Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    obliveater's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Blah

    Any way to change box value?

    On lockdown (any difficulty) is it possible to change the box value to a different thing? Like change it to a desert eagle silver for example. Or a weapon in the shop... If anybody knows how to do this please send it to me.
    Thanks!

  2. #2
    ailee's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    female
    Posts
    96
    Reputation
    10
    Thanks
    25
    My Mood
    In Love
    CE basically allows you to do client sided hacks. NOT server sided.
    What used to be client sided: Number of boxes you get.
    What is server sided: What you get from the boxes.
    So no, you can't change what you get in the box. I mean.... technically you can.... but that's
    illegal because you are changing things in their server.
    Last edited by ailee; 08-07-2012 at 12:51 AM.
    Heaven

  3. The Following User Says Thank You to ailee For This Useful Post:

    sc4rF4c3 (08-07-2012)

  4. #3
    sc4rF4c3's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Location
    Aveiro
    Posts
    15
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Hot
    Man just dont try this .... and forget box value changes ... it not work no more

  5. #4
    Prepix's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    5,965
    Reputation
    117
    Thanks
    1,374
    Geez you spend to much time on 9gag

  6. #5
    AVAFire's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Gender
    male
    Location
    Earth
    Posts
    105
    Reputation
    10
    Thanks
    19
    My Mood
    Busy
    Coop hacks no longer work...if someone does get coop hacks to work...well...it's illegal so that person can go to jail. Just forget about it

Similar Threads

  1. [Help] How to do a Script for change the box value
    By exerath in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Coding / Source Code
    Replies: 20
    Last Post: 07-22-2012, 10:34 PM
  2. [HELP] ROUNDSKIPPER HOW TO CHANGE BOX VALUE
    By Lu3x in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 4
    Last Post: 06-17-2012, 07:15 PM
  3. There is any way to change Player's name?
    By RivaL` in forum Call of Duty Modern Warfare 2 GSC Modding Help/Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 04-26-2011, 02:38 AM
  4. is there any way to change the hack menu?
    By KnockOut in forum C++/C Programming
    Replies: 5
    Last Post: 08-12-2009, 08:45 AM
  5. any way to use wpe for damage editing?
    By zelda803 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 10
    Last Post: 02-09-2006, 03:33 AM