Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 32
  1. #1
    tkbaek1997's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Location
    Somewhere...
    Posts
    388
    Reputation
    18
    Thanks
    36

    OMG my AVA keeps Saying Connecting ??

    I start my ava and it just comes up with screen which keep saying "Connecting...."

    Need solution

  2. #2
    idssie's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Same problem and then Timeout or something
    Last edited by idssie; 10-06-2012 at 01:15 PM.

  3. #3
    tkbaek1997's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Location
    Somewhere...
    Posts
    388
    Reputation
    18
    Thanks
    36
    when did this happen

  4. #4
    idssie's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by tkbaek1997 View Post
    when did this happen
    3 Minutes ago

  5. #5
    AVAFire's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Gender
    male
    Location
    Earth
    Posts
    105
    Reputation
    10
    Thanks
    19
    My Mood
    Busy
    Aeria servers. Wait a little, should be fixed.
    If I helped you, it doesn't hurt to press thanks

  6. #6
    morte007's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Location
    Italy
    Posts
    34
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Same problem. Server down? wait and see what happens. XD

  7. #7
    tkbaek1997's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Location
    Somewhere...
    Posts
    388
    Reputation
    18
    Thanks
    36
    Quote Originally Posted by AVAFire View Post
    Aeria servers. Wait a little, should be fixed.
    Do you know how long it would take

  8. #8
    AVAFire's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Gender
    male
    Location
    Earth
    Posts
    105
    Reputation
    10
    Thanks
    19
    My Mood
    Busy
    Quote Originally Posted by tkbaek1997 View Post
    Do you know how long it would take
    There is no exact time. Aeria is very random with this kind of stuff. I'd say about 1-3hours
    If I helped you, it doesn't hurt to press thanks

  9. #9
    SMD_SMD_SMD's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    66
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Bitchy
    Quote Originally Posted by tkbaek1997 View Post
    Do you know how long it would take
    If I know Aeria it's going to take a longer time then your hoping for
    U MAD I KNOW UR IP!!!!

    Quote Originally Posted by iSnakes View Post
    Traded with SMD_SMD_SMD without a MM. Nice guy, great to trade with. Very legit, I vouch! Thanks man!
    Quote Originally Posted by zcoinz
    Yes, thank you very much. +Vouch

  10. #10
    .HatersGonnaHate's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Posts
    45
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Paranoid
    Game Server Status - Be the first to know!

    Look here, it should be on right now...

    ---------- Post added at 12:58 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------

    But yet again, it isn't T__T

  11. #11
    matan_e19's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    israel
    Posts
    40
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Amazed
    Same problem and then Timeout

  12. #12
    saeddiab's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    60
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    My Mood
    Aggressive
    i think Aeria is doing something but i still cant log in
    Im not a Noob, i just love Hacking!

  13. #13
    .HatersGonnaHate's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Posts
    45
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Paranoid
    Yeah :/
    I want Ijji back lol..

  14. #14
    omegaweapon1234's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    64
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    My Mood
    Stressed
    i think they are fixing bg and lockdown because i played until now and the last 2 games were bg and lockdown : IT WORKED !!!!

  15. #15
    Hardstyle is more than music, it's a way of life.
    MPGH Member
    remcov's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Location
    ✯✯✯✯✯ - Luxery Hotel!
    Posts
    842
    Reputation
    74
    Thanks
    611
    My Mood
    Cool
    I think its because of http://www.mpgh.net/forum/282-allian..****-online.html
    If im wrong tell me ^^

    Windows 8 Users Group Click Here:



Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. Keep loosing connection the...
    By Rainscape in forum Combat Arms Help
    Replies: 5
    Last Post: 02-09-2011, 01:50 AM
  2. Keeps saying im not logged in
    By Robert in forum General
    Replies: 3
    Last Post: 11-15-2010, 07:11 PM
  3. Why does Combat Arms keep losing connection to the server?!
    By Shamrock in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 8
    Last Post: 12-30-2008, 04:56 PM
  4. [Help]KEEPS SAYING UNREGESTERD
    By Cataldo in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 5
    Last Post: 04-16-2007, 05:00 PM