Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 31
  1. #1
    Teqy0's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Posts
    43
    Reputation
    10
    Thanks
    1

    Change A.V.A Rank Symbols?

    Is there any way to change the level symbols to the ones like in the Korean, Chinese, Japanese A.V.A?

    For example change the ijji A.V.A Staff Sergeant 1



    to the non ijji Staff Sergeant 1


  2. The Following User Says Thank You to Teqy0 For This Useful Post:

    Phantazy (08-13-2011)

  3. #2
    Phantazy's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Egypt , Alexandria
    Posts
    1,485
    Reputation
    73
    Thanks
    160
    My Mood
    Angelic
    good question, been a while since I saw one. sorry I don't hold the answer but I was just admiring the question.
    Gifts
    My Specs:
    Intel(R) Core(TM) i7 CPU 860@2.80GHz (8CPU)
    2.00GB RAMs DDR3
    Windows 7 Home Premium SP1
    ATI HD4670 1770MBs
    1.2TB Hard Disk

  4. #3
    DagothUr's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Posts
    403
    Reputation
    10
    Thanks
    31
    I found a file called avaCharPhAT.upk, I think this houses the emblems. So all you have to do is copy and paste the Korean avaCharPhAT file to this version.

    Can someone verify this plox?

    EDIT: I found where the character files are held: \ijji\ENGLISH\AVA\avagame\Content\Characters
    Last edited by DagothUr; 08-13-2011 at 06:08 PM.

  5. #4
    Lehsyrus's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Jersey
    Posts
    10,899
    Reputation
    1281
    Thanks
    3,064
    IjjI's version of A.V.A (and possibly the other versions) have file checking. If you were to replace the files it would cause the client to become corrupt and to either D/C or not start.

  6. #5
    DagothUr's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Posts
    403
    Reputation
    10
    Thanks
    31
    no wonder I cant replace my dsr with dragon dsr... lol

  7. #6
    Lehsyrus's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Jersey
    Posts
    10,899
    Reputation
    1281
    Thanks
    3,064
    Quote Originally Posted by DagothUr View Post
    no wonder I cant replace my dsr with dragon dsr... lol
    Haha yeah, it's a good idea but IjjI already thought of it

  8. #7
    jmystic's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Gender
    male
    Posts
    407
    Reputation
    10
    Thanks
    11
    My Mood
    Relaxed
    Quote Originally Posted by DagothUr View Post
    no wonder I cant replace my dsr with dragon dsr... lol
    Rofl yeah xD

  9. #8
    Teqy0's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Posts
    43
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    I honestly don't understand why ijji would choose to switch it (probably because they wanted to make it a bit different) but I recently tried out the Thai version of A.V.A and they use the same ranking symbols as ijji A.V.A, but the same HUD as the Korean A.V.A???

  10. #9
    Battlefield 3's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    One Man's Trash Is Another Man's Pleasure!
    Posts
    2,911
    Reputation
    -119
    Thanks
    587
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by Lehsyrus View Post


    Haha yeah, it's a good idea but IjjI already thought of it
    No they didn't
    Different package have different file with different name ( same as project blackout )
    When Ava start to read your file for example
    When you replace DSR to DSR dragon
    It couldnt work because when you holding a DSR, Ava will receive the info of the DSR dragon but system check tour gun is not the in the list
    So it caz you to crash...

    An it is possible to change
    The symbol....
    I'm have think about a while ago... But I'm moving so I can't working on it
    Guess tomorrow I will give a try
    If it work or not ^^
    Last edited by Battlefield 3; 08-14-2011 at 02:52 AM.

  11. #10
    Illinox's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Grumpy

    A.V.A Rank Symbols changed

    I was messing with UI folder and succeed to change the rank icon and I try to trace back what I did and

    it's not working again.

    3rd edit : found the way again! just replace this avaUICommon.upk in avaGame/Content/UI

    I am no sure if it gonna work in ijji.


    Sorry no virus scan. I don't know why url are became *** just replace it with >> "multi-upload" without quote and dash
    Download file
    Last edited by Illinox; 08-14-2011 at 02:23 PM. Reason: no need for double post

  12. #11
    Teqy0's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Posts
    43
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Quote Originally Posted by luojunkai123 View Post
    No they didn't
    Different package have different file with different name ( same as project blackout )
    When Ava start to read your file for example
    When you replace DSR to DSR dragon
    It couldnt work because when you holding a DSR, Ava will receive the info of the DSR dragon but system check tour gun is not the in the list
    So it caz you to crash...

    An it is possible to change
    The symbol....
    I'm have think about a while ago... But I'm moving so I can't working on it
    Guess tomorrow I will give a try
    If it work or not ^^
    If you get it to work, please reply on this thread.

  13. #12
    Teqy0's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Posts
    43
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    OMG! it actually worked! ty

    *Edit- It does actually work, but not in a actual game. When you join a match and it finished loading you get an error that says that you cannot connect to the host.
    Last edited by Teqy0; 08-14-2011 at 04:40 PM. Reason: It works, but not in-game

  14. #13
    Battlefield 3's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    One Man's Trash Is Another Man's Pleasure!
    Posts
    2,911
    Reputation
    -119
    Thanks
    587
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by Teqy0 View Post
    If you get it to work, please reply on this thread.
    Ok I will x___x
    But if it will get us ban then I won't

  15. #14
    Illinox's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Grumpy
    Quote Originally Posted by Teqy0 View Post
    OMG! it actually worked! ty

    *Edit- It does actually work, but not in a actual game. When you join a match and it finished loading you get an error that says that you cannot connect to the host.
    I found the way to extract upk file(gildor) but I still not found the way to repack them. So I use Hex editor compare between rank.Texture2D and in file.upk and tried replace Rank.Texture2D(Asia) directly via Hex editor. So far not success.
    Last edited by Illinox; 08-15-2011 at 05:28 AM.

  16. #15
    Battlefield 3's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    One Man's Trash Is Another Man's Pleasure!
    Posts
    2,911
    Reputation
    -119
    Thanks
    587
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by Illinox View Post
    I found the way to extract upk file(gildor) but I still not found the way to repack them. So I use Hex editor compare between rank.Texture2D and in file.upk and tried replace Rank.Texture2D(Asia) directly via Hex editor. So far not success.
    Old news
    Everybody who tried to mad files already know it
    Last edited by Liz; 08-19-2011 at 12:41 PM.

Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. How do i change my mpgh rank
    By strybid in forum CrossFire Hacks & Cheats
    Replies: 10
    Last Post: 09-04-2009, 03:58 AM
  2. Rank change
    By mccartneykd in forum Combat Arms Discussions
    Replies: 12
    Last Post: 08-31-2009, 05:10 PM
  3. [Video]How to change the ranks in crossfire
    By krishna in forum CrossFire Hacks & Cheats
    Replies: 30
    Last Post: 08-30-2009, 09:55 PM
  4. [TuT] How to change rank
    By killer1221 in forum CrossFire Hacks & Cheats
    Replies: 20
    Last Post: 08-12-2009, 12:38 AM
  5. how to change rank?
    By scimmyboy in forum General
    Replies: 6
    Last Post: 05-05-2008, 07:51 PM

Tags for this Thread