Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Goxylo's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Angry A.V.A. Problems, can't play properly

    hi, i have trouble with "authentication" i am able to play game for about 6 minutes, then say something about game guard, sometimes say that failed authentication and kick me out from game after 2o seconds. I tried all of official suggestions: Turned off firewall, updated drivers, closed any other programs. It started on win xp 32 bit, i also reinstalled system , added new windows 7 ultimate system, installed ava, updated and for first run i played it normally, on next login and starting this game i got this problems, it happening for about past 7 days. I also tried IE, Mozzilla and chrome and logged in on site too, but same problems. Also noticed that new aeria europe sever count my ping with red 0 so it is over 1000 (before i had 70), on usa east i have about 106, tried that server too, but problem is still there. I wrote ticket to IJJI few days ago, but i stll didn' got any answer. So, pleeeaaaseee heeeeeelp (headbang)

  2. #2
    Darkness cannot be defeated. It can only be hidden in the form of hatred
    MPGH Member
    Demonz.'s Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    638
    Reputation
    6
    Thanks
    56
    My Mood
    Breezy
    It's probably got to do with your connection, depending where you're from it'll change depending on what server you go on.

    The best thing I suggest is STAY with your normal OS, if it isn't connection problem it's something got to do with the computer.

    I used to have this problem sometimes but it just vanished. Try deleting the gameguard folder and getting it again by updating the game.

  3. #3
    Goxylo's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by fingernig View Post
    It's probably got to do with your connection, depending where you're from it'll change depending on what server you go on.

    The best thing I suggest is STAY with your normal OS, if it isn't connection problem it's something got to do with the computer.

    I used to have this problem sometimes but it just vanished. Try deleting the gameguard folder and getting it again by updating the game.
    thx, tried with deleting game guard folder, did not worked, also deleted cookies from browsers, reinstalled game...

Similar Threads

  1. [Solved] i have a problem in crossfire i can't play File curraption
    By ~dody~ in forum CrossFire Help
    Replies: 23
    Last Post: 07-19-2012, 12:16 AM
  2. [Help Request] i can't Play ava wiTh This ProbleM :'(
    By amaradeboske in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 7
    Last Post: 06-23-2012, 06:22 PM
  3. can't play warrock on vista help!
    By 916freddi in forum Suggestions, Requests & Help
    Replies: 12
    Last Post: 08-17-2010, 02:18 AM
  4. How can I play Gunbound World CHampion!?
    By Beer_Hunter in forum GunBound Hacks / Bots
    Replies: 5
    Last Post: 12-27-2007, 09:12 AM
  5. how can i play beta now????
    By domin8666 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 2
    Last Post: 04-28-2007, 12:01 PM