Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    ĿƮ!UȘ's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Posts
    369
    Reputation
    2
    Thanks
    62
    My Mood
    Relaxed

    My antivirus wont let me use injectors

    hey mpgh, iv recently gotten mcafee security and it keeps fking up my injectors. i have disabled real time scanning, firewall, and things like this. yet no matter what i turn off it still auto deletes my injector. i am sorry for making a thread like this but i dont know what else to do
    R.I.P. TO THE GOLDEN YEARS

  2. #2
    that's's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Posts
    418
    Reputation
    17
    Thanks
    628
    My Mood
    Aggressive
    First, McAfee security is not really good anti-virus program, particularly for the lack of control you have over it. I personally prefer Avast and Comodo.

    Anyways, have you added the injector to your trusted files?

  3. #3
    youngbuck1970's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Location
    MPGH.net
    Posts
    730
    Reputation
    19
    Thanks
    1,036
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by ™ĿƮ!UȘ™ View Post
    hey mpgh, iv recently gotten mcafee security and it keeps fking up my injectors. i have disabled real time scanning, firewall, and things like this. yet no matter what i turn off it still auto deletes my injector. i am sorry for making a thread like this but i dont know what else to do
    Just close McAfee before you run your injectors and open it back up after youre done running your injector. If that doesnt work..........Get AVG
    Last edited by youngbuck1970; 07-03-2011 at 11:30 PM.
    AVA Accounts Sold: 7
    Successful Transactions: 10

    UnOfficial AVA Account Buyer and Seller
    Most Active UnOfficial MPGH MiddleMan




    DON'T MAKE THE SAME MISTAKE I DID!


  4. #4
    mihay's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    noWhere...
    Posts
    154
    Reputation
    12
    Thanks
    4
    My Mood
    Sick

    Wink

    McAfee is rubish !!! try Kaspersky or latest Nod 32