Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Sando1337's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Posts
    145
    Reputation
    10
    Thanks
    7

    AutoIt script that sends commands to AVA window only...

    I have one, but I need to make adjustments and it's impossible to decompile the .exe so I can edit it. So does anyone know how to do this or have an editable .au3?

  2. #2
    AVA PlaYe's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Location
    delusional
    Posts
    1,484
    Reputation
    36
    Thanks
    3,702
    Quote Originally Posted by Sando1337 View Post
    I have one, but I need to make adjustments and it's impossible to decompile the .exe so I can edit it. So does anyone know how to do this or have an editable .au3?
    you mean trying to decompile my apbot ? :P good luck :P, also it doesn't matter what ever you will try to make with autoit3, it will not work on ava except if you got a working bypass
    I Miss the old time


  3. #3
    Pie's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Location
    Michigan
    Posts
    6,914
    Reputation
    161
    Thanks
    3,252
    My Mood
    Bitchy
    moved to help

  4. #4
    Sando1337's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Posts
    145
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    Quote Originally Posted by AVA PlaYe View Post
    you mean trying to decompile my apbot ? :P good luck :P, also it doesn't matter what ever you will try to make with autoit3, it will not work on ava except if you got a working bypass
    I'm not talking about your apbot. I'm using one right now that works without bypass and it only sends the commands to the ava window, but the timing is slightly off and causes it to mess up sometimes, which is why I need to edit it a little.

  5. #5
    sc4rF4c3's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Location
    Aveiro
    Posts
    15
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Hot
    work on that buddy and then release xD i cant help you sorry ...

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 01-06-2016, 01:38 AM
  2. AutoIT doesn't send commands to game?
    By zeiontic in forum Vindictus Help
    Replies: 1
    Last Post: 04-18-2012, 07:41 AM
  3. [Help]Send Command To Console Function
    By ♪~ ᕕ(ᐛ)ᕗ in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Coding / Programming / Source Code
    Replies: 10
    Last Post: 12-05-2010, 02:02 PM
  4. [Release] Some scripts that i use
    By Velocity in forum Runescape Hacks / Bots
    Replies: 5
    Last Post: 06-11-2010, 04:54 AM
  5. Replies: 5
    Last Post: 12-30-2009, 04:29 AM