Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
  1. #1
    nslbibi's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    9
    Reputation
    10
    Thanks
    1

    Angry Gameguard error !

    Hi guys , I got a problem since i install AVA . I got a fking big gameguard error and i don't know why this message appears..

    Attached Thumbnails Attached Thumbnails
    GG.jpg  

    GG 2.jpg  

    Last edited by Lehsyrus; 09-21-2012 at 08:26 AM.

  2. The Following User Says Thank You to nslbibi For This Useful Post:

    poggsy (09-18-2012)

  3. #2
    MOHOasd's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I have the same problem that appears in the first photo :S
    Need help!!! D:

  4. #3
    redralphy's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Gender
    male
    Posts
    71
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by nslbibi View Post
    Gameguard error !

    Hi guys , I got a problem since i install AVA . I got a fking big gameguard error and i don't know why this message appears..

    Attached Thumbnails Attached Thumbnails
    Gameguard error !-gg.jpg

    Gameguard error !-gg-2.jpg
    Try to delete Gameguard Folders..My computer-->Hard disk drivesp-->AeriaGames--->AVA--->Binaries and u should find Gameguard folder there..

    IF THIS HELP PRESS THX!!

  5. #4
    punisher54's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Location
    MPGH Fanatical
    Posts
    901
    Reputation
    17
    Thanks
    303
    My Mood
    Cool
    Dont worry, be solved.
    Go to folder C:\AeriaGames\AVA\Binaries\GameGuard\ and remove all file with extension .erl
    Ready !!

  6. #5
    MOHOasd's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I'll try and tell you something D (yn)

  7. #6
    nslbibi's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    9
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    I tryed to install again AVA , and i deleted aall files with .erl . But i always have a gameguard error as the first picture =/

  8. #7
    MOHOasd's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    me too.... i delete the .erl files and all files are in gameguard but doesn't work... :S

  9. #8
    GeenStijl's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    82
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    My Mood
    Asleep
    The Aeria client need to re-download the gameguard folder, try to use the patched gameguard files on this forum.
    Seems like you deleted a wrong gameguard file so it doesn't auto-update the gameguard files.
    OPPAN GANGNAM STYLE

  10. #9
    nslbibi's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    9
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Geenstijl i did what u said and it shows me the second sreenshot =/
    I download and unistall it 4 times already..

  11. #10
    GeenStijl's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    82
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    My Mood
    Asleep
    Quote Originally Posted by nslbibi View Post
    Geenstijl i did what u said and it shows me the second sreenshot =/
    I download and unistall it 4 times already..
    After deleting the game self did you remove the Aeria directory? Most of the time when you delete a game completely from your PC the directory/files are still staying on the PC. So, you should delete AvA and also delete the directory's if you didn't before.

    I hope this will solve your problem.
    OPPAN GANGNAM STYLE

  12. #11
    nslbibi's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    9
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    I'll try it , i hope too.. I'll tell u if it works or not in 2 hours ^^

  13. #12
    MOHOasd's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    this is not the problem because I install ava after I format my laptop :S

  14. #13
    nslbibi's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    9
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Arf , then idk what to do too.. I send a post to aeria but they don't answer me --" It was 2 days ago..

  15. #14
    ''It is not truth that matters, but victory. -Adolf Hitler-''
    MPGH Member
    kingofproz's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Location
    AVA.exe
    Posts
    1,063
    Reputation
    40
    Thanks
    348
    My Mood
    Devilish
    ok i used to get this error when i inject the .dll ... but i dont think u hack so ... first thing . when u reinstalled ava did the download run really really fast like 5 mins ?! if so you have to delete ava and the direction folder AND DELETE AERIA IGNITE then download it from here if u want : Aeria Ignite then .. download ava .. i wish this helps you

    There is no such things as "Islamic terrorism," because terrorism differs from Islam - Bashar Al-Assad

    Please ask for a PM confirmation before dealing with me on skype, to make sure its me

     
    Quote Originally Posted by lTugaPTl View Post
    Every one can trust this guy! He made several Trades and NEVER SCAMMED! I 100% VOUCH HIM AS A SAFE TRADER!
    Quote Originally Posted by Mohaimen Hassan View Post
    done... traded for 2 warface accounts
    nice doing trade with you.. 100% smooth! I also went first!
    Quote Originally Posted by dannyhoo View Post
    Totally 100% trusted, Don't afraid to trade with this guy!

    Quote Originally Posted by Maxedout View Post
    Nice guy, makes trades simple and easy. Thanks! +Vouch!

    Quote Originally Posted by zenoo787 View Post
    My account has been traded. Thank you for kingofproz! It was all right. Trust him. He trades clean, we traded without OMM, fast.
    Quote Originally Posted by *Firefly View Post
    King is great guy, trusted member vouch for him

    Even More On VM's page Check them


  16. #15
    nslbibi's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    9
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    well , i used .dll too , maybe this is the reason i got this one , like you . So how remove those errors ?
    I'll try to unistall both, starting by AVA , and aeria ignite , i wish it works too..

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Sudden GameGuard Error...
    By Atallos in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Hacks & Cheats
    Replies: 10
    Last Post: 11-06-2009, 11:06 PM
  2. [Help] gameguard error, im not hacking0_0
    By 19900606 in forum CrossFire Hacks & Cheats
    Replies: 20
    Last Post: 10-10-2009, 11:08 PM
  3. nProtect GameGuard error 380
    By deathlyalive in forum WolfTeam General
    Replies: 3
    Last Post: 06-09-2009, 10:09 PM
  4. i get a gameguard error in krw warrock
    By ww11111 in forum WarRock Korea Hacks
    Replies: 5
    Last Post: 12-02-2007, 11:26 AM
  5. GameGuard Error
    By Hispiforce in forum WarRock Korea Hacks
    Replies: 3
    Last Post: 06-23-2007, 11:02 PM