Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    leonathdo's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Location
    việt nam
    Posts
    46
    Reputation
    10
    Thanks
    3

    x32 bypass, work 4 me

    okey, so here it is
    there was a thread about how to erl bypass gameguard x64... it worked 4 both 32 and 64.. and i think jabawock made it
    its like delete .erl folder and gameguard.des
    idk how it work but i could farm euro @Jabberwo0ck
    first, after avaupdate itself, i go log on the game normaly
    after that, i exit ava
    use theh bypass, then start the launcher..
    because .erl files missing,gameguard auto download it.. u can see the top left corner,a small gameguard up date.....after it just start download, i pressed cancel...and ava had stopped working erroe came up
    then, i log in w launcher again...this time,i use perx and euro farm.dll(the fixed bugs version)...after inject,the hack works....


    additional
    but there was a problem, after i press 5 as intruction,i heard a pip...but the game didnt auto f5...i had to manually press start...the game started without count down
    i had 3box but all i got is 500E per round..not 3k...and i had to manually sucide
    @Jabberwo0ck come and see this thread, can u post ur thread link,thanks

    try and tell me the result....
    Last edited by Prepix; 09-29-2012 at 02:43 PM.

  2. The Following User Says Thank You to leonathdo For This Useful Post:

    cereal2 (09-30-2012)

  3. #2
    qwdwww12's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Posts
    34
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Aggressive
    Yea the hack doesn't work properly for 32 bit users, you only get $500 everytime instead of 5k.

  4. #3
    Jabberwock's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    1,655
    Reputation
    191
    Thanks
    14,464
    My Mood
    Relaxed
    With the x64 bypass game guard shouldn't update itself! if it does update then you did something wrong. Additionally the bot that suicides for you and press F5 will only work for x64 bit systems, sorry for that.

    The only wierd thing is that you are not getting more than 500 euros. Again, I don't have 32bit system so ... I can't fix it.
    Even familiar landscapes will
    reveal a different kind of beauty
    if you change your viewpoint.
    Where these new encounters
    and new bonds will lead you...
    Such dazzling golden days.
    I, too, look forward to
    what I might behold.

    Everything depends on you friend. Be strong don't give up. Don't let the sadness hurt you. Be strong and prevail!

  5. The Following User Says Thank You to Jabberwock For This Useful Post:

    leonathdo (09-30-2012)

  6. #4
    monsta2's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    19
    Reputation
    10
    Thanks
    151
    @Jabberwo0ck can you help me please with a bypasser? can i have ur skype or something? I'll tell you everything I did untill I got the error

    PLEASE HELP ME.

  7. #5
    leonathdo's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Location
    việt nam
    Posts
    46
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    @Jabberwo0ck, yep, its wierd...
    as the videos of farming, like DV,lockdown..... at the end of the round, ull see a list of reward on the low left corner (like lots of repeating 500E in lock down nad repeating 1k in DV).. but mine computer only show : box gain result 500E..thats all i got...is that a problem?
    .... but i never have that ...when will it happen?

  8. #6
    theoriginalheni's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    20
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    lol u want farming without bypass: create room lockdown extr us a password and do the glitch then leave ur pc and ava open at night while ur glitching but make sure u taped ur mmouse button so u knife all night and u wont get kicked u get like 3600 suply points evry hour u survive

Similar Threads

  1. Does any bypass work?
    By Massaka in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 7
    Last Post: 08-04-2007, 11:06 PM
  2. (Help) Do any bypasses work???
    By ethan2007 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 5
    Last Post: 07-30-2007, 12:57 AM
  3. OMG PB pdate non of my bypasses work
    By prox32 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 19
    Last Post: 07-27-2007, 04:16 AM
  4. Bypass working wit da new update
    By Jeckels in forum Trade Accounts/Keys/Items
    Replies: 4
    Last Post: 07-26-2007, 11:14 PM
  5. How do bypasses work
    By llvengancell in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 1
    Last Post: 05-27-2007, 01:00 PM