Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 33
  1. #1
    DarkSt0rmX's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Location
    Dragonball GT
    Posts
    1,217
    Reputation
    19
    Thanks
    1,372
    My Mood
    Relaxed

    Thumbs up The Most High Rank (return)

    So I just discovered out how to do the 'Most High Rank' in AVA

     
    Skype: vituzzzu21

     
    Quote Originally Posted by Nuuma View Post
    he added me amd65 i got it , legit guy i vouch him
    Quote Originally Posted by .Cereal View Post
    People these 3 guys are trusted and safe, no harm for you .
    Quote Originally Posted by Kailani View Post
    thanks for gun adding for me
    Quote Originally Posted by kurtdampire View Post
    Really fast ! I vouch for this guy. Thanks again.
    Quote Originally Posted by GtxRive123 View Post
    THIS GUY IS SO LEGIT.! HE DOES THE GUNADD SO FAST.! HE IS 100% LEGIT no SCAM.!! Fastest gunadder in MPGH.NET in my oppinion I VOUCH FOR HIM !
    Quote Originally Posted by FreaZzer View Post
    Thanks for adding ! He's legit and fast !

  2. #2
    ArkhamJ's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Posts
    234
    Reputation
    10
    Thanks
    39
    My Mood
    Devilish
    Well, Yet another one discover it, No one is willing to say how to do it.

  3. #3
    u.A.v.A's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Posts
    640
    Reputation
    17
    Thanks
    621
    duck rank is 1, just search one and then search rank two when you rank up...

  4. #4
    ffmmgg's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    24
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    i tried to do it but its useless i increased exp upto 175% but its fixed wont increase or decrease and it does not have any effect it only show it

  5. #5
    ArkhamJ's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Posts
    234
    Reputation
    10
    Thanks
    39
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by u.A.v.A View Post
    duck rank is 1, just search one and then search rank two when you rank up...

    I don't really understand that. Maybe more details? If you could send me in a PM.

  6. #6
    u.A.v.A's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Posts
    640
    Reputation
    17
    Thanks
    621
    Quote Originally Posted by ArkhamJ View Post
    I don't really understand that. Maybe more details? If you could send me in a PM.
    Ranks - Alliance of Valiant Arms Wiki

  7. #7
    meawww's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Location
    Rome, Italy
    Posts
    592
    Reputation
    31
    Thanks
    4,256
    My Mood
    Bored
    Im proud to be a duck rank <3 duckies

  8. #8
    ArkhamJ's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Posts
    234
    Reputation
    10
    Thanks
    39
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by u.A.v.A View Post
    I already get that, And i do know the ranks number, Old player, Anyway, What i meant is, CE, Search for 1, Level up, Search again for 2, And just change it?

  9. #9
    AmirAzmi98's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Posts
    74
    Reputation
    10
    Thanks
    117
    The way I understand this is by...
    Get a duck account,scan for 1, level up once and scan for 2,level up again scan for 3, until you get the needed addresses.
    and just increase/decrease to change your rank....Is that true?

  10. The Following User Says Thank You to AmirAzmi98 For This Useful Post:

    <<< >>> (09-06-2012)

  11. #10
    <<< >>>'s Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    67
    Reputation
    10
    Thanks
    55
    My Mood
    Devilish
    I think maybe not work...:?

  12. #11
    AVA PlaYe's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Location
    delusional
    Posts
    1,484
    Reputation
    36
    Thanks
    3,702
    Quote Originally Posted by darkstormx View Post
    So I just discovered out how to do the 'Most High Rank' in AVA
    could you found the most high rank copying my name on the screenshot [MPGH] but you cannot do nothing else with it only no rank.

    Quote Originally Posted by u.A.v.A View Post
    duck rank is 1, just search one and then search rank two when you rank up...
    you are 100% wrong, since value 7 is marshal, and 3 brigadier general, if you don't know what your talking about please dont talk
    *1 is major 4*


    Quote Originally Posted by AmirAzmi98 View Post
    The way I understand this is by...
    Get a duck account,scan for 1, level up once and scan for 2,level up again scan for 3, until you get the needed addresses.
    and just increase/decrease to change your rank....Is that true?
    No.

    ---------- Post added at 12:04 PM ---------- Previous post was at 11:53 AM ----------

    Quote Originally Posted by .Cereal View Post


    /closed, pm @AVA PlaYe on how to do it.
    there no point in PM me am not going to tell, why? because it work in Capsule Only (other's spot = visual only) and if i release how it will get patched, so its better to wait for that i find the ingame one before release

    --------------------------------------------------
    part of the last Message that Aeria Send Me (so Funny)

    We are also aware that you are the creator of the hack called APSuper Macro. We
    do appreciate the detailed instructions that you have provided on how the hack
    operates, and how to use the hack. These instructions and the hack itself have
    been forwarded to the appropriate Aeria Games teams and are currently working
    on patching this macro. This is the first step in a major movement towards
    removing any and all hacks that may come to our games.

    ahahah i know that they will read it there, and they are so funny, since they still think that my macro touch files game(and they think they going to patch it?)
    MW3 Failed to Patch It, Also Cannot Be Detected, Aeria Don't Send Me That Kind Of Joke As Message ahaha
    Last edited by AVA PlaYe; 09-06-2012 at 12:54 PM.

  13. #12
    kevinvdz's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Location
    You Dont Wanna Know
    Posts
    698
    Reputation
    10
    Thanks
    197
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by AVA PlaYe View Post
    could you found the most high rank copying my name on the screenshot [MPGH] but you cannot do nothing else with it only no rank.



    you are 100% wrong, since value 7 is marshal, and 3 brigadier general, if you don't know what your talking about please dont talk
    *1 is major 4*




    No.

    ---------- Post added at 12:04 PM ---------- Previous post was at 11:53 AM ----------



    there no point in PM me am not going to tell, why? because it work in Capsule Only (other's spot = visual only) and if i release how it will get patched, so its better to wait for that i find the ingame one before release

    --------------------------------------------------
    part of the last Message that Aeria Send Me (so Funny)

    We are also aware that you are the creator of the hack called APSuper Macro. We
    do appreciate the detailed instructions that you have provided on how the hack
    operates, and how to use the hack. These instructions and the hack itself have
    been forwarded to the appropriate Aeria Games teams and are currently working
    on patching this macro. This is the first step in a major movement towards
    removing any and all hacks that may come to our games.

    ahahah i know that they will read it there, and they are so funny, since they still think that my macro touch files game(and they think they going to patch it?)
    MW3 Failed to Patch It, Also Cannot Be Detected, Aeria Don't Send Me That Kind Of Joke As Message ahaha
    Hahaha lol aeria failsxd

  14. #13
    u.A.v.A's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Posts
    640
    Reputation
    17
    Thanks
    621
    I think this is more op (someone just posted on aeria forum..)

  15. The Following User Says Thank You to u.A.v.A For This Useful Post:

    Occult (09-06-2012)

  16. #14
    AVA PlaYe's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Location
    delusional
    Posts
    1,484
    Reputation
    36
    Thanks
    3,702
    Quote Originally Posted by u.A.v.A View Post
    I think this is more op (someone just posted on aeria forum..)
    this is the BG gun glitch, i though it was patched ? and this isn't made with CE because as you can see this is KAVA and KAVA has a new Anti-Cheat which Block CE (From What I Heard)

  17. #15
    AmirAzmi98's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Posts
    74
    Reputation
    10
    Thanks
    117
    Quote Originally Posted by AVA PlaYe View Post
    could you found the most high rank copying my name on the screenshot [MPGH] but you cannot do nothing else with it only no rank.



    you are 100% wrong, since value 7 is marshal, and 3 brigadier general, if you don't know what your talking about please dont talk
    *1 is major 4*




    No.

    ---------- Post added at 12:04 PM ---------- Previous post was at 11:53 AM ----------



    there no point in PM me am not going to tell, why? because it work in Capsule Only (other's spot = visual only) and if i release how it will get patched, so its better to wait for that i find the ingame one before release

    --------------------------------------------------
    part of the last Message that Aeria Send Me (so Funny)

    We are also aware that you are the creator of the hack called APSuper Macro. We
    do appreciate the detailed instructions that you have provided on how the hack
    operates, and how to use the hack. These instructions and the hack itself have
    been forwarded to the appropriate Aeria Games teams and are currently working
    on patching this macro. This is the first step in a major movement towards
    removing any and all hacks that may come to our games.

    ahahah i know that they will read it there, and they are so funny, since they still think that my macro touch files game(and they think they going to patch it?)
    MW3 Failed to Patch It, Also Cannot Be Detected, Aeria Don't Send Me That Kind Of Joke As Message ahaha
    ...
    so.. value between 1~100.level up, scan for changed address and repeat?
    give a tad hint pls..

Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. [Preview] The Most High Rank
    By AVA PlaYe in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Discussions
    Replies: 29
    Last Post: 09-23-2012, 09:10 PM
  2. The Most Amazing Ideas While Your REALLY high.
    By tbike4life in forum Reefer Club
    Replies: 1
    Last Post: 10-30-2010, 08:27 PM
  3. Selling the BEST HIGH RANKED CF ACCOUNT
    By kelkoo9 in forum Selling Accounts/Keys/Items
    Replies: 0
    Last Post: 06-06-2010, 03:43 PM
  4. [Info] WANT TO BE A HIGH RANK? read thiss!! its not a scam like the guy on bottom
    By xxxmemoxxx in forum CrossFire Hacks & Cheats
    Replies: 6
    Last Post: 12-14-2009, 09:45 PM