Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    ximocat's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Problem with Ava hacks

    Hello to every body, my problem is this: When i use hacks, they don't give me any error but just when i enter any room in the game it says ( Lost conection) and then it automatlly exits the game.

    im using:ABAPUB.dll and AO Team INJECTOR, Windows XP

    What can i do?

    PLS HELP!
    Last edited by ximocat; 08-16-2010 at 06:07 AM.

  2. #2
    /b/oss's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    13,652
    Reputation
    795
    Thanks
    3,543
    yes, the hack is patched. im sorry.

  3. #3
    ximocat's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    So the problem is just of the dll? Is there any working hack for A.V.A

  4. #4
    richardtreier's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    ya basement
    Posts
    223
    Reputation
    9
    Thanks
    283
    My Mood
    Cheerful
    no... i dont even where i could get a working bypass... the gameguard emulator doesnt work either so fk off
    My working areas: Python26, HTML, JS, CSS, PHP, QT C++, VC++ ( XNA Framework, D3D10 ), AcTool, WP7

    Any public third-party programs of mine running atm: none
    "Fraps-technology based Xhair Overlay": fked by ijji Kinda sad... pwnt before I could release it
    Acc generator ijji/trashmail.de up and running - not released

    If ijji just had as many devs for the ut3 engine as nprotect for their gameguard, I wouldnt have fps-drops to 28 every 4 games, although my PC passes all requirements.



Similar Threads

  1. Got a problem with a hack? Need some help? Then add me on xfire!
    By FatEmoLLaMa in forum Combat Arms Help
    Replies: 3
    Last Post: 10-02-2009, 06:39 PM
  2. Having problems with the hack? Post them here.
    By Ryguy in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 333
    Last Post: 12-23-2008, 11:20 PM
  3. Problem with STW Hack
    By m3ltino in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 2
    Last Post: 05-25-2008, 05:02 PM
  4. Problem with my hack.
    By Obey in forum Visual Basic Programming
    Replies: 2
    Last Post: 04-25-2008, 10:18 AM
  5. Problem with a hack
    By Nikko42 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 8
    Last Post: 09-02-2007, 10:57 PM

Tags for this Thread