Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    tkbaek1997's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Location
    Somewhere...
    Posts
    388
    Reputation
    18
    Thanks
    36

    Lightbulb How to run 2 AVAs at the same time?

    Does anyone know how to play with 2 ava processors at the same time. If you do please tell me. Thanks
    tkbaek1997

    **************************************************
    To Vouch + 1 Click Below
    http://www.mpgh.net/forum/490-vouche...-thread-d.html
    **************************************************
    Skype Below
    PM ME for it

    **************************************************
    Successful Trades : 23
    Scammed: 3 (MSELLER/CPerkS/expe)

  2. #2
    100kerer20fuder's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Gender
    male
    Posts
    247
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    It's quite easy actually.

  3. #3
    Riddick's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Location
    Delusional
    Posts
    7,734
    Reputation
    529
    Thanks
    5,129
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by tkbaek1997 View Post
    Does anyone know how to play with 2 ava processors at the same time. If you do please tell me. Thanks
    Open a guest account on your PC and run that alongside you Admin account and you can run both. Check the Windows website for help as the post above says it's easy but he doesn't say how... Useless post from a noob!

  4. The Following User Says Thank You to Riddick For This Useful Post:

    tkbaek1997 (01-02-2014)

  5. #4
    Riddick's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Location
    Delusional
    Posts
    7,734
    Reputation
    529
    Thanks
    5,129
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by 100kerer20fuder View Post
    It's quite easy actually.
    Tell him then instead of just spamming a stupid reply!

  6. The Following User Says Thank You to Riddick For This Useful Post:

    *Firefly (01-01-2014)

  7. #5
    tkbaek1997's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Location
    Somewhere...
    Posts
    388
    Reputation
    18
    Thanks
    36
    Thanks for helping ^-^
    tkbaek1997

    **************************************************
    To Vouch + 1 Click Below
    http://www.mpgh.net/forum/490-vouche...-thread-d.html
    **************************************************
    Skype Below
    PM ME for it

    **************************************************
    Successful Trades : 23
    Scammed: 3 (MSELLER/CPerkS/expe)

  8. #6
    thewhitenigga's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    214
    Reputation
    10
    Thanks
    15
    My Mood
    Yeehaw
    Quote Originally Posted by Riddick View Post


    Open a guest account on your PC and run that alongside you Admin account and you can run both. Check the Windows website for help as the post above says it's easy but he doesn't say how... Useless post from a noob!
    I tried out this method but the game detects that I have AVA runnig on another account and doesn't let me.
    And on the guest account the game closes after the xigncoda thing and says AVA stopped working
    any advice?

  9. #7
    hckzorpt's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    male
    Posts
    159
    Reputation
    10
    Thanks
    12
    Quote Originally Posted by thewhitenigga View Post
    I tried out this method but the game detects that I have AVA runnig on another account and doesn't let me.
    And on the guest account the game closes after the xigncoda thing and says AVA stopped working
    any advice?
    You need to disable the anticheat to able to do that method

  10. #8
    thewhitenigga's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    214
    Reputation
    10
    Thanks
    15
    My Mood
    Yeehaw
    Quote Originally Posted by hckzorpt View Post
    You need to disable the anticheat to able to do that method
    how do I do that?

  11. #9
    arthordieux2's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Location
    Poney-City
    Posts
    80
    Reputation
    10
    Thanks
    11
    My Mood
    Blah
    Quote Originally Posted by thewhitenigga View Post
    how do I do that?
    I'm interrested

  12. #10
    hckzorpt's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    male
    Posts
    159
    Reputation
    10
    Thanks
    12
    Its like using Neox hack.
    http://www.mpgh.net/forum/201-allian...ck-v1-6-a.html

    Disable xhunter

  13. #11
    Ameer's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Location
    MPGH
    Posts
    14,664
    Reputation
    2240
    Thanks
    6,256
    Or you can use VMware .
    Answered , Closed.

    League of Legends Minion - 08/25/16


Similar Threads

  1. How to run multiple clients at the same time?
    By kasukali in forum MapleStory Help
    Replies: 2
    Last Post: 01-03-2014, 09:55 PM
  2. [Tutorial] How to run two bots at the same time with virtual machine
    By xiacross in forum Vindictus Tutorials
    Replies: 89
    Last Post: 04-29-2012, 12:06 AM
  3. How to have 2 instances of alteriwnet running at the same time?
    By kissfish in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 10
    Last Post: 09-07-2011, 04:29 AM
  4. Replies: 16
    Last Post: 06-15-2010, 08:53 PM
  5. Can i run multiple combat arms accounts from same computer at the same time?
    By ashaseraph in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 6
    Last Post: 08-06-2009, 03:11 PM