Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    thewhitenigga's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    214
    Reputation
    10
    Thanks
    15
    My Mood
    Yeehaw

    Disabled xhunter but still not able to run 2 AVA

    Hello
    I disabled xhunter but still AVA says it's already runnig.What can I do to run 2 AVAs?

  2. #2
    Hunter's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Posts
    16,237
    Reputation
    3435
    Thanks
    5,428
    My Mood
    Happy
    Quote Originally Posted by thewhitenigga View Post
    Hello
    I disabled xhunter but still AVA says it's already runnig.What can I do to run 2 AVAs?
    @Riddick any guess ?
    If you need help with anything, feel free to PM/VM me about it.


     
    hunterr.94

    Please make sure to always ask me for a confirmation PM/VM before proceeding with any deal that supposedly involves me.

     



    MPGH History:
    Premium Seller - 11/17/16
    News Force - Global News - 11/16/16
    Global Moderator - 10/02/16
    Call of Duty Minion - 07/17/16 - 10/02/16
    Moderator - 06/21/16 - 10/02/16
    News Force Editor - 06/16/16 - 07/17/16
    News Force Interviewer - 04/11/16 - 07/17/16
    BattleOn Minion - 03/05/16 - 10/02/16
    News Force - Section of the Week - 01/31/16 - 02/02/16
    League of Legends Minion - 12/11/15 - 10/02/16
    News Force Editor - 11/27/15 - 02/02/16
    Steam Minion - 11/24/15 - 10/02/16
    News Force - User News - 11/22/15 - 02/02/16
    Pharaoh - 11/07/15 - 12/13/15
    Alliance of Valiant Arms (AVA) Minion - 10/21/15 - 10/02/16
    Event Management Publicist - 09/14/15
    News Force Interviewer - 08/02/15 - 02/02/16
    Donator - 08/01/14
    Member - 12/03/13

  3. #3
    Riddick's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Location
    Delusional
    Posts
    7,734
    Reputation
    529
    Thanks
    5,130
    My Mood
    Devilish
    I use a bypass if I ever do this, so can't really help if you can't use an SDK dump and the software to bypass.

  4. #4
    AVA PlaYe's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Location
    delusional
    Posts
    1,484
    Reputation
    36
    Thanks
    3,702
    Quote Originally Posted by Riddick View Post
    I use a bypass if I ever do this, so can't really help if you can't use an SDK dump and the software to bypass.
    geh he only ask to run 2x AVA's on his computer the answer is easy : VM
    although there are some VM detected, there are other that aren't
    I Miss the old time


  5. #5
    hckzorpt's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    male
    Posts
    159
    Reputation
    10
    Thanks
    12
    VMware Workstation works fine for me. But I can't run the Coop helper there

  6. #6
    Riddick's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Location
    Delusional
    Posts
    7,734
    Reputation
    529
    Thanks
    5,130
    My Mood
    Devilish
    I use ORACLE VB and haven't tried using VM ware yet. So a bypass is ok for me using Oracle as that's how I set up ages ago.

  7. #7
    thewhitenigga's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    214
    Reputation
    10
    Thanks
    15
    My Mood
    Yeehaw
    Quote Originally Posted by Riddick View Post
    I use ORACLE VB and haven't tried using VM ware yet. So a bypass is ok for me using Oracle as that's how I set up ages ago.
    Please consider that I need to eun them noramlly in order to run in one of them the co op helper.So uisng VMWARE ans suxh aren't a very helpful solution.

  8. #8
    Barred from Marketplace Vouches
    DO NOT ASK FOR OR RECEIVE VOUCHES FROM THIS USER

    10/15/2016 - 01/16/17
    Premium Seller
    Newsforce
    Former Staff
    Premium Member
    Predator's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Location
    ルグニカ王国
    Posts
    8,642
    Reputation
    1932
    Thanks
    3,793
    My Mood
    Yeehaw
    I think what he means is that he disabled XHUNTER but AVA says its still running... So what he needs help with is to disable it so AVA won't run it.

    Closing this thread. Please post in the Help Section with clear details.









    MPGH Member Since: 2011
    AVA Minion Since: 7.14.2013 - 7.4.2014
    Skype: MPGH.Commanderr
    Email: Commanderr@live.com
    Timezone: PST (GMT - 7:00) California
    進撃の巨人
    If you want to contact me, drop me a Skype!
    CONTACT|RULES|AVA|VOUCHES

    The Hunt has ended...
    My Goodbye:



Similar Threads

  1. [Help Request] VS program not able to run help!
    By Vincent Dominguez in forum Crossfire Coding Help & Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 02-26-2013, 10:53 AM
  2. [Solved] sxs.dll File loads, but does not run properly
    By guess2169 in forum CrossFire Help
    Replies: 2
    Last Post: 11-29-2011, 05:20 PM
  3. Replies: 5
    Last Post: 11-26-2011, 01:26 PM
  4. [Discussion] Anyone else still not able to get in game?
    By DeathRuin in forum Vindictus Discussions
    Replies: 9
    Last Post: 05-12-2011, 02:43 AM
  5. RENAMED, all what i try, but still DO NOT WORK
    By Smecherutz22 in forum CrossFire Hacks & Cheats
    Replies: 2
    Last Post: 11-10-2009, 04:54 AM