Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Lu3x's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    21
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Relaxed

    [HELP] ROUNDSKIPPER HOW TO CHANGE BOX VALUE

    Hey,


    today i saw the Realeased Roundkipper for CE.
    I know how to use this shit and i know how to change the values.
    But now my question:

    You can only change the Round and Box value but you dont skip the round.
    So what iam doing wrong?

    Or is it just client sided and fake?!

  2. #2
    Predator's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Location
    君の名は。🌸
    Posts
    10,583
    Reputation
    2466
    Thanks
    4,542
    My Mood
    Yeehaw
    But the title of the thread says how to change box values...
























    MPGH Member Since: 2011
    AVA Minion Since: 7.14.2013 - 7.4.2014
    Skype: MPGH.Commanderr
    Email: Commanderr@live.com
    Timezone: PST (GMT - 7:00) California
    進撃の巨人
    私は武器販売業者と一緒に旅行した


     








    If you want to contact me, drop me a Skype!
    CONTACT|RULES|AVA|VOUCHES











  3. #3
    ogkush317's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Gender
    male
    Location
    Indiana
    Posts
    1,642
    Reputation
    113
    Thanks
    495
    My Mood
    Twisted
    i thought u knew how to change the box? it doesnt matter how to do it, you will get banned for using it




  4. #4
    Predator's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Location
    君の名は。🌸
    Posts
    10,583
    Reputation
    2466
    Thanks
    4,542
    My Mood
    Yeehaw
    Ogkush317 and I both agree that doing the roundskipper is a bad idea and you will get banned. No doubt.
























    MPGH Member Since: 2011
    AVA Minion Since: 7.14.2013 - 7.4.2014
    Skype: MPGH.Commanderr
    Email: Commanderr@live.com
    Timezone: PST (GMT - 7:00) California
    進撃の巨人
    私は武器販売業者と一緒に旅行した


     








    If you want to contact me, drop me a Skype!
    CONTACT|RULES|AVA|VOUCHES











  5. #5
    ogkush317's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Gender
    male
    Location
    Indiana
    Posts
    1,642
    Reputation
    113
    Thanks
    495
    My Mood
    Twisted
    i kno from exprience you will get banned, tryed it on a test acc, 1 or 2 hrs later, bam...didnt use unreal or nothing on it...so take my warnings, DONT USE IT




Similar Threads

  1. [help]How to change the value
    By 258456 in forum C++/C Programming
    Replies: 12
    Last Post: 08-30-2010, 12:31 PM
  2. [Help] Please, need help ¿how to change textures?
    By perestroika57 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 5
    Last Post: 12-08-2009, 11:44 AM
  3. [Question]How to find a value that does not change
    By cnttuchme in forum C++/C Programming
    Replies: 4
    Last Post: 10-23-2009, 08:51 AM
  4. Replies: 0
    Last Post: 08-07-2009, 08:01 PM
  5. [Help] How to change In Game / Lobby Music
    By HAPPYxHACKING in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 5
    Last Post: 07-20-2009, 08:31 PM