Thread: Multiclient?

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    chossix's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    11
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Innocent

    Multiclient?

    I'm looking for someone who could figure out how to multiclient AVA.
    Multiclient = having 2 AVA's up at the same time, since this wont work cause it will give you ''AVA.exe is already running.''
    Last edited by Lehsyrus; 09-23-2012 at 09:39 PM.

  2. #2
    Bloody123's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    77
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    Use VMware.

  3. #3
    pspbricker's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Location
    Sparta!!!!
    Posts
    49
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Asleep
    As bloody123 said it is only possible to do it in virtual machine or ob an other pc

  4. #4
    Prepix's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    5,965
    Reputation
    117
    Thanks
    1,374
    You are only available if you use a virtual machine for it.
    /closed

Similar Threads

  1. Conquer MultiClient + Aimbot [Always updated]
    By Slazie in forum General Game Hacking
    Replies: 0
    Last Post: 10-06-2010, 07:56 PM
  2. [KO] MultiClient/Unblocker (1849)
    By RedAngeL_ in forum Knight Online Hacks
    Replies: 3
    Last Post: 09-27-2010, 11:15 AM
  3. sMeeps v.2.0.0 multiclient..
    By broklyn314 in forum Knight Online Hacks
    Replies: 1
    Last Post: 02-02-2010, 02:51 PM
  4. ANy multiclient?
    By bernstein in forum Soldier Front General
    Replies: 2
    Last Post: 05-25-2009, 10:30 PM
  5. Multiclient
    By zlom in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 13
    Last Post: 01-08-2009, 04:51 PM

Tags for this Thread