Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Punheteiro3D's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    38
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Stressed

    Can Not Open AVA Process on CE!!

    Hey guys
    When Itry to open AVA process on CE I get an error.I
    I'm using Win7 64bit.
    Do you know how to fix it?

  2. #2
    jmkiller1997's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Posts
    37
    Reputation
    10
    Thanks
    154
    My Mood
    Worried
    probably gg had patched CE, I don't know

  3. #3
    Occult's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    223
    Reputation
    10
    Thanks
    31
    Cheat Engine is now patched for now. There apparently are a few people who still are able to use it but you are one of the many who can't use it anymore. As of now, there isn't a way to make it work.
    Occult
    استكشاف عقلك

  4. #4
    Prepix's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    5,965
    Reputation
    117
    Thanks
    1,374
    Gameguard updated 31/7 to patch Cheat Engine, Aeria gave the information to patch and now we got buuged with gg error.

Similar Threads

  1. [Help] Can't we make a hack that does not influence the ava process but somehow affects vga?
    By stephenj in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Discussions
    Replies: 0
    Last Post: 10-28-2011, 02:15 AM
  2. How can I open 2 or more instance of CA?
    By michael-kyle in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 11
    Last Post: 08-23-2008, 06:45 AM
  3. can't open many things.... (like warrock hacks)
    By RumbleBall in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 30
    Last Post: 07-01-2008, 08:33 AM
  4. can not hacks
    By nono-flame in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 2
    Last Post: 01-13-2008, 07:44 AM
  5. WarRock - Not opening.
    By KenCat in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 19
    Last Post: 04-21-2007, 09:10 PM