Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
  1. #1
    Giek's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Gender
    male
    Posts
    204
    Reputation
    10
    Thanks
    24
    My Mood
    Inspired

    Ava is not installed

    When i run patch of aeria he says "Alliance of valiant arms is not installed" and close...
    But is installed with reactor run perfectly same with steam.. if i try to change shortcut? help me pls i dont want download again

  2. #2
    tippmann's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Gender
    male
    Posts
    68
    Reputation
    10
    Thanks
    18

  3. #3
    Giek's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Gender
    male
    Posts
    204
    Reputation
    10
    Thanks
    24
    My Mood
    Inspired
    Quote Originally Posted by tippmann View Post
    NOOB
    f5 f5 f5 f5 f5 f5
    i said "i dont want redownload again"

  4. #4
    ChampC's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    im having the same problem too, maybe aeria severs are still messed up. for now i would just wait and play some LoL :3

  5. #5
    Giek's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Gender
    male
    Posts
    204
    Reputation
    10
    Thanks
    24
    My Mood
    Inspired
    BUMP!!!!!!!!!!!

  6. #6
    211070's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Location
    At the forums
    Posts
    1,024
    Reputation
    10
    Thanks
    78
    Don't harrass at people.
    Redownload is the only way...

  7. #7
    Giek's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Gender
    male
    Posts
    204
    Reputation
    10
    Thanks
    24
    My Mood
    Inspired
    I dont think redownload is the only way, pls help me

  8. #8
    Prepix's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    5,965
    Reputation
    117
    Thanks
    1,374
    Quote Originally Posted by Giek View Post
    I dont think redownload is the only way, pls help me
    It is, that's what I did, I still got that setup on my laptop

  9. #9
    wasbo's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    14
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Instead of wasting all this time complaining you could have redownloaded the game...

  10. #10
    Giek's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Gender
    male
    Posts
    204
    Reputation
    10
    Thanks
    24
    My Mood
    Inspired
    Buit it's impossible, on steam run, on reactor was run perfectly, with aeria give me error "ava is not installed" but is installed!!!

  11. #11
    Prepix's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    5,965
    Reputation
    117
    Thanks
    1,374
    Quote Originally Posted by Giek View Post
    Buit it's impossible, on steam run, on reactor was run perfectly, with aeria give me error "ava is not installed" but is installed!!!
    You didn't install Ava in the correct map that's why you need to reinstall it

  12. #12
    Giek's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Gender
    male
    Posts
    204
    Reputation
    10
    Thanks
    24
    My Mood
    Inspired
    Quote Originally Posted by [ A.Y.H ] View Post


    You didn't install Ava in the correct map that's why you need to reinstall it
    If i put the folders in the correct map? will work?

  13. #13
    Prepix's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    5,965
    Reputation
    117
    Thanks
    1,374
    Quote Originally Posted by Giek View Post
    If i put the folders in the correct map? will work?
    Dunno, haven't tried it yet

  14. #14
    Giek's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Gender
    male
    Posts
    204
    Reputation
    10
    Thanks
    24
    My Mood
    Inspired
    Quote Originally Posted by [ A.Y.H ] View Post


    Dunno, haven't tried it yet
    Give me correct map, i will try *-*

  15. #15
    Prepix's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    5,965
    Reputation
    117
    Thanks
    1,374
    Quote Originally Posted by Giek View Post
    Give me correct map, i will try *-*
    I installed it in the C:\

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. [Help] AVA WHY NOT GIVE ME EURO?
    By InfernalPro in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Discussions
    Replies: 16
    Last Post: 07-09-2011, 07:09 AM
  2. [Solved] ICBM.ff not installing...
    By wowbrandon123 in forum Call of Duty Modern Warfare Help
    Replies: 1
    Last Post: 06-27-2011, 07:15 PM
  3. Nvidia not installing
    By Superbatman in forum CrossFire Help
    Replies: 10
    Last Post: 02-07-2011, 05:08 PM
  4. WarRock not installing
    By newb1984 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 8
    Last Post: 08-23-2009, 02:46 AM
  5. combat arms not installing to my pc help
    By momezy in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 5
    Last Post: 06-25-2009, 04:52 PM