Thread: AVA PROBLEM

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    HitMeCookie's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    77
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Amazed

    AVA PROBLEM

    i have problem with gameguard and laggs,

    my computer

    window 7 64 bit

    nividia geforce 220gt
    ram 6gb ddr3
    amd athlon(tm) II x2 250 Processor 3.0 GHz

    i always got a note: Your gameguard have been terminated bla bla bla something with *.erl files, after i delete them and again, my computer make some crash and restarting then.

    that is first thing

    second, when i have ava on, my game lagg alot, i want to be on ts3 but cant play cuz laggs are like hell (10sec lagging)
    my grapich mode in ava is very low soo i dont get it

    TNX for your HELP!!!
    Last edited by Lehsyrus; 09-21-2012 at 08:21 AM.

  2. #2
    AlexTinezzz's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    33
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Yeehaw
    Dude sorry but i tried since 10 months ago with the fking erl file which Game Guard generate it, TH EONLY OPTION IS BUYING ANOTHER PC OR LAPTOP BECAUSE ONCE YOU DOWNLOAD CHEAT ENGINE OR A HACKTOOL FOR AVA WILL BE INFECTED. I really couldnt find the stupid problem, i have top best programs installed on my Computer but no one detects it ( Antivirus,Antimalwares,CCleaner,etc...) so i just did all the options of the world but no one WORKS!
    Also i formated my Pc more than 15 times but no effect,it persist!!! SO ANOYING...
    I REPEAT YOU,THE ONLY WAY IS BUYING ANOTHER PC AND DONT THINK DOWNLOADING AGAIN CHEAT ENGINE OR OTHER.

  3. #3
    HitMeCookie's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    77
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Amazed
    TNX anyway

  4. #4
    Lehsyrus's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Jersey
    Posts
    10,899
    Reputation
    1281
    Thanks
    3,064
    Quote Originally Posted by HitMeCookie View Post
    TNX anyway
    Try reinstalling AVA. Make sure all copies of CE have been uninstalled. When you reinstall AVA make sure to run it without any hack tool.

    Also, you really need to upgrade that gfx card. Let me know if this works. If not I will TV you when I get home from work.

  5. #5
    HitMeCookie's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    77
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Amazed
    I do bypass and ava run normaly^^

  6. #6
    Lehsyrus's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Jersey
    Posts
    10,899
    Reputation
    1281
    Thanks
    3,064
    Quote Originally Posted by HitMeCookie View Post
    I do bypass and ava run normaly^^
    Hell, it may just be time to upgrade to a better gaming rig. If it's working for you, excellent. If not, upgrade man, that 220 TI won't be able to support AVA and ts3 efficiently, sorry to say.

    Closed. If you want me to reopen the thread PM me but for now I see no reason for it to be open.

Similar Threads

  1. AVA Problem
    By Mistery81 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 5
    Last Post: 09-03-2012, 08:55 PM
  2. [SOLVED]AVA Problem
    By immortalky in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 12
    Last Post: 11-01-2010, 06:43 AM
  3. AVA problem
    By kcfreak in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Hacks & Cheats
    Replies: 10
    Last Post: 12-09-2009, 03:21 PM
  4. MPGH Public AVA Hack Problem
    By halo2fan120 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Hacks & Cheats
    Replies: 20
    Last Post: 11-01-2009, 06:55 AM
  5. Problem loading AVA
    By mexicano007 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Hacks & Cheats
    Replies: 10
    Last Post: 10-22-2009, 08:07 PM