Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    rope321's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Posts
    20
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Fine

    Darkstormx's macro ERROR?!

    I've a problem, when i'm playing ava with darkstomx's macro this error occurs:


    PLZ HELP
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails
    error.jpg  


  2. #2
    DarkSt0rmX's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Location
    Dragonball GT
    Posts
    1,217
    Reputation
    19
    Thanks
    1,372
    My Mood
    Relaxed
    It is detected ... I tryed to undetect and it was working after 10 min of gameplay but it is detect now.

  3. #3
    rope321's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Posts
    20
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Fine
    Quote Originally Posted by darkstormx View Post
    It is detected ... I tryed to undetect and it was working after 10 min of gameplay but it is detect now.
    ok thanks for your fast reply

  4. #4
    hellride's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Location
    In that place
    Posts
    362
    Reputation
    22
    Thanks
    30
    My Mood
    Psychedelic
    LOOL?! buahahahah epic failure... dude, i bet ur using AVG has antivirus no? if you are then just do what i did, add gameguard to ur avg exceptions then delete all the gameguard files, after that start game again and gameguard will be automaticly downloaded again and voilá problem solved.

  5. #5
    suncabal's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Posts
    21
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Is it working? had any 1 test it yet?

  6. #6
    rope321's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Posts
    20
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Fine

    Unhappy

    Quote Originally Posted by hellride View Post
    LOOL?! buahahahah epic failure... dude, i bet ur using AVG has antivirus no? if you are then just do what i did, add gameguard to ur avg exceptions then delete all the gameguard files, after that start game again and gameguard will be automaticly downloaded again and voilá problem solved.
    I did what you told me to do and i've still the same error...

  7. #7
    hellride's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Location
    In that place
    Posts
    362
    Reputation
    22
    Thanks
    30
    My Mood
    Psychedelic
    LOL? then i dont know how to help you :x try using his new macro (im still using A.V.A v2.0 macro by Dibesjr)

  8. #8
    Toshiro Hitsugaya's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Location
    Soul Society
    Posts
    221
    Reputation
    -16
    Thanks
    8
    My Mood
    Cold
    Quote Originally Posted by hellride View Post
    LOL? then i dont know how to help you :x try using his new macro (im still using A.V.A v2.0 macro by Dibesjr)
    Yes just test it.

  9. #9
    hellride's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Location
    In that place
    Posts
    362
    Reputation
    22
    Thanks
    30
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by Toshiro Hitsugaya View Post
    Yes just test it.
    test what?

  10. #10
    ☬Ξη†τσρîζ Ζσ♍βîε δτσηε☬
    Former Staff
    Premium Member
    Lehsyrus's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Jersey
    Posts
    10,899
    Reputation
    1281
    Thanks
    3,064
    @hellride Are you fucking stupid or something? When GG D/C's someone it gives that error Also the macro is detected. God you're retarded.

  11. #11
    hellride's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Location
    In that place
    Posts
    362
    Reputation
    22
    Thanks
    30
    My Mood
    Psychedelic
    that happened to me alote of times, with and without macro (only thing i use in ava btw) and the account its still not banned, at some point i searched forums at i found a post saying that was my antivirus (most likely avg, and it was) that was getting in conflict with my gameguard folder, after i added the gameguard folder to the exceptions list, deleted the gameguard folder, and load game again, it worked fine with no problems at all.

    so yah, sorry if i am stupid, but for me it had nothing to do with the fact of me using macro or not, since it showed up prior time to the usage of macro

Similar Threads

  1. [Release] Macro Pro undetect by DarkStormX (me)
    By DarkSt0rmX in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Hacks & Cheats
    Replies: 49
    Last Post: 01-24-2012, 07:14 AM
  2. Hellbreath Int Error?
    By RebornAce in forum General
    Replies: 10
    Last Post: 03-06-2009, 10:04 PM
  3. Connection error
    By DrKaOs in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 6
    Last Post: 02-05-2006, 09:37 PM
  4. K Warrock error :(
    By i eat trees in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 2
    Last Post: 01-26-2006, 09:40 PM

Tags for this Thread