Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    y40775568's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Cheat Engine not found AVA.exe?

    my computer is x32 bit
    Cheat Engine not found AVA.exe?

  2. #2
    ABHIJIT40's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Posts
    90
    Reputation
    10
    Thanks
    49
    use 64bit it will work, CE did't work in 32bit. but just press window in CE u will get AVA0007C something

    Quote Originally Posted by y40775568 View Post
    my computer is x32 bit
    Cheat Engine not found AVA.exe?

Similar Threads

  1. Cheat Engine not found AVA.exe?
    By Tom1314 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 5
    Last Post: 10-03-2012, 11:46 AM
  2. Cheat Engine can't found AVA.exe process
    By kalokoko in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 6
    Last Post: 08-16-2012, 10:57 AM
  3. Does Cheat Engine work on AVA
    By zubni in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 10
    Last Post: 04-13-2012, 12:17 PM
  4. Does Cheat Engine work on AVA?
    By zubni in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Discussions
    Replies: 2
    Last Post: 08-06-2011, 11:03 PM
  5. I need help with making Cheat Engine not D/C
    By whtlight2 in forum Combat Arms Discussions
    Replies: 9
    Last Post: 10-13-2009, 11:23 PM