Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    lnfinityx3's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    19
    Reputation
    10
    Thanks
    1

    After the migration to Aeria - my ping is always too high!

    Hey guys,

    Ive got only one question about Alliance of Valiant Arms ) So lets go!

    Still AVA migrates to Aeria, ive got always a ping of 600+ !
    I dont know what is that, and also my friend has problems with the high ping, he got also 600+ and his internet isnt bad!

    I dont know the problem :/ But i havent got fun, if i playing ava with a high ping


    Maybe some1 can help me )

    THANKS :P

  2. #2
    211070's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Location
    At the forums
    Posts
    1,024
    Reputation
    10
    Thanks
    78
    Quote Originally Posted by lnfinityx3 View Post
    Hey guys,

    Ive got only one question about Alliance of Valiant Arms ) So lets go!

    Still AVA migrates to Aeria, ive got always a ping of 600+ !
    I dont know what is that, and also my friend has problems with the high ping, he got also 600+ and his internet isnt bad!

    I dont know the problem :/ But i havent got fun, if i playing ava with a high ping


    Maybe some1 can help me )


    THANKS :P
    Uninstall alkanai netsession thing or something, I heard that could help.
    Remove it with CC Cleaner.
    Hope I helped

  3. #3
    acolyte's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    129
    Reputation
    10
    Thanks
    21
    My Mood
    Cool
    it could also depends on who's hosting the room.

  4. #4
    lnfinityx3's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    19
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    @211070 i want to look :]
    @acolyte: that isnt the problem, because ''Infection'' i hosting the room, and after respawn, my ping is 600+ -.-'


    I will check it, if its better after uninstall alkanai

    ---------- Post added at 09:13 AM ---------- Previous post was at 09:03 AM ----------

    Euh.. @211070 maybe you mean akamai? because i didnt find alkanai

    ---------- Post added at 09:19 AM ---------- Previous post was at 09:13 AM ----------

    211070 - thank you, my friend said, it works :P

Similar Threads

  1. problem after the patch.
    By premo85 in forum Combat Arms Europe Hacks
    Replies: 12
    Last Post: 02-13-2009, 11:49 AM
  2. why does speed gear get detected after the 2-4 games?
    By Reckless in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 10
    Last Post: 02-11-2009, 05:05 AM
  3. Snowball Fight to be added after the patch!
    By Liem in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 5
    Last Post: 01-15-2009, 06:46 PM
  4. After the question to upgrade 10/sep/08
    By troch in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 5
    Last Post: 09-10-2008, 04:42 PM
  5. Trading a working bypass for working hacks after the update.
    By DeathMaker in forum Trade Accounts/Keys/Items
    Replies: 4
    Last Post: 05-25-2007, 05:01 PM