Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    DedeII's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Question help me please to fix 1 thing

    i have done this 1, but i can't save the money....somebody there know how to save this money???

  2. #2
    zZzeta/S's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Location
    Germany
    Posts
    1,061
    Reputation
    43
    Thanks
    2,082
    Can you pls explaine waht exactly you done. Did you changed your money with Cheat Engine?
    Quote Originally Posted by Jabberwo0ck View Post
    Quote Originally Posted by uNrEaL View Post
    Cool, thanks!
    Ccman has gone too low. I've known for a long time he was sneaky.
    >top lel much crack many get so download wow

  3. #3
    Samulau's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    21
    Reputation
    10
    Thanks
    37
    My Mood
    Aggressive
    If you changed it with Cheat ENgine this still not work ...
    YOu are doing it Client side and not Serverside

  4. #4
    DedeII's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    yeah i change it with cheat engine using pointer,...how to get the serverside? hmmmm let me know, ty^^
    Last edited by DedeII; 07-21-2012 at 06:45 PM. Reason: add

  5. #5
    Samulau's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    21
    Reputation
    10
    Thanks
    37
    My Mood
    Aggressive
    Packetlogger and Reserving haha
    You cant change your Money Serverside !
    Good hackers cant do it .
    The only thing what you can do is make a Packetlogger in C++ and go log haha
    if you can make this you can log good packets like 1 level up every round and whatever !
    But i dont think you can make one Packetlogger ...

  6. #6
    zZzeta/S's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Location
    Germany
    Posts
    1,061
    Reputation
    43
    Thanks
    2,082
    Quote Originally Posted by Samulau View Post
    Packetlogger and Reserving haha
    You cant change your Money Serverside !
    Good hackers cant do it .
    The only thing what you can do is make a Packetlogger in C++ and go log haha
    if you can make this you can log good packets like 1 level up every round and whatever !
    But i dont think you can make one Packetlogger ...
    Dont think hes enabled to create packetlogger
    Quote Originally Posted by Jabberwo0ck View Post
    Quote Originally Posted by uNrEaL View Post
    Cool, thanks!
    Ccman has gone too low. I've known for a long time he was sneaky.
    >top lel much crack many get so download wow

  7. #7
    DedeII's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    i can do it with Visual Basic right? like in this video?:

Similar Threads

  1. [Help Request] Please help been trying to fix for 3 days!
    By C-A-N-A-D-A- in forum Combat Arms Help
    Replies: 3
    Last Post: 06-28-2012, 04:32 PM
  2. [Help] MY BASE DETECTED T_T PLEASE MASTER , HOW WORK HELP ME, PLEASE FIX for my base T_T
    By dhanexlab in forum CrossFire Hack Coding / Programming / Source Code
    Replies: 7
    Last Post: 06-04-2012, 08:11 PM
  3. Help me please :( how to fix it .
    By vhiinzaint14 in forum CrossFire PH Help
    Replies: 3
    Last Post: 04-04-2012, 11:29 PM
  4. [Help Request] HELP ME PLEASE- Disable team Axis
    By darkorlegend in forum Call of Duty Modern Warfare 2 GSC Modding Help/Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 05-18-2011, 02:02 AM
  5. [HELP] needed please about 2 things
    By Koto in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 4
    Last Post: 08-12-2008, 11:22 PM