Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Mohaimen Hassan's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Posts
    785
    Reputation
    10
    Thanks
    1,156
    My Mood
    In Love

    Is it worth the SWITCH?

    So I was thinking of transforming to x64 BIT. So is it work the transfer?

    Reasons please.

    (DDR3 SYSTEM)
    4 GIGABYTES of RAM
    500 GB HDD
    1 GB HD ATI RADEON 5450
    Foxconn MotherBoard
    Core 2 Duo 2.20
    Super WriteMaster DVD/CD Writer & Reader
    Last edited by Mohaimen Hassan; 07-31-2012 at 04:47 PM.

  2. #2
    Prepix's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    5,965
    Reputation
    117
    Thanks
    1,374
    ut Can you tell me some information about ur pc ?

  3. #3
    Mohaimen Hassan's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Posts
    785
    Reputation
    10
    Thanks
    1,156
    My Mood
    In Love
    Quote Originally Posted by [ A.Y.H ] View Post
    ut Can you tell me some information about ur pc ?
    (DDR3 SYSTEM)
    4 GIGABYTES of RAM
    500 GB HDD
    1 GB HD ATI RADEON 5450
    Foxconn MotherBoard
    Core 2 Duo 2.20
    Super WriteMaster DVD/CD Writer & Reader

  4. #4
    Prepix's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    5,965
    Reputation
    117
    Thanks
    1,374
    Quote Originally Posted by Mohaimen Hassan View Post
    (DDR3 SYSTEM)
    4 GIGABYTES of RAM
    500 GB HDD
    1 GB HD ATI RADEON 5450
    Foxconn MotherBoard
    Core 2 Duo 2.20
    Super WriteMaster DVD/CD Writer & Reader
    I have no actually no idea of it works, your hardware and ram are great but talking about your cpu is low.

  5. #5
    Mohaimen Hassan's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Posts
    785
    Reputation
    10
    Thanks
    1,156
    My Mood
    In Love
    Quote Originally Posted by [ A.Y.H ] View Post


    I have no actually no idea of it works, your hardware and ram are great but talking about your cpu is low.
    I tried before and it worked but will I be satisfied with the hacks on x64 BIT?

  6. #6
    Prepix's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    5,965
    Reputation
    117
    Thanks
    1,374
    Quote Originally Posted by Mohaimen Hassan View Post
    I tried before and it worked but will I be satisfied with the hacks on x64 BIT?
    If you have other pc with 64 bit don't try, it will harm your pc. Sarcrifice your nice pc for a game...

  7. #7
    Jabberwock's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    1,655
    Reputation
    191
    Thanks
    14,466
    My Mood
    Relaxed
    It's recommended to switch to 64bit. And your computer spec is fine.

Similar Threads

  1. Risky, But it worth the try..........
    By Royce in forum General
    Replies: 20
    Last Post: 11-05-2011, 12:20 PM
  2. How much is this WORTH? (THE TRUTH PLS)
    By mark_4life in forum Marketplace Price Check / Questions
    Replies: 5
    Last Post: 04-23-2011, 09:44 PM
  3. [Discussion] What mod's worth the time
    By evo85210 in forum CrossFire Mods & Rez Modding
    Replies: 4
    Last Post: 07-25-2010, 11:56 AM
  4. --WORTH THE WAIT--
    By gunman353 in forum General
    Replies: 4
    Last Post: 01-14-2009, 08:14 PM
  5. Worth the price?
    By Synns in forum Suggestions, Requests & Help
    Replies: 7
    Last Post: 12-20-2007, 02:16 AM