Thread: To Ccman32

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20
  1. #1
    iwantsomehacks's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    70
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Amazed

    To Ccman32


    Ccman32, we all know why you stop making the menu hack but can you think of the guys that just use your hack in Co-op rooms to farm or help people.
    So my idea was that could you make the menu hack that could only work in Co-op, so we don't have noobs in PVP with super weapon on.
    PM me if you like my idea.

  2. #2
    u.A.v.A's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Posts
    640
    Reputation
    17
    Thanks
    621
    That would be way too hard for him

    Do you guys have any idea whats possible and whats not?

  3. #3
    iwantsomehacks's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    70
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by u.A.v.A View Post
    That would be way too hard for him

    Do you guys have any idea whats possible and whats not?
    Well Sorry I didn't know

  4. #4
    scampia167's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Location
    napoli, italy
    Posts
    0
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Devilish
    those who use the hack to the public and 'stupid' cause the risk and banks' high

  5. The Following User Says Thank You to scampia167 For This Useful Post:

    iwantsomehacks (02-23-2013)

  6. #5
    zZzeta/S's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Location
    Germany
    Posts
    1,061
    Reputation
    43
    Thanks
    2,082
    Quote Originally Posted by u.A.v.A View Post
    That would be way too hard for him

    Do you guys have any idea whats possible and whats not?
    Would be possible, there are some functions which hold values with Channel/Room Info.
    Quote Originally Posted by Jabberwo0ck View Post
    Quote Originally Posted by uNrEaL View Post
    Cool, thanks!
    Ccman has gone too low. I've known for a long time he was sneaky.
    >top lel much crack many get so download wow

  7. The Following User Says Thank You to zZzeta/S For This Useful Post:

    iwantsomehacks (02-23-2013)

  8. #6
    u.A.v.A's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Posts
    640
    Reputation
    17
    Thanks
    621
    Quote Originally Posted by zZzeta/S View Post
    Would be possible, there are some functions which hold values with Channel/Room Info.

    Hey, when you can make a crosshair by using vb, then you can say its possible

  9. #7
    zZzeta/S's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Location
    Germany
    Posts
    1,061
    Reputation
    43
    Thanks
    2,082
    Quote Originally Posted by u.A.v.A View Post
    Hey, when you can make a crosshair by using vb, then you can say its possible
    Dont even say Vb.. or im gonna kill you . I prefer Engine-Hooking
    Quote Originally Posted by Jabberwo0ck View Post
    Quote Originally Posted by uNrEaL View Post
    Cool, thanks!
    Ccman has gone too low. I've known for a long time he was sneaky.
    >top lel much crack many get so download wow

  10. #8
    iwantsomehacks's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    70
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by zZzeta/S View Post
    Dont even say Vb.. or im gonna kill you . I prefer Engine-Hooking
    So are you guys saying its possible?

  11. #9
    u.A.v.A's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Posts
    640
    Reputation
    17
    Thanks
    621
    Quote Originally Posted by zZzeta/S View Post
    Dont even say Vb.. or im gonna kill you . I prefer Engine-Hooking
    Lol, crosshair and engine-hooking

    Pretty sure you don't anything about c++

  12. #10
    AVA PlaYe's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Location
    delusional
    Posts
    1,484
    Reputation
    36
    Thanks
    3,702
    Quote Originally Posted by u.A.v.A View Post
    Lol, crosshair and engine-hooking

    Pretty sure you don't anything about c++
    zeta know much, actually much more than you the leecher, the one that posted the old gunadd code of every weapon saying that people can add it for free even the caps, the one also known as ''battlefield3'' that is banned here. did you though that coming back after long time, people would not remember you ? rofl

    making a hack co-op easy is one of the easiest thing, add a check on the map value.

    but this isn't the fact, he didn't only stop for that, but mainly for that
    I Miss the old time


  13. The Following 3 Users Say Thank You to AVA PlaYe For This Useful Post:

    GlowingStone (02-23-2013),niggo09 (02-23-2013),zZzeta/S (02-23-2013)

  14. #11
    u.A.v.A's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Posts
    640
    Reputation
    17
    Thanks
    621
    Quote Originally Posted by AVA PlaYe View Post
    zeta know much, actually much more than you the leecher, the one that posted the old gunadd code of every weapon saying that people can add it for free even the caps, the one also known as ''battlefield3'' that is banned here. did you though that coming back after long time, people would not remember you ? rofl

    making a hack co-op easy is one of the easiest thing, add a check on the map value.

    but this isn't the fact, he didn't only stop for that, but mainly for that
    Hahaha, you just don't engine hook because of crosshair because its a d3d

    And what do you want me to say? "Wow, gunadder code, omg omg, you so pro"
    No.

  15. #12
    AVA PlaYe's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Location
    delusional
    Posts
    1,484
    Reputation
    36
    Thanks
    3,702
    Quote Originally Posted by u.A.v.A View Post
    Hahaha, you just don't engine hook because of crosshair because its a d3d

    And what do you want me to say? "Wow, gunadder code, omg omg, you so pro"
    No.
    i think you didn't even read since you released those code saying that they work when they don't rofl

    also about crosshair so funny, you are going to tell me that on my APSuper Macro i hooked to make the crosshair ? ahah, there many way to make a crosshair, but actually zeta know something unlike you leecher.
    I Miss the old time


  16. The Following 2 Users Say Thank You to AVA PlaYe For This Useful Post:

    GlowingStone (02-23-2013),zZzeta/S (02-23-2013)

  17. #13
    soulnite12's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Gender
    male
    Posts
    573
    Reputation
    21
    Thanks
    444
    My Mood
    Daring
    lol AVA Playe i miss your marcos
    Quote Originally Posted by AVA PlaYe View Post
    i think you didn't even read since you released those code saying that they work when they don't rofl

    also about crosshair so funny, you are going to tell me that on my APSuper Macro i hooked to make the crosshair ? ahah, there many way to make a crosshair, but actually zeta know something unlike you leecher.

  18. The Following User Says Thank You to soulnite12 For This Useful Post:

    Rakter (02-23-2013)

  19. #14
    zZzeta/S's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Location
    Germany
    Posts
    1,061
    Reputation
    43
    Thanks
    2,082
    Quote Originally Posted by u.A.v.A View Post
    Hahaha, you just don't engine hook because of crosshair because its a d3d

    And what do you want me to say? "Wow, gunadder code, omg omg, you so pro"
    No.
    Are you fucking seroius?!
    Do you realy think the only way in making a Crosshair is a Dx overlay with a dot.net shit language?
    There other ways which are actually working in Fullscreen.

    You could either choose the DirectX Way and hook End/BeginScene and Draw it with Sprites
    or you could hook and manipulate the engines Drawing Functions.

    I prefer the Engine Function's, you can "add" your code most of the Time complete undetectet.

    But thats too much for your Brain.

    Btw: Thanks @AVA PlaYe
    Quote Originally Posted by Jabberwo0ck View Post
    Quote Originally Posted by uNrEaL View Post
    Cool, thanks!
    Ccman has gone too low. I've known for a long time he was sneaky.
    >top lel much crack many get so download wow

  20. The Following User Says Thank You to zZzeta/S For This Useful Post:

    Riddick (02-23-2013)

  21. #15
    u.A.v.A's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Posts
    640
    Reputation
    17
    Thanks
    621
    Quote Originally Posted by zZzeta/S View Post


    Are you fucking seroius?!
    Do you realy think the only way in making a Crosshair is a Dx overlay with a dot.net shit language?
    There other ways which are actually working in Fullscreen.

    You could either choose the DirectX Way and hook End/BeginScene and Draw it with Sprites
    or you could hook and manipulate the engines Drawing Functions.

    I prefer the Engine Function's, you can "add" your code most of the Time complete undetectet.

    But thats too much for your Brain.

    Btw: Thanks @AVA PlaYe
    Give an example of how will you use the SDK

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. [Info] Is ccman32 the best?
    By iB_azn in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Discussions
    Replies: 4
    Last Post: 01-29-2013, 10:39 PM
  2. [Discussion] Is ccman32's hack a keylogger that steal your informations?
    By moutonkiller in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Discussions
    Replies: 22
    Last Post: 01-23-2013, 11:35 AM
  3. ccman32
    By hackzoppened in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Discussions
    Replies: 3
    Last Post: 01-21-2013, 07:21 PM
  4. [Solved] Dear @Prepix And @Ccman32
    By mhmdhajali in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 2
    Last Post: 12-29-2012, 06:25 AM