Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Lu3x's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    21
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Relaxed

    [HELP] ROUNDSKIPPER HOW TO CHANGE BOX VALUE

    Hey,


    today i saw the Realeased Roundkipper for CE.
    I know how to use this shit and i know how to change the values.
    But now my question:

    You can only change the Round and Box value but you dont skip the round.
    So what iam doing wrong?

    Or is it just client sided and fake?!

  2. #2
    Barred from Marketplace Vouches
    DO NOT ASK FOR OR RECEIVE VOUCHES FROM THIS USER

    10/15/2016 - 01/16/17
    Premium Seller
    Newsforce
    Former Staff
    Premium Member
    Predator's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Location
    ルグニカ王国
    Posts
    8,635
    Reputation
    1904
    Thanks
    3,791
    My Mood
    Yeehaw
    But the title of the thread says how to change box values...









    MPGH Member Since: 2011
    AVA Minion Since: 7.14.2013 - 7.4.2014
    Skype: MPGH.Commanderr
    Email: Commanderr@live.com
    Timezone: PST (GMT - 7:00) California
    進撃の巨人
    If you want to contact me, drop me a Skype!
    CONTACT|RULES|AVA|VOUCHES

    The Hunt has ended...
    My Goodbye:



  3. #3
    ogkush317's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Gender
    male
    Location
    Indiana
    Posts
    1,642
    Reputation
    113
    Thanks
    495
    My Mood
    Twisted
    i thought u knew how to change the box? it doesnt matter how to do it, you will get banned for using it




  4. #4
    Barred from Marketplace Vouches
    DO NOT ASK FOR OR RECEIVE VOUCHES FROM THIS USER

    10/15/2016 - 01/16/17
    Premium Seller
    Newsforce
    Former Staff
    Premium Member
    Predator's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Location
    ルグニカ王国
    Posts
    8,635
    Reputation
    1904
    Thanks
    3,791
    My Mood
    Yeehaw
    Ogkush317 and I both agree that doing the roundskipper is a bad idea and you will get banned. No doubt.









    MPGH Member Since: 2011
    AVA Minion Since: 7.14.2013 - 7.4.2014
    Skype: MPGH.Commanderr
    Email: Commanderr@live.com
    Timezone: PST (GMT - 7:00) California
    進撃の巨人
    If you want to contact me, drop me a Skype!
    CONTACT|RULES|AVA|VOUCHES

    The Hunt has ended...
    My Goodbye:



  5. #5
    ogkush317's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Gender
    male
    Location
    Indiana
    Posts
    1,642
    Reputation
    113
    Thanks
    495
    My Mood
    Twisted
    i kno from exprience you will get banned, tryed it on a test acc, 1 or 2 hrs later, bam...didnt use unreal or nothing on it...so take my warnings, DONT USE IT




Similar Threads

  1. [help]How to change the value
    By 258456 in forum C++/C Programming
    Replies: 12
    Last Post: 08-30-2010, 01:31 PM
  2. [Help] Please, need help ¿how to change textures?
    By perestroika57 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 5
    Last Post: 12-08-2009, 12:44 PM
  3. [Question]How to find a value that does not change
    By cnttuchme in forum C++/C Programming
    Replies: 4
    Last Post: 10-23-2009, 09:51 AM
  4. Replies: 0
    Last Post: 08-07-2009, 09:01 PM
  5. [Help] How to change In Game / Lobby Music
    By HAPPYxHACKING in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 5
    Last Post: 07-20-2009, 09:31 PM