Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 26
  1. #1
    Monzamon's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Posts
    91
    Reputation
    10
    Thanks
    259
    My Mood
    Grumpy

    GameGuard.des is back???

    have anyone else noticed this?



    i didn't had it before the last update O.o
    xingcode and gameguard?

    Plus...
    for some reason i can't inject anything in my AVA... "windows 8 64 bits"
    i can inject files in anything else then AVA...
    i don't really know what is going on

    ---------- Post added at 07:53 AM ---------- Previous post was at 07:51 AM ----------

    i am used to be able to inject during game play...
    now it just crashes the Injector and the game.

  2. #2
    zZzeta/S's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Location
    Germany
    Posts
    1,061
    Reputation
    43
    Thanks
    2,082
    Its anold File which is no longer in use. Just delete it.
    Quote Originally Posted by Jabberwo0ck View Post
    Quote Originally Posted by uNrEaL View Post
    Cool, thanks!
    Ccman has gone too low. I've known for a long time he was sneaky.
    >top lel much crack many get so download wow

  3. #3
    Jabberwock's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    1,655
    Reputation
    191
    Thanks
    14,466
    My Mood
    Relaxed
    They accidentally added that. The game doens't use that file.

    Also they added their service to 64bit systems too recently so you can't inject mid game. Unless you disable that.

  4. The Following User Says Thank You to Jabberwock For This Useful Post:

    GlowingStone (05-20-2013)

  5. #4
    Monzamon's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Posts
    91
    Reputation
    10
    Thanks
    259
    My Mood
    Grumpy
    Quote Originally Posted by Jabberwo0ck View Post
    They accidentally added that. The game doens't use that file.

    Also they added their service to 64bit systems too recently so you can't inject mid game. Unless you disable that.
    the xhunter1 service? i removed ages ago wen riddick posted how to o.e but still can't...

    ---------- Post added at 09:08 AM ---------- Previous post was at 09:05 AM ----------

    Quote Originally Posted by zZzeta/S View Post
    Its anold File which is no longer in use. Just delete it.
    weird enough i removed it earlier and the game wouldn't start. not i reinstalled the game. and i removed it again... and it works fine o.e

    but still cant inject on AVA

  6. #5
    Jabberwock's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    1,655
    Reputation
    191
    Thanks
    14,466
    My Mood
    Relaxed
    Even with the service you should be able to inject in loading. So what's the problem?

  7. #6
    Monzamon's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Posts
    91
    Reputation
    10
    Thanks
    259
    My Mood
    Grumpy
    Quote Originally Posted by Jabberwo0ck View Post
    Even with the service you should be able to inject in loading. So what's the problem?
    i don't know. i can't even Inject wen xingcode closes...

    its being quite annoying for me <.> trying to figure it out

  8. #7
    xlN1ghtMarelx's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Location
    Searching...
    Posts
    295
    Reputation
    10
    Thanks
    46
    My Mood
    Twisted
    Quote Originally Posted by Monzamon View Post
    i don't know. i can't even Inject wen xingcode closes...

    its being quite annoying for me <.> trying to figure it out
    My friend got the same problem , I think you cant inject things in Windows 8.

  9. #8
    Monzamon's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Posts
    91
    Reputation
    10
    Thanks
    259
    My Mood
    Grumpy
    @xlN1ghtMarelx i did before. was this update... i have windows 8 since it was released... its just the update or something that its fucking up the injection -_-
    and the worse is the game its full of hackers and i can't inject a shit o.e
    Last edited by Monzamon; 05-20-2013 at 01:06 PM.

  10. #9
    211070's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Location
    At the forums
    Posts
    1,024
    Reputation
    10
    Thanks
    78
    Quote Originally Posted by xlN1ghtMarelx View Post
    My friend got the same problem , I think you cant inject things in Windows 8.
    It works man. Believe me.

  11. #10
    GlowingStone's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Location
    Earth.dll
    Posts
    735
    Reputation
    20
    Thanks
    696
    My Mood
    Confused
    Injecting works on windows 8, I have Windows 8 64bit and have no problems at all.

    What happends when you inject (after the xigncode window closes)?





     

    Riddick
    zZzeta/S
    AVA PlaYe
    Chrome Boy
    SteelSkinz
    ccman32
    Jabberwo0k
    Akinator
    Comanderr
    [D]opeDog
    Prepix
    Lehsyrus

    MPGH member since 29/12/2012
    Dedicated to AVA section since 29/12/2012
    AVA Editor from 09/06/2013 to "i don't remember"
    AVA player since.. it's beginning!

  12. #11
    Monzamon's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Posts
    91
    Reputation
    10
    Thanks
    259
    My Mood
    Grumpy
    Quote Originally Posted by GlowingStone View Post
    Injecting works on windows 8, I have Windows 8 64bit and have no problems at all.

    What happends when you inject (after the xigncode window closes)?
    it crashes. or the injector... or the fucking game...

  13. #12
    Riddick's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Location
    Delusional
    Posts
    7,734
    Reputation
    529
    Thanks
    5,130
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by Monzamon View Post
    i don't know. i can't even Inject wen xingcode closes...

    its being quite annoying for me <.> trying to figure it out
    This is what I found this weekend fi it helps. I have got a new i5 PC with Windows 8 64bit and can only use the Canadian Injector (I will test the F-Ject later on), but cannot use my own injector on Windows 8. My injector works fine on my other laptop with Windows 7 and injects ok (both have xhunter1.sys driver disabled/deleted).

    So it must be the code library that is used. I use a MSIL library that works on Windows 7 but not Windows 8. The code library from the Canadian Injector works on Windows 8 (possibly is a code LibraryA), and remember that you must disable your Anti-virus to do it. Also check your Windows Firewall on Windows 8 and always run the injector as Admin.

    Update, the F-ject does not work on Windows 8 64 bit so use the Canada Frost Injector.
    Last edited by Riddick; 05-20-2013 at 01:59 PM.

  14. #13
    Monzamon's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Posts
    91
    Reputation
    10
    Thanks
    259
    My Mood
    Grumpy
    Quote Originally Posted by Riddick View Post
    This is what I found this weekend fi it helps. I have got a new i5 PC with Windows 8 64bit and can only use the Canadian Injector (I will test the F-Ject later on), but cannot use my own injector on Windows 8. My injector works fine on my other laptop with Windows 7 and injects ok (both have xhunter1.sys driver disabled/deleted).

    So it must be the code library that is used. I use a MSIL library that works on Windows 7 but not Windows 8. The code library from the Canadian Injector works on Windows 8 (possibly is a code LibraryA), and remember that you must disable your Anti-virus to do it. Also check your Windows Firewall on Windows 8 and always run the injector as Admin.
    i deactivated the firewall and i don't have a antivirus. i have tried out with Canadian one and so. they fail to inject. it crashed, or closes. and AVA won't start. and using the new dll by zZzeta/S it should take me to hes profile it it gets injected. but it just... doesn't...

  15. #14
    Riddick's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Location
    Delusional
    Posts
    7,734
    Reputation
    529
    Thanks
    5,130
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by Monzamon View Post
    i deactivated the firewall and i don't have a antivirus. i have tried out with Canadian one and so. they fail to inject. it crashed, or closes. and AVA won't start. and using the new dll by zZzeta/S it should take me to hes profile it it gets injected. but it just... doesn't...

    I have just logged into AVA and injected the dll with the Canada Frost Injector, so that still works ok for Windows 8 64bit.

    Have you checked that the xhunter1.sys has not come back after re-start, and also check what is running on your new Windows Start 8 screen, as I have found a new Start 8 programmes that stops your injector and brings up a Blue warning tab in Start 8. And also try looking at MSCONFIG and use the Normal Start Up option and not the Selective one.

  16. #15
    Monzamon's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Posts
    91
    Reputation
    10
    Thanks
    259
    My Mood
    Grumpy
    Quote Originally Posted by Riddick View Post

    I have just logged into AVA and injected the dll with the Canada Frost Injector, so that still works ok for Windows 8 64bit.

    Have you checked that the xhunter1.sys has not come back after re-start, and also check what is running on your new Windows Start 8 screen, as I have found a new Start 8 programmes that stops your injector and brings up a Blue warning tab in Start 8. And also try looking at MSCONFIG and use the Normal Start Up option and not the Selective one.
    I'll Reinstall Ava now o.e gonna download and update all again... i'll just sleep and try again tomorrow :P but well thanks

    ---------- Post added at 02:42 PM ---------- Previous post was at 01:32 PM ----------

    @Riddick i am back, i reinstalled it. and i still can't...

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. [Help Request] Original files plz? Gamegaurd and gameguard.des
    By AwsomeGuy037 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 0
    Last Post: 10-06-2012, 03:36 PM
  2. gameguard comes back xtrap go away..
    By Crandon in forum CrossFire Discussions
    Replies: 32
    Last Post: 08-25-2010, 10:14 AM
  3. MPGH back up!
    By arunforce in forum News & Announcements
    Replies: 2
    Last Post: 02-21-2006, 01:29 AM
  4. Igunz Is Back
    By $GHOST$ in forum Gunz Hacks
    Replies: 14
    Last Post: 02-07-2006, 10:04 PM