Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    lTugaPTl's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Location
    in a big cookie whit a icecream house
    Posts
    522
    Reputation
    10
    Thanks
    262
    My Mood
    Angelic

    My friend as a problem; DC after 5min's whitout hachs and dont show any error.

    First of all sorry for my english .

    My friend sayd me this:

    When im logging in the game and i start play, (or just be on the lobby) after a few minutes the game crashes without any alert or messege after the disconnect.
    I tryed to uninstall the game, download it from the beginning and install it again, and then restart the computer and still the game keeps crashing.
    What do I need to do ?
    its about the AVA btw.

    He did bypass but 2 weeks ago, what this can be?

    Thanks for your time ;D.

    EDIT : Thread tittle "hachs? HACHS? Jesus im so sick today
    Last edited by lTugaPTl; 10-06-2012 at 08:49 AM.

  2. #2
    DarkTrottel's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Posts
    16
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Bored
    I have the same problem, but i have no idea... Nothing works :/ Hope someone helps us

  3. #3
    joliveira's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    same problem!

  4. #4
    NordinFreij's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Location
    In your fantasy.
    Posts
    41
    Reputation
    10
    Thanks
    9
    My Mood
    Flirty
    Same problem.. Maybe @Jabberwo0ck or @meawww knows it.

  5. #5
    meawww's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Location
    Rome, Italy
    Posts
    592
    Reputation
    31
    Thanks
    4,257
    My Mood
    Bored
    so that means game is broken?

  6. #6
    NordinFreij's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Location
    In your fantasy.
    Posts
    41
    Reputation
    10
    Thanks
    9
    My Mood
    Flirty
    Quote Originally Posted by meawww View Post
    so that means game is broken?
    yes I think look my thread (same problem); http://www.mpgh.net/forum/283-allian...-my-hacks.html

  7. #7
    AlvinGenius's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Location
    Cairo - Giza
    Posts
    429
    Reputation
    10
    Thanks
    351
    My Mood
    Inspired
    Quote Originally Posted by lTugaPTl View Post
    First of all sorry for my english .

    My friend sayd me this:

    When im logging in the game and i start play, (or just be on the lobby) after a few minutes the game crashes without any alert or messege after the disconnect.
    I tryed to uninstall the game, download it from the beginning and install it again, and then restart the computer and still the game keeps crashing.
    What do I need to do ?
    its about the AVA btw.

    He did bypass but 2 weeks ago, what this can be?

    Thanks for your time ;D.

    EDIT : Thread tittle "hachs? HACHS? Jesus im so sick today
    Quote Originally Posted by DarkTrottel View Post
    I have the same problem, but i have no idea... Nothing works :/ Hope someone helps us
    Quote Originally Posted by joliveira View Post
    same problem!
    Quote Originally Posted by NordinFreij View Post
    Same problem.. Maybe @Jabberwo0ck or @meawww knows it.
    that's caused by : AwesomiumProcess that works after the game start ...

    Go to this thread and follow the instructions and u will fix it

    http://www.mpgh.net/forum/289-allian...unning-ag.html

    try it and feedback
    *.]M[eZoOo[oOo].*

    Games :



    Computer :




    Love:


  8. #8
    ShunnyBun's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    female
    Location
    MPGH Paradise
    Posts
    1,650
    Reputation
    33
    Thanks
    111
    My Mood
    Happy
    Quote Originally Posted by AlvinGenius View Post








    that's caused by : AwesomiumProcess that works after the game start ...

    Go to this thread and follow the instructions and u will fix it

    http://www.mpgh.net/forum/289-allian...unning-ag.html

    try it and feedback
    Tried that, still get d/c.


  9. #9
    matan_e19's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    israel
    Posts
    40
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Amazed
    I had the same problem, at first I changed the Binaries folder and then it worked and after that back problem just installed the game again and this problem was solved

  10. #10
    NordinFreij's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Location
    In your fantasy.
    Posts
    41
    Reputation
    10
    Thanks
    9
    My Mood
    Flirty
    Quote Originally Posted by AlvinGenius View Post



    that's caused by : AwesomiumProcess that works after the game start ...

    Go to this thread and follow the instructions and u will fix it

    http://www.mpgh.net/forum/289-allian...unning-ag.html

    try it and feedback
    Thanks but I allready do this 3 days ago. Still not works..

Similar Threads

  1. [Solved] Still Having Dll Injection Problem Even After Fix.
    By Dick12 in forum Combat Arms Help
    Replies: 1
    Last Post: 03-09-2012, 09:22 PM
  2. CrossFire Error after re-install windows XP and CF
    By Royku in forum CrossFire Help
    Replies: 18
    Last Post: 06-16-2011, 01:11 PM
  3. After defragmenting MW2 doesn't run, just gives an error.
    By Steam. in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 3
    Last Post: 10-15-2010, 03:07 AM
  4. [Help] My friend have a problem
    By lewis1994 in forum CrossFire Hacks & Cheats
    Replies: 10
    Last Post: 01-10-2010, 05:57 PM
  5. Problem opening korean warrock after closing
    By wr194t in forum WarRock Korea Hacks
    Replies: 16
    Last Post: 08-24-2007, 10:24 PM