Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24
  1. #1
    SubXer0's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Posts
    32
    Reputation
    10
    Thanks
    14
    My Mood
    Flirty

    Question UNDETECTED COMPUTER MACROS FOR EURO FARMING?

    [Is there any undetected computer macros?
    I would really like for my euro farming to be automatic.
    Last edited by SubXer0; 12-11-2012 at 10:51 PM. Reason: Grammer. (so people dont think im not american -_-)

  2. #2
    ☬Ξη†τσρîζ Ζσ♍βîε δτσηε☬
    Former Staff
    Premium Member
    Lehsyrus's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Jersey
    Posts
    10,899
    Reputation
    1281
    Thanks
    3,064
    "Last edited by SubXer0; 1 Hour Ago at 11:51 PM. Reason: Grammer. (so people dont think im not american -_-) "


    *Grammar*, *don't*, *i'm*, *American*


    I absolutely had to do that.

    Now for your question, at the moment there is nothing. XIGNCODE3 even rapes the mouse macro's that are offered with major company mice. It will probably be some time before another is released as the ones that have been released are patched within a day or so.

  3. The Following 2 Users Say Thank You to Lehsyrus For This Useful Post:

    mrsantadora (02-02-2013),SubXer0 (12-12-2012)

  4. #3
    SubXer0's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Posts
    32
    Reputation
    10
    Thanks
    14
    My Mood
    Flirty
    Ha....Typical. I'm going to check my spelling of EVERY SINGLE WORD now. But anyways, thanks for answering.

  5. #4
    TrueDork's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    female
    Location
    California
    Posts
    21
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Sick
    There was one that WAS working 2 days ago. But now i think its detected as a hack OO. But anyways its called mouse recorder pro 2.2

  6. #5
    SubXer0's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Posts
    32
    Reputation
    10
    Thanks
    14
    My Mood
    Flirty
    That was the one i had..until it got detected....

  7. #6
    fr5ddy11's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Posts
    13
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    wait tmr <.<

  8. #7
    moutonkiller's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    171
    Reputation
    10
    Thanks
    905
    Mouse recorder .

  9. #8
    Prepix's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    5,965
    Reputation
    117
    Thanks
    1,374
    Quote Originally Posted by moutonkiller View Post
    Mouse recorder .
    What a useful comment, who else don't know we have to use a Mouse recorder... The thing is that most of them are detected by the ac...

  10. The Following User Says Thank You to Prepix For This Useful Post:

    SubXer0 (12-13-2012)

  11. #9
    fr5ddy11's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Posts
    13
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Quote Originally Posted by Prepix View Post


    What a useful comment, who else don't know we have to use a Mouse recorder... The thing is that most of them are detected by the ac...
    wtf are you talking about a mouse recorder will not work, since if you get a small lag or you wait 1 more sec in lobby then you fail

  12. #10
    Prepix's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    5,965
    Reputation
    117
    Thanks
    1,374
    Quote Originally Posted by fr5ddy11 View Post
    wtf are you talking about a mouse recorder will not work, since if you get a small lag or you wait 1 more sec in lobby then you fail
    I seriously don't understand what you just said, moral of my post: not working.

  13. The Following User Says Thank You to Prepix For This Useful Post:

    exelan (12-13-2012)

  14. #11
    gamersnata's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Gender
    male
    Posts
    515
    Reputation
    61
    Thanks
    79
    My Mood
    Relaxed
    Wow thats not i'm alone looking for macro recorder now. Maybe we could hide that macro with Proces Hider ? Or its ling time ago not working ?

  15. #12
    fr5ddy11's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Posts
    13
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Quote Originally Posted by Prepix View Post


    I seriously don't understand what you just said, moral of my post: not working.
    you said : who else don't know we have to use a Mouse recorder. i answered that using a mouse recorder will bug too many time (if you can find one working) since if you take 1 sec more than normally to load the game for any reason or do it 1 sec faster, then you will fail

    ---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 03:13 PM ----------

    Quote Originally Posted by gamersnata View Post
    Wow thats not i'm alone looking for macro recorder now. Maybe we could hide that macro with Proces Hider ? Or its ling time ago not working ?
    cannot you just wait ? once ill be unbanned ill post some macro, am also working on an auto-f5 like i did long ago

  16. #13
    icheat4u's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    22
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    JBit Macro was working perfectly for me a day or two ago , don't think it is anymore though :/

  17. #14
    SubXer0's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Posts
    32
    Reputation
    10
    Thanks
    14
    My Mood
    Flirty
    Mouse Recorder Pro is not working, neither is JBit. Please don't post unless you have something actually useful to say.

  18. #15
    Kusanagi's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Location
    公安9課
    Posts
    1,194
    Reputation
    146
    Thanks
    366
    My Mood
    Twisted
    There are a lot of programs you can use to record your mouse.

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. // [AG] [ Service ] EURO Farm .. For Free .. !! [AG] //
    By AlvinGenius in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Selling / Trading / Buying
    Replies: 88
    Last Post: 10-11-2012, 12:21 AM
  2. I Euro Farm Like 1million to 2 million and make Exp Hack For Free !!!!
    By mrdome21 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Selling / Trading / Buying
    Replies: 55
    Last Post: 10-07-2012, 05:49 PM
  3. Euro farm 1 miljon for freeeeee!!!!!!!!!!!!
    By Airwolf1 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Selling / Trading / Buying
    Replies: 49
    Last Post: 10-05-2012, 06:08 PM
  4. Trading KAVA account for euro farmed account
    By Synns in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Selling / Trading / Buying
    Replies: 9
    Last Post: 09-28-2012, 10:05 AM
  5. Can you use APbot 2.5 for Euro farm DV?
    By Sirloth in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 1
    Last Post: 09-14-2012, 10:38 AM