Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    HACKIN-7's Avatar
    Join Date
    Sep 2015
    Gender
    male
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Exclamation error in entering room

    Hi All,

    the error I have is that when I join a room I find that it freezed so all players still running in the same direction and who jumbed still fly


    it was happenning from time to time but now i almost can't play

    Thanks for help.
    Last edited by Hunter; 10-26-2015 at 01:59 PM.

  2. #2
    HACKIN-7's Avatar
    Join Date
    Sep 2015
    Gender
    male
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I reinstalled the game but still have the same error

    and i get [notice]:Host Link Lost notified to server.

  3. #3
    Hack_AdminV's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Posts
    75
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Happy
    check your internet and check your ping

  4. #4
    HOOSIER's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Location
    CyberSpace
    Posts
    962
    Reputation
    33
    Thanks
    2,315
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by HACKIN-7 View Post
    I reinstalled the game but still have the same error

    and i get [notice]:Host Link Lost notified to server.
    Try uninstalling akaminetsession . Do A speed test see if you have good speed and ping . install advanced system care it will keep your pc fast .
    If the game worked fine and then just started doing this you can do a roll back if you have a saved restore point it could be you have data corruption a restore point could fix that . Meaning roll back to the last restore point not create a new one !


    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by HACKIN-7 View Post
    I reinstalled the game but still have the same error

    and i get [notice]:Host Link Lost notified to server.
    We are talking about Aeria games AVA not garena right .

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by Hack_AdminV View Post
    check your internet and check your ping
    Like the .gif image avatar way better @Hack_AdminV

  5. The Following 2 Users Say Thank You to HOOSIER For This Useful Post:

    HACKIN-7 (09-15-2015),[MPGH]Hunter (09-15-2015)

  6. #5
    Hack_AdminV's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Posts
    75
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Happy
    thx, after resize the gif is finally move

  7. #6
    yucheng0801's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Posts
    1,174
    Reputation
    10
    Thanks
    887
    My Mood
    Devilish
    That's called a Disconnect

  8. #7
    Hunter's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Posts
    16,227
    Reputation
    3435
    Thanks
    5,414
    My Mood
    Happy
    Just do what Hoosier said and you should be fine. I used to face that issue when I had a slow internet connection speed.
    Last edited by Hunter; 09-15-2015 at 04:23 AM.
    If you need help with anything, feel free to PM/VM me about it.


     
    hunterr.94

    Please make sure to always ask me for a confirmation PM/VM before proceeding with any deal that supposedly involves me.

     



    MPGH History:
    Premium Seller - 11/17/16
    News Force - Global News - 11/16/16
    Global Moderator - 10/02/16
    Call of Duty Minion - 07/17/16 - 10/02/16
    Moderator - 06/21/16 - 10/02/16
    News Force Editor - 06/16/16 - 07/17/16
    News Force Interviewer - 04/11/16 - 07/17/16
    BattleOn Minion - 03/05/16 - 10/02/16
    News Force - Section of the Week - 01/31/16 - 02/02/16
    League of Legends Minion - 12/11/15 - 10/02/16
    News Force Editor - 11/27/15 - 02/02/16
    Steam Minion - 11/24/15 - 10/02/16
    News Force - User News - 11/22/15 - 02/02/16
    Pharaoh - 11/07/15 - 12/13/15
    Alliance of Valiant Arms (AVA) Minion - 10/21/15 - 10/02/16
    Event Management Publicist - 09/14/15
    News Force Interviewer - 08/02/15 - 02/02/16
    Donator - 08/01/14
    Member - 12/03/13

  9. #8
    HACKIN-7's Avatar
    Join Date
    Sep 2015
    Gender
    male
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Aeria games AVA

    I uninstalled akaminetsession and installed advanced system care

    now when I log in it says connecting.. and doesn't start


    i tested my ping online:

    163ms
    Last edited by HACKIN-7; 09-15-2015 at 04:44 AM.

  10. #9
    minebill's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Gender
    male
    Location
    TerrestrialDatabase
    Posts
    528
    Reputation
    10
    Thanks
    386
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by HACKIN-7 View Post
    Aeria games AVA

    I uninstalled akaminetsession and installed advanced system care

    now when I log in it says connecting.. and doesn't start


    i tested my ping online:

    163ms
    That 163ms might be the problem.Not sure but that's my guess.

  11. #10
    HOOSIER's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Location
    CyberSpace
    Posts
    962
    Reputation
    33
    Thanks
    2,315
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by HACKIN-7 View Post
    Aeria games AVA

    I uninstalled akaminetsession and installed advanced system care

    now when I log in it says connecting.. and doesn't start


    i tested my ping online:

    163ms
    try launching with aerias launcher not the nwz

  12. The Following User Says Thank You to HOOSIER For This Useful Post:

    HACKIN-7 (09-15-2015)

  13. #11
    HACKIN-7's Avatar
    Join Date
    Sep 2015
    Gender
    male
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by HOOSIER View Post
    try launching with aerias launcher not the nwz
    it works now, later wasnt connect because of update but i still have the old error

    in some rooms if i joined while they are already playing i doesn't get that error but i cant start any room or round from the first
    Last edited by HACKIN-7; 09-16-2015 at 03:15 AM.

Similar Threads

  1. I have cham hack... but can't enter room..
    By lolipop90 in forum Blackshot Help
    Replies: 5
    Last Post: 09-06-2013, 12:12 PM
  2. i get this server socket error while entering a realm.
    By Hux in forum Realm of the Mad God Help & Requests
    Replies: 8
    Last Post: 02-06-2013, 06:06 AM
  3. [Solved] Connection has been delayed error on all rooms
    By Raptor in forum CrossFire Help
    Replies: 2
    Last Post: 06-05-2012, 10:40 AM
  4. Mod Error in Public Room.Normail in Private Room
    By 47116893 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 GSC Modding Help/Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 11-02-2010, 02:19 PM
  5. Mod Error in Public Room.Normail in Private Room
    By 47116893 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 GSC Modding Help/Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 11-02-2010, 10:48 AM