Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 23
  1. #1
    meawww's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Location
    Rome, Italy
    Posts
    592
    Reputation
    31
    Thanks
    4,256
    My Mood
    Bored

    For those who got HWID ban




    If you see this message you are banned with HWID which they ban your MAC address so to bypass it just download and install
    TMAC v6 = Technitium MAC Address Changer v6 - (Search in Google).
    Once you have it installed just click the Random MAC Address and your connection will reset automatically.
    When its done you can logback in the game with unbanned MAC.

    This has been tested by me and @Jabberwo0ck because these fkers banned our HWID o.o so its MPGH 1 / Aeria 0

  2. The Following 8 Users Say Thank You to meawww For This Useful Post:

    DarkSt0rmX (11-13-2012),Desastre (11-12-2012),Frought (11-12-2012),joeramone (11-12-2012),[MPGH]Lehsyrus (11-12-2012),prakharvaish (02-04-2013),Prepix (11-12-2012),Riddick (11-12-2012)

  3. #2
    HOOSIER's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Location
    CyberSpace
    Posts
    962
    Reputation
    33
    Thanks
    2,315
    My Mood
    Cheerful
    well kinda 1/1 we still have no working hacks or bypass but glad you got that patched up all the info i find on this xingcode is 2 to 3 years old and that bites big carrots
    Last edited by HOOSIER; 11-12-2012 at 03:15 AM.

  4. #3
    meawww's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Location
    Rome, Italy
    Posts
    592
    Reputation
    31
    Thanks
    4,256
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by HOOSIER View Post
    well kinda 1/1 we still have no working hacks or bypass but glad you got that patched up all the info i find on this xingcode is 2 to 3 years old and that bites big carrots
    I have a working hack atm im hacking at pub to make people QQ o.o

  5. #4
    diemw34's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    37
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    lol, nice work as always meawww, somehow i knew you'd have it figured out by now lol, too bad you wont release to the rest of us lol.... but as you said before you made a promise... i respect that... just wish i knew what you did :P lol

  6. #5
    AVA PlaYe's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Location
    delusional
    Posts
    1,484
    Reputation
    36
    Thanks
    3,702
    Quote Originally Posted by meawww View Post



    If you see this message you are banned with HWID which they ban your MAC address so to bypass it just download and install
    TMAC v6 = Technitium MAC Address Changer v6 - (Search in Google).
    Once you have it installed just click the Random MAC Address and your connection will reset automatically.
    When its done you can logback in the game with unbanned MAC.

    This has been tested by me and @Jabberwo0ck because these fkers banned our HWID o.o so its MPGH 1 / Aeria 0
    my old thread for HWID change still work, tested it.

    http://www.mpgh.net/forum/201-allian...struction.html

  7. #6
    meawww's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Location
    Rome, Italy
    Posts
    592
    Reputation
    31
    Thanks
    4,256
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by AVA PlaYe View Post
    my old thread for HWID change still work, tested it.

    http://www.mpgh.net/forum/201-allian...struction.html
    they ban MAC not HD

  8. #7
    Riddick's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Location
    Delusional
    Posts
    7,734
    Reputation
    529
    Thanks
    5,130
    My Mood
    Devilish
    You guys are cool man!!!!!!!!!!!!!!!

  9. #8
    Desastre's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Posts
    45
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Drunk
    Yes they ban MAC adress

    And if you have a working hack, how have you do to bypass xingcode?

    Thank you Meawww

  10. #9
    Jabberwock's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    1,655
    Reputation
    191
    Thanks
    14,466
    My Mood
    Relaxed
    Seems like "xsherlock.xem" is monitoring your actions even if the game is closed. And I also suspect it is also responsible for the HWID ban.
    Even familiar landscapes will
    reveal a different kind of beauty
    if you change your viewpoint.
    Where these new encounters
    and new bonds will lead you...
    Such dazzling golden days.
    I, too, look forward to
    what I might behold.

    Everything depends on you friend. Be strong don't give up. Don't let the sadness hurt you. Be strong and prevail!

  11. #10
    diemw34's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    37
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    maybe that's why ive been lucky so far, i stopped the xsherlock service and make sure it stays stopped.... tried deleting it but it recreates when you start ava again.... so just stop it in the service list (works well from process hacker) i also tried changing its permission to deny all which seemed like a more perm. fix, but be careful with doin things like that unless you know what you are doin.... (last statement not directed at u jabber since you obv. know what ur doing lol)

  12. #11
    AVA PlaYe's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Location
    delusional
    Posts
    1,484
    Reputation
    36
    Thanks
    3,702
    Quote Originally Posted by meawww View Post
    they ban MAC not HD
    it still worked :P

    also you said it youself ...

    Quote Originally Posted by meawww View Post
    Not anymore because i told jabber how to bypass HWID ban with 1 click :P
    Last edited by AVA PlaYe; 11-12-2012 at 12:14 PM.

  13. #12
    Jabberwock's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    1,655
    Reputation
    191
    Thanks
    14,466
    My Mood
    Relaxed
    Quote Originally Posted by diemw34 View Post
    maybe that's why ive been lucky so far, i stopped the xsherlock service and make sure it stays stopped.... tried deleting it but it recreates when you start ava again.... so just stop it in the service list (works well from process hacker) i also tried changing its permission to deny all which seemed like a more perm. fix, but be careful with doin things like that unless you know what you are doin.... (last statement not directed at u jabber since you obv. know what ur doing lol)
    Yes that's what I did, but now it starts on the game's loading. Did we get hidden update from the AC?

    EDIT: OK, I checked again and seems like it turned itself on in services.
    Last edited by Jabberwock; 11-12-2012 at 12:15 PM.
    Even familiar landscapes will
    reveal a different kind of beauty
    if you change your viewpoint.
    Where these new encounters
    and new bonds will lead you...
    Such dazzling golden days.
    I, too, look forward to
    what I might behold.

    Everything depends on you friend. Be strong don't give up. Don't let the sadness hurt you. Be strong and prevail!

  14. #13
    diemw34's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    37
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    not that ive noticed.... it seemed like it couldnt start after i changed all of the permissions to the file in sys32... but then after i did that i couldnt find it for awhile lol, i just re-enabled it earlier, but i stopped the service again (not the process but the service) still isnt loadin on game start after doin that... least not that i can see....


    edit

    didnt see ur edited post till after i posted this lol
    Last edited by diemw34; 11-12-2012 at 12:19 PM.

  15. #14
    Riddick's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Location
    Delusional
    Posts
    7,734
    Reputation
    529
    Thanks
    5,130
    My Mood
    Devilish
    Thanks Meaww..............you are the man!

    ---------- Post added 11-13-2012 at 12:07 AM ---------- Previous post was 11-12-2012 at 10:49 PM ----------

    Well...... I spoke to sson. I'm still getting kicked with the same message after using Tmac v6?????

    Got it. didnt change the 00 to 02 before changing..
    Last edited by Riddick; 11-12-2012 at 06:22 PM.

  16. #15
    darkpaint's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Amazed
    Is there anyway to use Logitech Gaming Software without being detected by xing?

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Group for those who are banned!
    By HACKINGPIE in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Discussions
    Replies: 13
    Last Post: 04-22-2010, 11:34 AM
  2. User Bans For Those Who Post "OMG HAX DONT WORK"
    By DarknessInc in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 25
    Last Post: 10-18-2008, 12:16 PM
  3. Replies: 6
    Last Post: 01-26-2008, 11:57 AM
  4. dll for those who cant even google :P
    By jam in forum Gunz Hacks
    Replies: 5
    Last Post: 06-07-2007, 04:32 AM
  5. Developer's Mode // GPS for those who requested it.
    By KenCat in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 22
    Last Post: 04-11-2007, 09:50 PM