Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
  1. #1
    luudaigiang's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Posts
    44
    Reputation
    10
    Thanks
    4

    M_T_H or Salson, what is my computer missing?

    First, sorry for my bad English.
    I've got Win 7 ultimate 32bits:

    I've got Netframe work 4.0:

    I've got Directx 11:

    And I used the injector you posted here:http://www.mpgh.net/forum/201-ava-ha...nt-salson.html.
    Ran injector as admin and press Delete but THERE IS NO MENU COMES UP. I also try to edit the dll bye hex editor but still nothing. Why I can't use the hack while many people are using it.. you got to help me man.
    Last edited by luudaigiang; 06-18-2010 at 04:55 PM.

  2. The Following User Says Thank You to luudaigiang For This Useful Post:

    ronon6 (06-18-2010)

  3. #2
    /b/oss's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    13,652
    Reputation
    795
    Thanks
    3,543
    well i got everythink same as you; try another injector, disable anti virus and xfire then try aggain (try perx)

  4. #3
    ronon6's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Posts
    193
    Reputation
    10
    Thanks
    24
    My Mood
    Angry
    I also have same thing i go try another injector too thanks man i founded no way to take screenies to show to M_T_H but you did it for me. lol

  5. #4
    Sibigranate's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    Germany, NRW
    Posts
    65
    Reputation
    10
    Thanks
    8
    My Mood
    Sick
    Same Problem.
    I have Windows7 64bit, Framework 4.0, DirectX 10.
    I used PerX and my anti virus was disabled, xfire too.

    So, help?!

  6. #5
    /b/oss's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    13,652
    Reputation
    795
    Thanks
    3,543
    Quote Originally Posted by Sibigranate View Post
    Same Problem.
    I have Windows7 64bit, Framework 4.0, DirectX 10.
    I used PerX and my anti virus was disabled, xfire too.

    So, help?!
    use directx11 not 10.. and use 64bit injector

  7. #6
    simplora's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    i have windows 7 64-bit nt 4.0 directx 11 and dont work

  8. #7
    DRAKE`'s Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    959
    Reputation
    116
    Thanks
    301
    Quote Originally Posted by simplora View Post
    i have windows 7 64-bit nt 4.0 directx 11 and dont work
    The hack is detected .
    i am @Eminem

  9. #8
    Sibigranate's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    Germany, NRW
    Posts
    65
    Reputation
    10
    Thanks
    8
    My Mood
    Sick
    I have DirectX11, but dont work.

  10. #9
    luudaigiang's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Posts
    44
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    Ok,man. I have tried many injectors (perx, valkyire, ao, ...) but non of them work for me. It said injected but there is nothing in game. Yesterday, the hack still worked on win xp but disconnected after few secs, I have spent the whole day to install win 7 and stupid stuffs (net framework,..) but now I get nothing, someone tells me why?

  11. #10
    /b/oss's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    13,652
    Reputation
    795
    Thanks
    3,543
    Quote Originally Posted by simplora View Post
    i have windows 7 64-bit nt 4.0 directx 11 and dont work
    use 64bit injector rolfmao

  12. #11
    Sibigranate's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    Germany, NRW
    Posts
    65
    Reputation
    10
    Thanks
    8
    My Mood
    Sick
    Quote Originally Posted by m_t_h View Post


    use 64bit injector rolfmao
    PerX is 64bit injector lawl

  13. #12
    Ren103's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Location
    Home
    Posts
    1,040
    Reputation
    15
    Thanks
    86
    Did you guys try to run as administrator?

  14. #13
    Sibigranate's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    Germany, NRW
    Posts
    65
    Reputation
    10
    Thanks
    8
    My Mood
    Sick
    Quote Originally Posted by Ren103 View Post
    Did you guys try to run as administrator?
    Sure sure.

  15. #14
    Toshie's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    In a dark place
    Posts
    6,286
    Reputation
    48
    Thanks
    391
    clam down....the latest patch caught it for most ppl...
    /closed

  16. #15
    DRAKE`'s Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    959
    Reputation
    116
    Thanks
    301
    Quote Originally Posted by tosh102 View Post
    clam down....the latest patch caught it for most ppl...
    /closed
    so ure a minion ? . anyway i agree with you .
    i am @Eminem

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. [Solved] This program can't start because d3dx9_43.dllis missing from your computer.
    By GoGrandma in forum Combat Arms Help
    Replies: 4
    Last Post: 11-02-2015, 07:30 AM
  2. [Help Request] WTF Happened to M_T_H!!
    By youngbuck1970 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 9
    Last Post: 05-31-2011, 01:55 PM
  3. MSRVC100.DLL Missing from my computer?
    By shmokah15 in forum Combat Arms Help
    Replies: 2
    Last Post: 11-17-2010, 02:02 PM
  4. M_T_H and salson, this may help ya!
    By bassie10 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 12
    Last Post: 07-02-2010, 12:25 AM
  5. M_T_H what is my Computer missing??
    By ronon6 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 10
    Last Post: 06-17-2010, 11:57 PM