Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    chaddai's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    For people that saids hack doesn't work

    well try running Reactor as admin to / and don't call me stupid -.- cause none of the thread said that we had to have reactor as admin to , they only said injectors

  2. #2
    /b/oss's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    13,652
    Reputation
    795
    Thanks
    3,543
    hmm reactor runs and admin. always

  3. #3
    Toshie's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    In a dark place
    Posts
    6,286
    Reputation
    48
    Thanks
    391
    Quote Originally Posted by chaddai View Post
    well try running Reactor as admin to / and don't call me stupid -.- cause none of the thread said that we had to have reactor as admin to , they only said injectors
    ur stupid...

    Reactor always runs admin!

  4. #4
    Drake's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Location
    Belgium,Oost-Vlaanderen
    Posts
    12,681
    Reputation
    1801
    Thanks
    4,855
    Quote Originally Posted by tosh102 View Post
    ur stupid...

    Reactor always runs admin!
    . and yeah i rly think evryones know this .

  5. #5
    Threadstarter
    Unverified User
    chaddai's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    fine

  6. #6
    Toshie's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    In a dark place
    Posts
    6,286
    Reputation
    48
    Thanks
    391
    Quote Originally Posted by chaddai View Post
    fine
    request /close

  7. #7
    lordofme50's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    In the corner, plotting the annihilation of mankind
    Posts
    154
    Reputation
    12
    Thanks
    54
    My Mood
    Amazed
    Actually, chaddai is right. Reactor only runs with administrator credentials, only allowing you to update or download the files. Running Reactor as admin is something completely different, it allows you full access over the Reactor and AVA processes in Task Manager, also allowing you to inject things into it.


    When live gives you lemons... IT'S TIME TO COMMIT SUICIDE

  8. #8
    Toshie's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    In a dark place
    Posts
    6,286
    Reputation
    48
    Thanks
    391
    Quote Originally Posted by lordofme50 View Post
    Actually, chaddai is right. Reactor only runs with administrator credentials, only allowing you to update or download the files. Running Reactor as admin is something completely different, it allows you full access over the Reactor and AVA processes in Task Manager, also allowing you to inject things into it.
    only admin on vista
    nuthing on 7

Similar Threads

  1. Gunz Hacking Doesn't Work For Me
    By gunz08 in forum Gunz General
    Replies: 10
    Last Post: 10-10-2010, 01:13 PM
  2. Any Hacks doesn't work for me.
    By krizzu000 in forum Combat Arms EU Help
    Replies: 10
    Last Post: 07-02-2010, 06:29 AM
  3. hack doesn't work for windows 7????
    By cheese123er in forum Combat Arms Help
    Replies: 9
    Last Post: 03-28-2010, 12:58 PM
  4. For the people that make hacks
    By bobsagit in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 31
    Last Post: 06-25-2009, 06:10 AM
  5. I heard that weapon hack with DMG works for warrock philippines
    By beteasta3 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 9
    Last Post: 03-12-2009, 06:55 AM

Tags for this Thread