Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    dirtjumpermike's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Posts
    208
    Reputation
    10
    Thanks
    37
    My Mood
    Cool

    Question gameguard hidden process

    hey guys sorry i keep posting threads
    i was doing some research of gameguard and found some things of it using hidden processes to detect these hacks is there anyway to access these hidden processes and disable them so it will act as a bypass it was a idea i thought of apparently it uses a DLL to hide the processes but who knows let me know if this is possible to bypass game guard and a method i will try to bypass gameguard then


    if also searched up about gamemon.des file in gameguard apparently its a rootkit spyware not sure if this true but if so we might be able to stop its scanning process (some how)

    need help on this i want all the hacks to work again make a bypass n release it but need help from more experienced coders
    Last edited by dirtjumpermike; 07-25-2012 at 05:15 PM. Reason: missed out some important parts

  2. #2
    HaiImBob's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    197
    Reputation
    10
    Thanks
    9
    This won't work if you stop game guard by scanning.... Because Ava needs game guard scanning to run. I think best way is to crypt the hacks really good.

  3. #3
    dirtjumpermike's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Posts
    208
    Reputation
    10
    Thanks
    37
    My Mood
    Cool
    but i was thinking of simulating a blank scann so it just returns the scan back to the server clean so more of a detour i cant if dissemble gamemon.des file because it clocks when trying to do it unless i boot in safe mode i might be able to play with it abit n see what i can do

  4. #4
    211070's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Location
    At the forums
    Posts
    1,024
    Reputation
    10
    Thanks
    78
    Quote Originally Posted by dirtjumpermike View Post
    but i was thinking of simulating a blank scann so it just returns the scan back to the server clean so more of a detour i cant if dissemble gamemon.des file because it clocks when trying to do it unless i boot in safe mode i might be able to play with it abit n see what i can do
    Like if I turn on my aimbot and stuff in Battlefield Heroes at the beginning of the game it says: Punkbuster just took a fake screenshot.
    So it sends a blank screen...

  5. #5
    dirtjumpermike's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Posts
    208
    Reputation
    10
    Thanks
    37
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by 211070 View Post
    Like if I turn on my aimbot and stuff in Battlefield Heroes at the beginning of the game it says: Punkbuster just took a fake screenshot.
    So it sends a blank screen...
    sort of yes i know it wont work but someone might get something to work like this
    things im working on

    colour aimbot (possibly wireframe aimbot)
    finding a bypass for GameGuard (with constant updates)
    wallhack
    OPK

  6. #6
    211070's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Location
    At the forums
    Posts
    1,024
    Reputation
    10
    Thanks
    78
    Quote Originally Posted by dirtjumpermike View Post
    sort of yes i know it wont work but someone might get something to work like this
    Does it scan the whole time or does it do in 1 or 5 minutes or so?

  7. #7
    dirtjumpermike's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Posts
    208
    Reputation
    10
    Thanks
    37
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by 211070 View Post
    Does it scan the whole time or does it do in 1 or 5 minutes or so?
    i think its got a scan loop in it so possibly every 30 seconds or so either way it new i was trying to bypass
    things im working on

    colour aimbot (possibly wireframe aimbot)
    finding a bypass for GameGuard (with constant updates)
    wallhack
    OPK

  8. #8
    Barred from Marketplace Vouches
    DO NOT ASK FOR OR RECEIVE VOUCHES FROM THIS USER

    10/15/2016 - 01/16/17
    Premium Seller
    Newsforce
    Former Staff
    Premium Member
    Predator's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Location
    ルグニカ王国
    Posts
    8,630
    Reputation
    1904
    Thanks
    3,789
    My Mood
    Yeehaw
    Well if you can disable the inner procces then you can hack all you want.









    MPGH Member Since: 2011
    AVA Minion Since: 7.14.2013 - 7.4.2014
    Skype: MPGH.Commanderr
    Email: Commanderr@live.com
    Timezone: PST (GMT - 7:00) California
    進撃の巨人
    If you want to contact me, drop me a Skype!
    CONTACT|RULES|AVA|VOUCHES

    The Hunt has ended...
    My Goodbye:



Similar Threads

  1. How to view games that are/have hidden processes
    By Sceleratus in forum General Game Hacking
    Replies: 0
    Last Post: 08-30-2011, 05:47 AM
  2. [Info] process gets Hidden On XP And Vista Only
    By Mohit_Hacker in forum Blackshot Hacks & Cheats
    Replies: 6
    Last Post: 09-18-2009, 03:37 AM
  3. Process Dont Get Hidden On Windows 7 with proof!
    By Mohit_Hacker in forum Blackshot Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 09-16-2009, 06:28 AM
  4. find hidden process's easy
    By Chevalier83 in forum C++/C Programming
    Replies: 2
    Last Post: 07-22-2009, 04:22 PM
  5. Hidden Process
    By zhaoyun333 in forum C++/C Programming
    Replies: 11
    Last Post: 04-16-2009, 02:33 PM