited by Battlefield 3; 07-07-2011 at 08:27 PM.

  9. #84
    Kane_'s Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    15
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Quote Originally Posted by luojunkai123 View Post
    Map glitch...
    Unlease remake map
    You're not making any sense

  10. #85
    Phantazy's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Egypt , Alexandria
    Posts
    1,485
    Reputation
    73
    Thanks
    160
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by Kane_ View Post
    You're not making any sense
    These glitches exist since KAVA -yea that ancient-, luojunkai here thought himself the "creator" or "founder" of the glitch, but....
    Anyway, so far, all these glitches are not fixed in KAVA, even the Infinite Ammo Glitch -as far as I know- isnot fixed in KAVA, so glitches exist, and they get exploited that's what MPGH is all about, but I C lots of newphags coming here, getting implemented in the community, getting all the good stuff the community share, but share shit.
    I think all that will be resolved the moment a new minion or m_t_h's comeback will do, there shall be a new order.
    Gifts
    My Specs:
    Intel(R) Core(TM) i7 CPU 860@2.80GHz (8CPU)
    2.00GB RAMs DDR3
    Windows 7 Home Premium SP1
    ATI HD4670 1770MBs
    1.2TB Hard Disk

  11. #86
    Battlefield 3's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    One Man's Trash Is Another Man's Pleasure!
    Posts
    2,911
    Reputation
    -119
    Thanks
    587
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by Phantazy View Post


    These glitches exist since KAVA -yea that ancient-, luojunkai here thought himself the "creator" or "founder" of the glitch
    no im the "first" one in USAVA

    Quote Originally Posted by Kane_ View Post
    You're not making any sense
    they have to remake the map
    to fix the glitch

    usava didnt "made" it they leached from kava then patch with us version
    Last edited by Battlefield 3; 07-07-2011 at 09:48 PM.

  12. #87
    XfirestormX's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Posts
    49
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    Loujankai is so funny that he can be the new Charlie Sheen .
    Am just sayin' .

  13. #88
    youngbuck1970's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Location
    MPGH.net
    Posts
    730
    Reputation
    19
    Thanks
    1,036
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by Kane_ View Post
    You're not making any sense
    ahaha. He's saying that the corner glitch is a map glitch and they can't patch it unless they remake the map.
    AVA Accounts Sold: 7
    Successful Transactions: 10

    UnOfficial AVA Account Buyer and Seller
    Most Active UnOfficial MPGH MiddleMan




    DON'T MAKE THE SAME MISTAKE I DID!


  14. #89
    DigitalF33t's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Location
    Behind you
    Posts
    67
    Reputation
    10
    Thanks
    12
    So, i've been trying to do this... i only have 2 problems
    1) If i launch CE after AVA i can't find AVA.exe (It somehow disappears!)
    2) If i launch CE when AVA is starting, i find AVA.exe, but AVA crash after 10min (With a binary error, made by CE propably)
    So, basicly, i just wanna know how i can deal with nProtect/make CE not crash the game.

    -------
    Btw, sorry for bad spelling, english isn't my first language
    Last edited by DigitalF33t; 07-08-2011 at 01:37 AM. Reason: Bad spelling :(

  15. #90
    youngbuck1970's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Location
    MPGH.net
    Posts
    730
    Reputation
    19
    Thanks
    1,036
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by DigitalF33t View Post
    So, i've been trying to do this... i only have 2 problems
    1) If i launch CE after AVA i can't find AVA.exe (It somehow disappears!)
    2) If i launch CE when AVA is starting, i find AVA.exe, but AVA crash after 10min (With a binary error, made by CE propably)
    So, basicly, i just wanna know how i can deal with nProtect/make CE not crash the game.

    -------
    Btw, sorry for bad spelling, english isn't my first language
    If it doesn't work for you, it doesn't work for you. Like i told the rest, just give it up. Too many fkin noobs in AVA now with the glitch. AND besides, it only works on 64-bit systems. Sorry
    AVA Accounts Sold: 7
    Successful Transactions: 10

    UnOfficial AVA Account Buyer and Seller
    Most Active UnOfficial MPGH MiddleMan




    DON'T MAKE THE SAME MISTAKE I DID!


Page 6 of 12 FirstFirst ... 45678 ... LastLast