Thread: Black Screen

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    arsh903's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    54
    Reputation
    10
    Thanks
    16
    My Mood
    Daring

    Exclamation Black Screen

    So , AVA wasn't working on my pc with win xp so I decided to play it on my laptop with win 7.
    I installed the game , ran it. Worked properly when I was in lobby but whenever I get into the game,
    after the connecting to the game screen , I do not get the loading screen and it goes black!
    I can't even see the chat , just a black screen , I can control my player , send in voice chats but cant see hud
    or thee game! I hear gunshots , i can type in chat but I cant see anything!
    ​HELP ME!
    Last edited by Hunter; 11-26-2015 at 01:51 PM.

  2. #2
    agora555's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Posts
    234
    Reputation
    23
    Thanks
    3,698
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by arsh903 View Post
    So , AVA wasn't working on my pc with win xp so I decided to play it on my laptop with win 7.
    I installed the game , ran it. Worked properly when I was in lobby but whenever I get into the game,
    after the connecting to the game screen , I do not get the loading screen and it goes black!
    I can't even see the chat , just a black screen , I can control my player , send in voice chats but cant see hud
    or thee game! I hear gunshots , i can type in chat but I cant see anything!
    ​HELP ME!
    1- check your windows update
    2 checks your net framework 4.5, if you do not have install https://www.microsoft.com/en-US/down....aspx?id=30653
    3- update your java https://www.java.com/en/download/
    4- restart the PC and try again

  3. #3
    arsh903's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    54
    Reputation
    10
    Thanks
    16
    My Mood
    Daring
    Quote Originally Posted by agora555 View Post
    1- check your windows update
    2 checks your net framework 4.5, if you do not have install https://www.microsoft.com/en-US/down....aspx?id=30653
    3- update your java https://www.java.com/en/download/
    4- restart the PC and try again
    Thank you , will try it! I will tell you the results.
    Anyways , can I play AVA on WiFi?
    Now all info about me:
    My IGN:Arsh903 (Currently banned
    )
    My unbanned account:GUNxSTORM
    NOOB AT CODING!! NOT EVEN A HACK MADE THIS IS THE WALL OF NOOBINESS =>>



  4. The Following User Says Thank You to arsh903 For This Useful Post:

    agora555 (11-22-2015)

  5. #4
    agora555's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Posts
    234
    Reputation
    23
    Thanks
    3,698
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by arsh903 View Post
    Thank you , will try it! I will tell you the results.
    Anyways , can I play AVA on WiFi?
    Yes you can use the WiFi, but depends on the speed of your internet.
    you can have much lag.

  6. #5
    arsh903's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    54
    Reputation
    10
    Thanks
    16
    My Mood
    Daring
    @agora555 still not working!
    Now all info about me:
    My IGN:Arsh903 (Currently banned
    )
    My unbanned account:GUNxSTORM
    NOOB AT CODING!! NOT EVEN A HACK MADE THIS IS THE WALL OF NOOBINESS =>>



  7. #6
    agora555's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Posts
    234
    Reputation
    23
    Thanks
    3,698
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by arsh903 View Post
    @agora555 still not working!
    It may be your machine is not compatible with the game.
    1- What is your CPU: GHz?
    2- what is your installed memory (RAM)
    3. And finally what is your graphics card?
    You formatted your computer ever? You may have missing drivers
    Last edited by agora555; 11-22-2015 at 12:24 PM.

  8. The Following User Says Thank You to agora555 For This Useful Post:

    [MPGH]Hunter (11-22-2015)

  9. #7
    arsh903's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    54
    Reputation
    10
    Thanks
    16
    My Mood
    Daring
    Quote Originally Posted by agora555 View Post
    It may be your machine is not compatible with the game.
    1- What is your CPU: GHz?
    2- what is your installed memory (RAM)
    3. And finally what is your graphics card?
    You formatted your computer ever? You may have missing drivers
    1. My CPU is Pentium B960 2.20 GHz
    2. 2gb RAM
    3. Intel HD 3000
    Yeah I did , tell me which drivers are necessary!
    Now all info about me:
    My IGN:Arsh903 (Currently banned
    )
    My unbanned account:GUNxSTORM
    NOOB AT CODING!! NOT EVEN A HACK MADE THIS IS THE WALL OF NOOBINESS =>>



  10. #8
    agora555's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Posts
    234
    Reputation
    23
    Thanks
    3,698
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by arsh903 View Post
    1. My CPU is Pentium B960 2.20 GHz
    2. 2gb RAM
    3. Intel HD 3000
    Yeah I did , tell me which drivers are necessary!
    Ok downloads the "Easy Driver with the included crack"
    @Hunter Can I, post here the winrar Easy Driver + Crack ??
    the crack was not made by me. but works well!

  11. #9
    arsh903's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    54
    Reputation
    10
    Thanks
    16
    My Mood
    Daring
    Quote Originally Posted by agora555 View Post
    Ok downloads the "Easy Driver with the included crack"
    @Hunter Can I, post here the winrar Easy Driver + Crack ??
    the crack was not made by me. but works well!
    Tell me drivers which r necessary!
    Now all info about me:
    My IGN:Arsh903 (Currently banned
    )
    My unbanned account:GUNxSTORM
    NOOB AT CODING!! NOT EVEN A HACK MADE THIS IS THE WALL OF NOOBINESS =>>



  12. #10
    agora555's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Posts
    234
    Reputation
    23
    Thanks
    3,698
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by arsh903 View Post
    Tell me drivers which r necessary!
    I'll help you. the afternoon now I have to go to work

  13. #11
    arsh903's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    54
    Reputation
    10
    Thanks
    16
    My Mood
    Daring
    Okay sure
    /2short
    Now all info about me:
    My IGN:Arsh903 (Currently banned
    )
    My unbanned account:GUNxSTORM
    NOOB AT CODING!! NOT EVEN A HACK MADE THIS IS THE WALL OF NOOBINESS =>>



  14. #12
    Hunter's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Posts
    16,126
    Reputation
    3406
    Thanks
    5,363
    My Mood
    Happy
    Quote Originally Posted by agora555 View Post
    Ok downloads the "Easy Driver with the included crack"
    @Hunter Can I, post here the winrar Easy Driver + Crack ??
    the crack was not made by me. but works well!
    Actually, there's no need for that.

    Quote Originally Posted by arsh903 View Post
    1. My CPU is Pentium B960 2.20 GHz
    2. 2gb RAM
    3. Intel HD 3000
    Yeah I did , tell me which drivers are necessary!
    Those specifications aren't really good if you want to keep playing A.V.A., at all. I had a laptop with a 2.20GHz CPU, 4GB of RAM, a better GPU than your computer's GPU, and I used to face that issue all the time until I bought a new and way better computer and stopped facing it. I highly doubt that you're getting that issue because some of your drivers may be outdated, but anyway, install Driver Booster 3 and scan your computer with it just to make sure.
    Last edited by Hunter; 11-23-2015 at 08:51 AM.
    If you need help with anything, feel free to PM/VM me about it.



     
    hunterr.94

    Please make sure to always ask me for a confirmation PM/VM before proceeding with any deal that supposedly involves me.

     

    MPGH History:
    Premium Seller - 11/17/16
    News Force - Global News - 11/16/16
    Global Moderator - 10/02/16
    Call of Duty Minion - 07/17/16
    Moderator - 06/21/16
    News Force Editor - 06/16/16 - 07/17/16
    News Force Interviewer - 04/11/16 - 07/17/16
    BattleOn Minion - 03/05/16
    News Force - Section of the Week - 01/31/16 - 02/02/16
    League of Legends Minion - 12/11/15
    News Force Editor - 11/27/15 - 02/02/16
    Steam Minion - 11/24/15
    News Force - User News - 11/22/15 - 02/02/16
    Pharaoh - 11/07/15 - 12/13/15
    Alliance of Valiant Arms (AVA) Minion - 10/21/15
    Event Management Publicist - 09/14/15
    News Force Interviewer - 08/02/15 - 02/02/16
    Donator - 08/01/14
    Member - 12/03/13

  15. The Following 2 Users Say Thank You to Hunter For This Useful Post:

    agora555 (11-23-2015),arsh903 (11-24-2015)

  16. #13
    arsh903's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    54
    Reputation
    10
    Thanks
    16
    My Mood
    Daring
    GS Pege the C*nt tells me to upgrade my pc , I have played ava in 1.7 gb ram and he tells me that its my pc! OMG AERIA SUCKS!
    Last edited by Hunter; 11-26-2015 at 01:50 PM.
    Now all info about me:
    My IGN:Arsh903 (Currently banned
    )
    My unbanned account:GUNxSTORM
    NOOB AT CODING!! NOT EVEN A HACK MADE THIS IS THE WALL OF NOOBINESS =>>



  17. #14
    Hunter's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Posts
    16,126
    Reputation
    3406
    Thanks
    5,363
    My Mood
    Happy
    Yeah, basically what I had already said.

    /Solved & Closed.
    If you need help with anything, feel free to PM/VM me about it.



     
    hunterr.94

    Please make sure to always ask me for a confirmation PM/VM before proceeding with any deal that supposedly involves me.

     

    MPGH History:
    Premium Seller - 11/17/16
    News Force - Global News - 11/16/16
    Global Moderator - 10/02/16
    Call of Duty Minion - 07/17/16
    Moderator - 06/21/16
    News Force Editor - 06/16/16 - 07/17/16
    News Force Interviewer - 04/11/16 - 07/17/16
    BattleOn Minion - 03/05/16
    News Force - Section of the Week - 01/31/16 - 02/02/16
    League of Legends Minion - 12/11/15
    News Force Editor - 11/27/15 - 02/02/16
    Steam Minion - 11/24/15
    News Force - User News - 11/22/15 - 02/02/16
    Pharaoh - 11/07/15 - 12/13/15
    Alliance of Valiant Arms (AVA) Minion - 10/21/15
    Event Management Publicist - 09/14/15
    News Force Interviewer - 08/02/15 - 02/02/16
    Donator - 08/01/14
    Member - 12/03/13

Similar Threads

  1. Black screen
    By warlordshin in forum Combat Arms Help
    Replies: 10
    Last Post: 09-27-2009, 09:53 PM
  2. Random Black Screen???
    By Haris in forum Combat Arms Help
    Replies: 2
    Last Post: 09-07-2009, 05:57 PM
  3. [Help] Black Screen
    By IIunknownII in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 5
    Last Post: 06-25-2009, 02:13 PM